Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Kalcium-válasz
2008-08-21
Tisztelt dr Úr! Nagyon köszönöm a gyors választ, kiderült, hogy a kálcium inekció nem megfelelően szívódott fel, ez okozza a duzzanatot a bőrén. Egyelőre kenőccsel kezeljük, egy hétig, aztán a kontrollon orvosunk dönt a továbbiakról. Remélem elég lesz a kenőcsös kezelés... A kutyusnak itt az idő az újabb Frontline adaghoz. Ez a mostani probléma nem akadályozza meg a Frontline használatát? Mivel most nem tudom a lapockára kenni (oda kenem a hepathrombin gélt naponta 4x) hova kenhetem még, ahol nem éri el? Esetleg fölljebb a nyakon fej közelében? Köszönöm újabb válaszát!
Örülök, hogy megtalálták a magyarázatot a problémára. A Frontline-kérdést is teljesen jól átlátja, oda kell cseppenteni, ahonnan a kutya nem tudja lenyalni. Ez pusztán az ő ügyességén, hajlékonyságán múlik. Azért arra vigyázni kell, hogy mondjuk a szemébe ne kerüljön.
jelige: NOX
2008-08-21
2 ÉVES TIBETI TERRIER KUTYÁM /SZUKA/RENDKIVŰL ERŐTELJESEN VAKAROZIK SZINTE KIFÁRAD TŐLE A TESTE MINDEN FELÜLETÉT ÉRINTI EZ A -GONDOLOM-FÁJDALMAS VISZKETÉS.EZ KB 2 HÓNAPJA TART.
Akkor mostmár itt a legfőbb ideje megvizsgáltatni állatorvosával, hogy a viszketést kiváltó betegségnek megfelelően kezelhessék a kutyát.
jelige: fontos
2008-08-21
Üdvözlöm! Buby nevű shih-tzu kutyim ezidáig a házban lakott. A körülmények változása miatt az udvarba került (két társával együtt, három másik kutyatárshoz, akikkel korábban is ismerték egymást). Elkezdett nyüszülni, amit természetesnek tarottunk, hiszen negatív változás történt az életében, de azt gondoltuk, hogy majd megszokja, és idővel abbahagyja. Nem így történt. Már körülbelül egy hónapja ott lakik, de egyre rosszabb. Egyre többet és hangosabban sír. Kérem szíves segítségét! Köszönettel: egy szomorú gazdi.
Nem lehet, hogy nemcsak a régi életét sírja vissza, hanem esetleg beteg is a Buby? Vizsgáltassa meg állatorvosával!
jelige: Bónó
2008-08-21
Jelige: Bónó Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapos golden retriever kutyám szeme kb. 1 hónapja könnyedzik. Csak a bal szeme és váladék nélkül. Az állatorvos azt mondta, hogy gyulladás nem látható, valószínű csak allergia. Mire lehet allergiás és ezt kezelni lehet-e valamivel? Továbbra is idegesít a dolog, mikor látom a világos szőrén, hogy a könny kicsit folyik a szeme sarkában. Lehet, hogy az egyik szeme érzékenyebb és majd kinövi? Köszönöm: Ági
A kutya is éppúgy lehet allergiás ezerféle dologra, mint az ember. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor elvben mindkét szemének váladékoznia kellene. Szerintem alaposan meg kellene vizsgálni mindkét szemet, és fel kellene deríteni az esetleges sérülés nyomát, idegen testet, vagy a könnyelvezetés zavarát. A teljesen egészséges szem is könnyezhet ugyanis, amennyiben a könnyet elvezető csatornácskával valami baj van. Összességében azt gondolom, hogy a Brúnó további, alapos vizsgálatorkra szorul, amit akár szemész-specialista állatorvossal is elvégeztethetnek.
jelige: buborek
2008-08-21
aszparágusz evett a cica - a hánydékában látszottak a kis levelek - már nem - sűrű zöldes nyákos a hányása - 3 napja nem eszik, nem iszik- Orvostól kapott infuziót fájdalomcsillapítót széklete nincs - vizet fecskendezünk a szájába KÖSZÖNETTEL
Sokan nem tudják, hogy az Asparagus minden része mérgező, emberekre (gyerekekre) éppúgy, mint macskákra. Speciális ellenszere nincsen, a beteg tüneteinek megfelelő kezelést kell alkalmazni, ahogy állatorvosuk is teszi. Gondolom, legalább naponta járnak kontroll vizsgálatokra, hogy a kollégám az aktuális állapotnak megfelelően alakíhassa a kezelést. Egyébként mit szeretett volna kérdezni tőlem?
jelige: kutyus
2008-08-21
Tisztelt Doktor!! 20 hónapos Yorksítherier kutyánk hasa alján pár napja barna szabályos foltok jelentek meg olyanok mint az embereken az anyajegy.Mi lehet ez,és mitől van??
A kutyákon is lehetnek pigmentfoltok. Ha azonban betegségre gyanakszanak, helyesebb megvizsgáltatni a kis yorkit állatorvosukkal.
jelige: Maci
2008-08-21
Üdvözlöm! 8 éves Veronikánknak hoztam egy olyan kiskutyát, akit elakartak altatni, s gondoltam magunkhoz vesszük, mivel olyan életrevaló volt...neve: Maci és észrevéttitkolsan beépület a családba és imádjuk őt! Három hónapos keverék kutyusunk kezdettől fogva, igen mohón táplálkozott, szinte csak nyelte az ételeket, nem is rágta. Elsősorban a mi ételeinket fogyasztotta, illetve kutyatápot, konzervet. Egy napon hányni kezdett...amit megevett kihányta, aztán enyhe hasmenése volt. Elvittem orvoshoz, aki bélgyulladást állapított meg nála. Injekciókat kapott, majd diétára fogta Őt az orvos. Igyekeztünk betartani, de nagyon nem akart enni, és igencsak lefogyott. Két napja vittük megint vissza az orvoshoz, aki a kötelez injekciót beadta neki és azt mondta, továbbra se adjunk neki emberi tápálékot, inkább kutyatápra álljunk rá. Ki kell éheztetni, aztán majd éhségében meg fogja enni amit eléteszünk. Amióta megkapta (3 hete) a gyull.csökkentő injekcióit eszeget, könyörgésre... széklete rendben, kellő mennyiségű vizet is fogyaszt, de reggelre, illetve napközben is elő-előfordul, hogy habosszerű nyálat öklendezik fel. Undorodik az étel szagoktól, fintorog. Olykor a macska konzervjét lopja el, azt megeszi viszonylag szívesen. Nem értem miért? Azt sem értem, miért nem hajlandó enni? Volt féregtelenítve is (Drontal plus), tiszta volt a széklete, bár elég kemény és sötétebb színű. Kérem szépen, szíveskedjék javaslatot tenni, mit etesssek és mit tegyek vele? A kicsi Veronikánk teljesen kétségbe van esve...egy évvel ezelőtt vesztette el az édesapját, aki egy kiskutyát ígét neki, aztán, most nagyon aggódik, nehogy a Maci kutyát is elveszítse... Leírom, milyen injekciókat kapott a kiskutya: 08.01.én-- Catosal inj., Dexafort inj., Drontal Plus tabl., Menbuton inj.,Tardomyocel comp.inj., 08.18.-án-- Védőoltás, Catosal 10%,inj., Menbuton inj.,Nobivac DHPPi+Lepto vakc. Kérem szépen adjanak tanácsot! Előre is nagyon köszönjük! Üdvözlettel: J.Veronika, J.Ágnes, ...és Maci
Szerintem folytatni kellene a kiskutya kivizsgálását, hogy a nyomára bukkanjanak miért nem eszik. Étvágytalan, beteg kutyát nagyon nehéz rávenni arra, hogy akár a leg-lukulluszibb ételt is megegye, így ilyen tanácsot hiába is adnék. Érdemes esetleg hetente 1x a súlyát is megmérni, hogy ne csak „ránézésre” kelljen eldöntani, hogy a kiskutya fejlődik-e vagy nem.
jelige: macska szájszag
2008-08-20
Tisztelt Doktor Ur! Van egy 3-4 honapos kiscicank, akinek a szajszaga eleg eros. Egyelore junior macsakaeledel konzerveket eszik, es macskatejet iszik, mellette kis mennyisegu szaraz eledelt is kap. Letezhet, hogy a taplalektol, vagy azok fajtajatol ilyen? Lehet tennie ellene valamit? Koszonom
A húsevők lehellete sohasem rózsaillatú. Az amúgy is aktuális védőoltás-sorozat miatt mostanában gyakran fognak állatorvosi rendelőben megfordulni, kérjék ki a kolléga véleményét a jelenségről. Ő meg fogja tudni ítélni, hogy valóban kóros-e a lehellet szaga. Ha igen, akkor ki tudja majd deríteni mi okozza, és ennek megfelelő kezelési tanácsokat is fog tudni adni.
jelige: beagle
2008-08-20
Tisztelt Doktor Úr! A 4 hónapos beagle kiskutyám ma este lenyelt egy nagy őszibarackmagot. Próbáltuk hánytatni de nem sikerült. Mi a teendő ilyenkor, várjunk vagy vigyük holnap orvoshoz? Mi baja lehet tőle? Válaszát előre is köszönöm
Sajnos a lenyelt őszibarackmagok gyakorta okoznak bélelzáródást. Akkor is érdemes elvinni állatorvoshoz, ha még nincsenek komoly tünetei (hányás). Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ezek a balesetek gyakran végződnek szerencsés esetben műtéttel, szerencsétlen esetben pedig bélperforáció miatti elhullással. A teendő egy jól felszerelt kisállatrendelő felkersése a problémával, és a vizsgálatok után a kezelő állatorvos tanácsainak követése volna.
jelige: Cicó
2008-08-20
Mostanában tapasztaltuk hogy harabdája a farkát nem sebes és a szőrsem hiányzik róla!(még)
A Cicót alaposan ki kell vizsgáltatnia állatorvosával, hogy megtalálhassák a baj okát, mielőtt még komoly sérüléseket okoz magának.
jelige: Betty
2008-08-20
Tisztelt Doktor Úr! 12 éves szuka magyar vizsla kutyám mája megnagyobbodott, az ultrahangvizsgálat viszont kóros eltérést nem mutatott a szervben, és két hete a vérképe is negatív lett. A probléma lehetséges okaira nem tudtak magyarázatot adni, így tanácsokat és kezelést sem. A kutyus három napja nem eszik, csak iszik, és két alkalommal epét hányt. Két-három hete nagyfokú ízületi gyulladása miatt szteroid injekciót, majd Metypredet kapott Zantackal, jelenleg Rimadylt szed. A Metypred-kúrát az étvágytalanság előtt hagytuk abba. További, állandó gyógyszerei: Ramipril Prevent; valamint Vetri-DMG Liquid, az utóbbit a változó minősége miatt pár hete Immunovetre váltottuk. Milyen kezelést javasol? Hogyan tudnánk méregteleníteni a máját és meghozni az egyébként jó étvágyát? Mivel próbáljuk meg táplálni? A hányadékban talált lágy, fehér, tejszínű darabocskák Zantac-maradványok vagy toxikus csomók lehetnek? (12 óra alatt három húsdarabocskát sem sikerült megemésztenie.) Válaszát, segítségét előre is nagyon köszönöm.
Ha a mája már rendbejött, lehet más ok is az étvágytalanság hátterében. Ha állatorvosai szerint még mindig a mája a tünetek oka, akkor pedig beutalhatják dr. Sterczer Ágnes hepatológia szakrendelésére az Állatorvostudományi Kar Belgyógyászati Klinikájára. A doktornő fog tudni adni a vizsgálatok után táplálási és kezelési javaslatot. Nem tudom megmondani, hogy mit találhattak a hányadékban.
jelige: daganat
2008-08-19
15 éves keverék kutyám fején néhány hete vizhólyagszerű képződményt találtunk.Állatorvos azt mondta ez a korral jár.A hólyag kétszeresére nőtt és sötét vörös színüre változott.Ma reggel kifakadt,és véres váladék csordogál belőle,de a mérete nem változik.Mi lehet a betegség,es mi illyenkor a teendő?Válaszát előre is köszönöm.
A leírás alapján ez éppúgy lehet daganat vagy vérömleny mint gyulladásos elváltozás. A teendő az ismételt vizsgálat, és az elváltozás típusának megfelelő kezelés.
jelige: Pancho
2008-08-19
TISTELT DOKTR ÚR Egy 22kg-os kutyára rá tettem a Frontline Combó ”L” pipetta teljes tartalmát,azt szeretném tudni hogy most túladagoltam vagy nem és hogy mi a teendő ilyenkor.
Nem adagolta túl. A 20-40 kg közötti kutyákra egy teljes ampulla Frontline Combo „L”-t kell rátenni. A teendő? A bolhamentes élet élvezése kedvencével. :-))
jelige: Sziszi
2008-08-19
Labi kutyánk fedeztetésen volt (az elsőn)...most már a 6 hét telt el. Félidős(1hó) volt amikor bicegett (3lábazott) ,majd véres váladékot ürített és remegni kezdett + étvágytalan!az 1. orvos vitamin oltóagyagot adott be neki ! 2 .doki ultrahangozta és vetélést valószínűsített ! a jövőhéten van neki kontroll kiírva ! de már a héten a második napja megint véres váladék folyik a kutyusból és a nemiszerve is be va duzzadva...fertőzés és gyulladást nem talált a múlt héten a dr. és több magzatot sem lehetett megállapítani 100% osan.estére igyekszem orvoshoz kerülni a kutyussal... Mi okozhatja ezt a folyamatos vetélést ? - vérzést? köszönettel : G. Ferenc
Kutyában a vetélés általában több, akár 7-10 napig is elhúzódó folyamat. A folyamatos vérzést a méh elhalt tartalmának a külvilág felé ürülése is okozhatja. Ennél többet a kontroll vizsgálatokon tudhat meg.
jelige: Maszat
2008-08-19
Tisztelt Dr. Ur!A 9 honapos kutyusomat ma kasztraltak ki.Az orvosa azt mondta 2 nap mulva levehetjuk rola a vedo burat..Az lenne e kerdesem hogy tenyleg begyogyul a seb 2 nap alatt?Koszonom a valaszat .Renata
A seb nem fog 2 nap alatt begyógyulni. Kérdezze meg állatorvosától, hogy a biztonság kedvéért nem tartja-e célszerűnek 7-10 napig rajta tartani a kutyán a védőgallért.
jelige: tejbetok 2
2008-08-19
Tisztelt Doktor Úr! Nagyon köszönöm a válaszát! Megtenné, hogy részletezi milyen állatorvosi vizsgálatokra gondol? Olyanok amik csak rendelőben végezhetők el vagy pedig el lehet őket végezni a kutya otthonában is, amennyiben találok olyan állatorvost, aki hajlandó házhoz menni? köszönöm
Vizelet, és vérvizsgálatra, neurológiai vizsgálatra mindenképpen szükség lesz, és a hasűri szerveket is meg kell valamilyen módon vizsgálni, pl. tapintással és röntgen, vagy ultrahang vizsgálattal. Ezek egyike-másika háznál is elvégezhető, bár rendelői körülmények között lényegesen szakszerűbben megoldhatók ezek is. Hasűri ultrahang vizsgálatot szinte biztosan nem fog tudni háznál végeztetni.
jelige: Boxos
2008-08-19
Tiszteletem! Kiskutyám szép, jól fejlődik, egyre több a mozgásigénye. Szeretném idővel bicikli mellett futtatni, fokozatosan hozzászoktatni. Ön szerint milyen idős korban javasolt ezt elkezdeni? Sokat olvastam a diszpláziáról, s hogy ennek meglétét vagy mentességét csak kb. 18-24 hónapos korban lehet bizonyossággal megállapitani. A törzslapon feltüntették, hogy az apa HD-0, de az anya nincs szűrve, vagy legalábbis nincs feltűntetve, s persze tudom, hogy az sem lenne 1oo% biztositék. Azt is olvastam, hogy ha a kutyával sportot vagy nagy mozgást igénylő munkát akarunk végeztetni érdemes hat hónap körül is röntgeneztetni. Amihez altatni kell és állitólag a boxerok nem jól reagálnak az altatásra... Mit tanácsol?
A diszpláziaszűréssel kapcsolatban fogadja meg a www.kisallatortopedia.hu oldalon olvasható tanácsokat. Nehéz fizikai munkát végeztetni csak teljesen kifejlett kutyával szabad. A szoktatás, tanítás megint más dolog. Sok időbe fog telni, amíg balesetbiztos közlekedésre fogja tudni tanítani a bicikli mellett a szeleburdi boxert. Ezt én először addig gyakorolnám bicaj nélkül, amíg hibátlanul megy.
jelige: Kókusz
2008-08-19
Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék mit tegyek. A kutyusom aki Kókusz névre hallgat féltékeny. Azt vettem észre, hogy amikor telefonon illetve személyesen beszélek valakivel rögtön elkezd harapdálni és ugatni. Amúgy egy játékos vidám kutyus, de ilyenkor mindig vele kell foglalkoznom. Tudom, hogy ő még kölyök kutyus, viszont nem szeretném, hogy a későbbiekben akár rá akár rám nézve kellemetlen érzés alakuljon ki. Milyen nevelési tanácsot tud nekem adni. Várom válaszát. Köszönettel:G.A.
Mindig Önnek kell irányítania, az Ön akaratának kell érvényesülnie. Ha a kutya mindig akkor sétál, fésülködik, játszik, stb..., amikor ő akar, akkor nagyon hamar azt fogja észrevenni, hogy kinevelt magának egy zsarnokot. Ebből a szempontból a kis testméret nem akadály (ld. Napóleon). Ha a kutya éppen útban van vagy kellemetlenkedik, akkor le kell tenni, esetleg át kell vinni egy másik szobába. Így valószínűleg hamar megérti, hogy a féltékenykedést Ön nem nézi jó szemmel.
jelige: Asti
2008-08-19
A boxer kiskutya 5 napja van nálunk.Most 7. hetes. Kutyaszalámit (junior), konzerveket eszik és elég sokat iszik.Nagyon játékos sokat ugrál. Eddig még nem volt beoltva semmi ellen de folyamatban van (szabadság miatt) Kb. 2-3 napja elég sokat szokott hányni és sokszor mintha visszabüfögné.Mennyiségre változó hol több hol kevesebbet hány.Színtelen mintha víz lenne és fehér színű a hányat.Tejet már nem kap.
Jól teszik, ha mihamarabb megvizsgáltatják állatorvosukkal.
jelige: spancikám
2008-08-19
börkiütés! sok ivás! sok pisilés! Augmentint kap,diétázik börgyógyász orvos utasitása szerint!!!
Ha a bőrtüneteket lassacskán úrrá lesznek, akkor már csak a sok ivás és sok vizelés okát kell megtalálni. Ivartalanított ez a spániel szuka? Mert ha nem, az első, ami tenni kell, a méh-, petefészkek vizsgálata az esetleges méhgyulladás felderítésére. Ezzel együtt, vagy egy következő lépésben a veseműködését, vércukorszintjét, stb. is meg kellene vizsgálni. Kezdjenek hozzá mielőbb!
jelige: Boston
2008-08-19
8 honapos angol bulldogrol lenne szo.kialakult nálla ez a harmadik szemhély vagy mi ez.azt olvastam valahol hogy antibiotikummal és kenőcsel is lehet kezelni.nekem csak az egyik szemén jött ki és eddig mindig visszahuzodott.most csak nagyon lassan de még latszik és ha mütétröl van szó mennyibe kerülés ki tudná ezt elvégezni én borsodban lakom.válaszát előre is köszönöm!
Nem tudom, hogy a környéken melyik kollégám végez ilyen műtéteket, ezért a leghelyesebb, amit tehet, hogy a bulldog kezelő állatorvosától kér beutalót egy ilyen helyre. Árajánlatot csak az elvégzett vizsgálatok, és az elkészített műtéti terv birtokában fognak tudni adni.
jelige: Maya
2008-08-19
eGY 2 ÉS FÉL ÉVES TACSKÓ SZUKÁRÓL VAN SZÓ, AKI KB 8 HAVONTA TÜZEL ÉS UTÁNA 2 HÓNAPIG DEPRESSZIÓS MAJD KIALAKUL AZ ÁLVEMHESSÉG. TAVALY AZ ÁLVEMHESSÉG KEZDTEI SZAKASZÁBAN IGNATIA AMARA HOMEOPÁTIÁS GOLYÓT ADTAM NEKI, AMI 3-4 NAP ALATT ELMULASZTOTTA A TÜNETEKET.MOST VISZONT SZERETNÉM, HA LENNE OLYAN SZER, AMIT HA A TÜZELÉS VÉGÉTŐL ADNÉK, AKKOR MIND A DEPRESSZIÓ, MIND AZ ÁLVEMHESSÉG ELMARADNA. HALLOTTAM A MÁLNALEVÉL TABLETTÁRÓL, NEM TUDOM EZT TEA FORMÁJÁBAN IS ADHATÓ-E ÉS HA IGEN MILYEN DÓZISBAN. ÉS VÁROM AZ EGYÉBB LEHETŐSÉGEKET IS.
A homeopátiás szerekkel, málnalevél teával semmiféle tapasztalatom nincsen, ezért nem is segíthetek a használatukban. Egy dolgot ismerek, ami mindenképpen megelőzi a tüzelés utáni depressziót és az álvemhességet a kezelés után a kutya élete végéig, ez pedig az ivartalanítás. Ez egyébként az olyan, műtét nélkül következetesen halálra vezető betegségektől is megvéd, amilyen a gennyes méhgyulladés és az emlődaganat. Tudtommal semmilyen gyógynövénynek nincs hasonló jótékony hatása.
jelige: Kalcium
2008-08-19
Tisztelt dr. Úr-nő! Boxer szukám a hónap végén lesz hat hónapos. Szombaton -orvosunk szerint - méhcsipés következtében őrületes tüsszögésbe kezdett, bal szeme és orrcimpája bedagadt, csurgott a nyála, orrából is a váladék stb. szóval nagyon megijedtem. Mire az orvoshoz értünk már megnyugodott. Kapott kálcium inyekciót bőr alá a lapocka táján, meg izomba is valamit, amit sajnos nem jegyeztem meg (lehet, hogy az is kálcium volt). Másnap már minden rendben volt. Tegnap vettem észre, hogy ott, ahol bőr alá kapta az inyekciót kicsit dagadt, érintésre érzékeny és viszket a bőre. Ez normális reakció, ami magától elmúlik? Orvosunk nem emlitette, hogy megtörténhet. Esetleg keressük fel a rendelőt újra? Válaszukat előre is köszönöm!
Szinte bármelyik injekció helyén keletkezhet kisebb-nagyobb duzzanat, de ha ez érzékeny és viszket is, inkább mutassák meg a kezelő állatorvosnak.
jelige: Pumika
2008-08-19
pumi szukánk van, s két hete vettük észre, hogy vemhes. Ill. gondoltuk, mert napról-napra nagyobb lett a hasa, és kemény, a melbimbói is megduzzadtak. egy napra hagytuk itthon a lányunkkal, aki kiengedte egyedül az udvarra. De ezt most tudtuk meg. Visszaszámoltunk, s ma van a 65. nap ahhoz képest. nem szül, az orvosunk csak csütörtökön lesz. Lehetséges, hogy meghalt benne a baba? volt már álvemhes is, de nem ennyire nagy pocakkal. Köszönettel: pumika
Az is lehet, hogy elpusztultak a kölykök, de az is lehet, hogy élnek és virulnak. A hasának kíméletes megtapintásával erről akár Önök is meggyőződhetnek, de az a legbiztosabb, ha alávetik őt egy állatorvosi vizsgálatnak.
jelige: aggódom nem kicsit
2008-08-19
Jónapot kívánok! 1 hónapja befogadtam egy kb 4-5 hónapos cicát. Rögtön elvittem orvoshoz, féregtelenítés megvolt, most jönnek majd az oltások. Sajnos 3 napja ment a hasa. Whiskas juniort adok neki száraz formában is. Főtt csirkemellet és rizst adtam neki, nem túl nagy adagot. Úgy tűnik túlságosan is bevált, mert most meg nincs széklete már 2 napja. Viselkedése teljesen normális, játszik, nem változott a napirendje, vizelete is van, csak nem értem, hogy miért nem kakil. Normális ez? A hasa meleg és puha, engedi megsimogatni. Lehet hogy csak túlaggódom és csak várnom kell türelemmel. Eddig naponta volt széklete, ezért furcsállom.
Nem mormális, ha egy macska több, mint 2 napig nem ürít bélsarat. Az, hogy mennyire komoly a probléma, idővel mindenképpen kiderül, de lehet, hogy az már egy kicsit későn lesz. Azt gondolom, hogy ilyen helyzetekben jobb egy „felesleges” látogatást tenni az állatorvosnál, mint utólag bánkódni a túl hosszúra nyúlt várakozás miatt.

<< <  279 / 478 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2017.01.01
Budafokon talált kutyus telefonszámmal: 06 20 932 4505 https://www.facebook.com/trixi.szabo/posts/1710261915666522
2016.11.28
Augusztus közepén született nagyon játékos, eleven, kézhez szokott, dorombolós kiscicák keresik új örökbefogadó gazdijukat, féreghajtva, bolhátlanítva. Érdeklődni lehet: +36-30-2530158
2016.10.29
Napok óta kétségbeesetten szaladgál ez a fekete kutyus, a Vöröskereszt utcán, a Nagytétényi úton. Hívásra nem jön oda, nagyon félős, ezért nem lehet róla jobb képet csinálni. Egyre rosszabb állapotban van szegény. Nem hiányzik valakinek?