Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: hörcsög
2008-10-10
Jó napot! van két hörcsögöm 1 fiú meg egy lány az baj ha többször ellik? nem lesz baja a nősténynek ? azt írják sok helyen hogy ha külön rakom akkor utána nem fogadják el egymást.
Az állandó párzás/vemhesülés/ellés/szoptatás még egy rágcsálót is tönkretesz hosszútávon. Az egészséges megoldás egyik, vagy akár mindkét állatka ivartalanítása lenne.
jelige: Primo 2.
2008-10-10
A cicám akaratlanul székletet(van,hogy véres) ürít illetve folyik belőle.Néhány hónapja kezelte állatorvos,mert probléma volt a fogaival.A szájából véres váladék folyik.Lehet-e fertőző emberre ez ea betegség,mi a megoldás.
Ahogyan első válaszomban is írtam, a Primo mielőbbi részletes vizsgálatával lehetne megtudni a tünetek okát, a diagnózist. Az oltatlan, kijáró kandúr szinte bizonyosan vírusos betegség(ek)től és parazitás fertőzöttségtől szenved. Majdnem biztosan mondhatom, hogy emberre nem veszélyes a betegség - de nem kizárt, hogy a cica menthetetlen. Honlapunk Tudnivalók és Publikációk rovataiban több hazsnos írást találnak.
jelige: Lady 2.
2008-10-10
Tisztelt Dr. úr! Szeretném önnek nagoyn szépen megköszönni a tanácsot, amit azonnal megfogadtunk és felvittük a budafoki klinikára. A Lady-nek ki kellett venni a petefészkét és a méhét is. Most már nagyon jól van, hála önnek és a tündéri dr-nőnek, aki műtötte. Tisztelettel-köszönettel:
Örülök, hogy jól van a Lady.
jelige: most kaptam
2008-10-10
kedves doktor ur most kaptunk 1 7hetes tacskot és amit megeszik ki is hányja mi a teendő
Mielőbbi részletes állatorvosi vizsgálat és intenzív kezelés. Egy makkegészségesnek látszó kölyök kutyával, macskával is ajánlatos néhány napon belül felkeresni az állatorvost. Honlapunk Tudnivalók rovatában elolvashatja egy kölyökkutya ajánlott oltási sorát.
jelige: Garfield
2008-10-10
Az én cicám körülbelül 1 hónapos, tegnap kezdődött a betegsége nem eszik, hány, fekszik, állatorvoshoz pedig nem tudom vinni.
Sajnos ezesetben nagy eséllyel elpusztul a cica.
jelige: primo
2008-10-10
véres hasmenés,székletét nem tudja visszatartani,fogínysorvadást állapítottak meg ,5 éves cica
Széklet-, vérvizsgálattal, vírustesztekkel már nem kizárt, hogy pontosan diagnosztizálni is lehetne, hogy milyen betegségektől szenved az oltatlan, kijáró kandúr. A nem ivartalanított, rendszeresen nem oltott, nem parazitamentesített kijáró kandúrok nagy része meg sem éri az 5 éves kort.
jelige: szegényke
2008-10-09
Üdvözlöm dr Úr! Ma reggel találtam egy nagyon szép kiállású vizsla és labi keverék kiskutyát,állatorvoshoz is vittem aki a gyepmester kihivását helyeselte.A kiskutyát elvitték aki egyébként kan kb 8-hónapos és gyönyörű ápolt,Gyálon találtam,14-napig tartják őt aztán...Megkedveltem a kutyust a dokinál is fegyelmezetten ült,és nagyon sajnálnám ha ”baja esne”!Sajnos én nem tarthatom 5!kutyám van már!Mit tehetnék?!Ha netán ők nem találnak neki valakit,és a gazdi sem jelentkezne,mert ők is mondták próbálkoznak azért.Hirdetőfalra kitehetném?És ha nem járok sikerrel,akkor van-e olyan hely ahol tovább tartják?Elnézést ha feltartanám de haragszom is magamra,hogy ilyen vagyok egyszerüen nem hagy nyugodni a gondolat,hogy csak 14-napig élhet esetleg,egy ilyen gyönyörű éretelmes kis lény,vagy bármelyik is! Köszönöm válaszát előre is!
Természetesen a mi honlapunk hirdetőfalára is kiteheti és számtalan állatvédő oldal hasonló hirdetésein megpróbálhat gazdit keresni számára. Fényképpel és rövid leírással érdemes hasonló hirdetéseket megfogalmazni. Az interneten sok állatvédő egyesület honlapját is megtalálja. Ezek némelyikénél el is helyezik a kutyát, amíg gazdát találnak számára.
jelige: Süti
2008-10-09
Kedves Doktor Úr! A yorkim az elmúlt napokban elkezdett hányni. Elejében csak sima nyálas kis köpeteket, aztán már az étel is kijött belőle, ma reggel pedig már ilyen sárga nyálkás valamit hányt. A széklete normális. Amúgy ugyanolyan virgonc mint azelőtt és az ennivalót (házikosztot) is várja, sőt meg is eszi. (Azt megjegyezném hogy a táp az ott áll folyamatosan előtte, mert csak így néha néha kivesz egy szemet és nassol, ez kiskora óta így van.) Nem tudom hogy esetleg ha kapna kamillateát az jót tenne- e neki?! Még nem voltam vele állatorvosnál, bár ha nem javul, akkor el kell hogy vigyem, nehogy valami komoly legyen. Mi lehet a baja Ön szerint? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel:
A kamillateával biztosan nem árthat a kutyának és abban a szerencsés esetben, ha enyhefokú felsőlégúti fertőzés, vagy gyomormegterhelés miatt hány a kutya, talán még meg is oldaná a problémát. A baj az, hogy a hányás az egyik leggyakoribb, legáltalánosabb tünet, ami száznál is több betegség jele lehet. Ezért aztán a legokosabb amit tehet, az az, hogy állatorvosa elé tárja a problémát, és megkéri a Süti kivizsgálására.
jelige: Jenny
2008-10-09
3,5 éves Bischone Havanase méhében vérömlenyt találtak. Most félidős vemhes, így az ultrahangnál vették ezt észre. 1,5 évvel ezelőtt megtámadta egy németjuhász és sérvvel műteni kellett. Lehet, hogy annak a műtétnek a szövődménye? Vagy lehet, hogy a vemhességgel függ össze? Nem szeretnénk elveszíteni a kicsi kutyák miatt Jennyt. Hogyan vigyázzunk rá mégjobban? Mik az esélyeink? Várom őszinte válaszát Doktor Úr/Nő.
Teljesen őszinte válaszom csak az lehet, hogy sejtelmem sincs arról, hogy a „vérömleny” a korábbi sérülés, vagy műtét vagy a mostani vemhesség rendellenességének következménye lehet-e. Viszont én sem szeretném, ha a kiskutyák, vagy bármi más miatt elveszítenék a Jennyt. Milyen sérve (rekesz?, köldök?, lágyék? ...) volt másfél éve a szukának? Most a méh melyik részén, mekkora területen lát folyadékot állatorvosa az ultrahang képen? Van bármi tünete a szukának (láz, bágyadtság, hányás, hüvelyfolyás, laboreltérések ...)? Élő, megszokottan fejlett magzatok vannak a méhben? Állatorvosa mindezekre a kérdésekre választ tud adni, és sokkal testreszabottabb tanácsokkal is el tudja látni Önöket a Jenny érdekében. Ha úgy érzik, hogy specialista vizsgálataira, véleményére van szükségük, akkor forduljanak az Állatorvos-tudományi Egyetem Szülészeti Taszékéhez (Dr Thuróczy Julianna, Dr Tibold Anikó 478-4200).
jelige: puli
2008-10-09
szeme hályogos neml lát rendesen, orra langyos, ké naponként keveset hány. szemét kamillázuk, étvágytalan és nem sok folyadékot iszik
Éppen ideje lenne egy részletes állatorvosi vizsgálatnak. Kiderülhetne, hogy hányféle betegségtől szenved az oltatlan szuka - és nem kizárt, hogy meg is lehetne gyógyítani.
jelige: Judit 3.
2008-10-09
Kedves Doktor Úr! Nem tudom, hogyan tudom meg hogy a kutyus pisil, ha levisszük, és lépten nyomon leül, és hogyan tudnám segiteni a vizeletüritését? Köszönöm válaszát .Tisztelettel:
Nézze, remélem nem lesz kiábrándító a válaszom, de egy guggoló puliról ránézésre én sem tudom megállapítani, hogy pisil-e. Ez csak olyan felületen látszik, ahol vagy megmarad a vizelet tócsa, vagy az átnedvesedés nyomai látszanak. Füves területen nagyon nehéz „kitalálni”, hogy sikerült-e pisilnie a kutyának. Ilyenkor csak az segíthet, ha a vizelési testtartás felvételekor a kutya hüvelye alá dug egy lapos edényt. Otthon nem tudja másként segíteni a kutya vizeletürítését, minthogy itatja, és minél többször sétáltatja. Állatorvosa pedig a rendszeres ultrahang (röntgen) vizsgálatokkal tudja ellenőrizni, hogy nem telik-e túl a hólyag.
jelige: Német dog vemhesítésee
2008-10-09
Szeretnék tanácsot kérni a kutyámat szeretném vemhesíteni, de felmerült, hogy gond lehet a pajzsmirigyével, mivel állandóan tele van a bűzmirigye, és minden tüzelés után a két oldalán ledobja a szőrét, ami kezelés nélkül pár hét alatt rendeződni szokott. Az állatorvosom gyanúja szerint a T4 nevű hormon okozhatja a problémát, mert állítólag van olyan, hogy tüzelés után leesik a normális szint alá. Elkezdett 3 hete tüzelni akkor néztek egy pajzsmirigyet ami 19 volt, a labornál 12 az alsó határ. Tüzelés kezdete óta kap Forthyron 200 nevű tablettát minden nap 2 szemet, de most néztek mégegy pajzsmirigyet, és visszaesett 15-re, ezért javasolták a gyógyszer emelését, de a pontos adagra nem kaptam megnyugtató választ mivel az egyik orvos 4-et amásik 5 javasolt.A kutya fezeteve lett progi szintet nézettem 2 naponta a kérdésem az lenne, hogy vemhesülhetett-e 15 pajzsmirigy szintel, és hogy hány db tablettát adjak neki??? Egy német dogról van szó kb 52-54 kg. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel
1.) Annyi tablettát adjon neki, amennyit a kezelőorvosa ajánl. A hypothyreózis diagnózisa és a kezelés eredményességének yomonkövetése rendszeres ellenőrző vizsgálatokat igényel. 2.) Nem kizárt, hogy vemhesült a szuka, hiszen előfordul hypothyroid kutyák esetében is, hogy sikerül a fedeztetés. Ha rendszeresen mérték a „progit” esetleg hüvelycitológiai vizgsálatot is végeztek, akkor állatorvosa tudja, hogy volt-e ovuláció. A vemhességről egyébként a fedeztetés után 3 héttel végeztetett ultrahang vizsgálattal már meggyőződhetnek.
jelige: Judit 2.
2008-10-08
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm válaszát, a mai nap folyamán kiderült, hogy a kutyusnak porckorongsérve van. Steroid és még két másfajta injekciót kapott.Remélem, hogy meg fog gyógyulni, sok pihenést és lépcsőzésmentességet javasoltak a kutyának, de ha levisszük elintézni a dolgát puli lévén hirtelen fordulgat, ugat és azután letottyan és nem tudom, hogy igy hogy fogja elvégezni a dolgát és hogy pihen, sokat, hogy ne erőltesse meg magát. Tisztelettel:Judit
Örülök, hogy kiderült a tünet oka és gyorsan diagnózishoz jutottak. Remélem, hogy az alkalmazott tüneti kezeléssel jó eredményt érnek el, és nem lesz szükség műtéti beavatkozásra.
jelige: Manci 3.
2008-10-08
Kedves Doktor Úr! Így lesz, az operációra holnap kerül sor délután 2-től, a tegnapi vizsgálaton megbeszéltük. Van egy kiváló kollégája Székesfehérváron, dr. Steigervald Ferenc, évek óta hozzá járunk, hozzá megyünk holnap is. Komolyabb műtét lesz egy sima ivartalanításnál, de péntekre szabit kértem, hogy tudjak a cicára vigyázni, bent fogjuk tartani a lakásban melegen, amíg teljesen magához tér és ő maga nem akar kimenni. Köszönöm és minden jót! Üdv:
Ezúton is üdvözlöm Steigerwald dr-t. Gyors lábadozást kívánok.
jelige: Tücsök
2008-10-08
2 napja kedvtelenség,meleg száraz orr,nem eszik sem iszik ugy ahogy eddig.Csak fekszik és olyan mintha le lenne gyengülve.
Legalább 2 napja beteg az oltatlan kijáró kölyökmacska. Állatorvosa vizsgálatok elvégzése után tudja megállapítani, hogy a szóbajöhető számtalan veleszületett, fertőző és parazitás betegségek közül mi okozza a cica bágyadtságát. Elmondja a kezelés lehetőségeit is. Honlapunk Tudnivalók rovatában elolvashatja, hogy egy kijáró kölyökmacska hányféle vírusos betegségtől szenvedhet és hogy hányféle védőoltása ajánlott.
jelige: magatartási változás
2008-10-08
tisztelt doktor úr!A cicám egy éves kb 1,5 hónapja kapott egy új társat szintén egy nőstényt cicát!Kezdetben voltak veszekedések kergetőzések!A cicám az első tüzelése óta provera gyógyszert kap és most úgy kb 3 alkalommal elmaradt az adagolás!Ekkor kezdett az új jövevényről gondoskodni ápolgatni!Ma vettem észre hogy a cicám nagyon igényli a gondoskodást nyávog mindenhova követ nem akar az ölemből se elmenni! Nyávogása olyan mintha el akarna vmit mondani nem ez a fájdalmas fajta ami különösebb szervi problémára utalna! Nagyon szelíd lett!Mondjuk ez nem rossz mert ő természetileg egészen más volt vad és a agresszív mikor simogattuk egy idő után!a cicánk nem lett elhanyagolva az új jövevény érkezése után sem!Külsőleg nem látok rajta semmilyen tünetet!A viselkedésére mi lehet a magyarázat?(házi koszt alatt wiskast alutasakost értünk)
A leírása alapján nem kizárt az álvemhesség, gennyes méhgyulladás és a petefészek- ill méh cisztás vagy daganatos elváltozása sem. Hosszútávon semmiképpen nem ajánlott a macskák hormontartalmú szerekkel történő kezelése. A végleges és legegészségesebb megoldást mindenképpen az ivartalanítás jelenti. Mindkét macskája esetében az ivartalanítást ajánlom.
jelige: Csöpi
2008-10-08
A kiskutya a korábbiakhoz képest kb.50%-al,összesen napi 1/2 liter vizet fogyaszt.Sok-e ez a mennyiség?
A kistermetű középkorú szuka szinte biztosan beteg. Megnövekedett vízfogyasztással jár többféle betegség: gyakorlatilag minden lázas betegség, cukorbetegség, Cushing kór, gennyes méhygyulladás, vese- és májelégtelenségek ... és sok más. Jelezze állatorvosának a megfigyelését. Ő részletes vizsgálatok elvégzésével tudja kideríteni a bajt és a megoldást.
jelige: Mísa
2008-10-08
Nyálmirigy cystáról szeretnék bővebben tudni. Mitől lehet, műtét nélkül meggyógyulhat-e, milyen következményekkel jár? Egy héttel korábban belső szemzugban nyirokmirigy műtéte volt, összefügg-e a két dolog? Négy hónapos moszkvai őrkutyáról van szó, akiről a szakirodalom azt írja, hogy szinte sosem beteg.
A szakirodalom sok fajtáról írja, hogy nem beteges, ennek ellenére az állatorvosok nagyobb része nem panaszkodik a munka hiányára ... A nyálmirigy cisztaakár veleszületett rendellenesség (kivezető járat szögbetörése, szűk járat ...) akár szerzett okokból (eltömődés, bakteriális gyulladás ...) kialakulhat bármely kutyafajtán, bármely életkorban. A szemzugban többféle mirigy van, ennek műtéti megoldásaiból nem szokott nyálmirigy ciszta kialakulni. Ha a nyálmirigy ciszta újkeletű és mondjuk elzáródástzól alakult ki - akko rmég az sem kizárt, hogy az elzáródást okozó képlet feloldódásával, eltávozásával és gyógyszeres kezelkéssel megoldódik a betegség. Ez azonban igen ritka lefolyásnka számít, az esetek túlnyomó részében a műtéti megoldás hozza a gyógyulást.
jelige: Judit
2008-10-08
Tisztelt Doktor Úr! Már egyszer kértem tanácsot önöktől, és a megnyugtató szavai , és segitsége nyagyon jó volt. Most is 10 éves puli kutyusunk miatt irok Önnek. Tegnap éjjel keltett a kutya, azt hittem sürgős elintéznivalója van /szobakutya/, de nem mutatta hogy három lábon jár, fáj a lába. Adtam neki fél algopirin injekciót/szájon át/, attól jobban lett és délelőtt jelentkeztem az orvosunknál Rimadil nevű gyógyszerért. /máskor is volt neki ilyen meghúzódása/. Meg is kaptam az orvosunktól, de azt monta, hogy két napig nem adhatom neki , mert megállithatatlan gyomorvérzést okozhat az algopirin injekció miatt.Estére már a kuty nem tudott a hátsó lábára állni, elszaladtunk vele megkapta a Rimodilnak az injekciós formáját .Étvágy jó, iszik, ma reggelre egy kicsit jobbanmegy, de még most is pár lépés után letottyan.Reggel csak pisilt egyszer, kakálni nem tudott. Az orvos mikor megvizsgálta gerinc alsó részénél jelzett a kutyus, hogy fáj neki. A lábfejeit jól tartotta.Az Ön véleményére is kiváncsi lennék, hogy csak türelmetlen vagyok a fájdalma miatt, és tényleg nem kell erősebb szer neki ez egy lassu folyamat, vagy lehetne erősebb szerekkel próbálkozni. Köszönöm válaszát. Tisztelettel:
Állatorvosa is tisztában van vele, hogy a 10 éves szuka tüneteit számtalan végtag, gerinc elváltozás és hasüregi-, medenceüregi betegség is okozhatja. Jelezze felé a fejleményeket - szinte biztos vagyok benne, hogy részletes fizikális vizgsálatokat, vér- esetleg vizeletvizsgálatokat, röntgen- esetleg hasi ultrahang vizsgálatot fog ajánlani a tünetek tisztázása érdekében. Az eredmények ismeretében lehet majd a megoldásokról beszélni.
jelige: Sonja
2008-10-08
Tisztelt Hölgyem/Uram! Bullmasztiff kutyusom van. 8 éves. Kb egy hete elkezte vakarni a nyakát, láttam, hogy ott van egy pici seb. Nem szoktam hagyni, hogy a sebeit kaparja, de nyilván nem tudom megakadályozni mindig. pár nap alatt tenyérnyi gyulladásos gennyes se lett belőle. elvittem orvoshoz, kapott gyógyszert, aminek a neve:ENROXIL. kenem neki betadine-nal, és hyperollal. Amióta az orvosnál voltunk, nagyon szomorú, és amióta a gyógyszert adom neki, nehezen jön fel a negyedik emeletre, és alig akar enni...lehetséges, hogy a gyógyszer miatt??????????? Köszönettel:
Szinte kizártnak tartom, hogy akár a kisméretű nyaki bőrsebtől, akár az alkalmazott antibiotikumtól, és helyi fertőtlenítőktől bágyadt, étvágytalan, kedvetlen legyen egy kutya. Sokkal inkább valószínű, hogy akár a nyak sebtől teljesen függetlenül egyéb betegsége is van a kutyának. Jelezze állatorvosának az észleléseit. Ő részletes vizsgálatokkal tudja kideríteni, hogy mi a baja a Sonjának.
jelige: Lelencke
2008-10-08
Tisztelt Doktor Úr! Van egy kb. két hónapos cicám (talátuk az utcán) és folyamtosan szivárog a vizelete. A nemi szerve is ki volt fordulva, de folyamtosan tisztítottam és antiszeptikus krémmel kentem, erre ez helyre is állt, de a folyamtos vizeletszivárgás még mindig fennáll. A kérdésem az lenne, hogy ennek mi lehet az oka illetve van-e erre gyógymód vagy segítség? Lehet-e ez bakteriális vagy vírusos fertőzés? A cica eszik, iszik, figyelmes, de elég sokat alszik. Előre is köszönöm válaszát!
Szinte biztosan vírusos és parazitás betegségektől is szenved a cica. Állatorvosa részletes vizsgálatokkal tudja tisztázni a betegségeit. Ezután tudja tájékoztatni a cica esélyeiről és a megoldásokról. Ha sikerült áthúzni Lelenckét a krízisen, akkor a rendszeres védőoltásait, parazitamentesítéseit és majdani ivartalanítását is megbeszélhetik.
jelige: spirik
2008-10-08
Tisztelt Doktor Úr. Szeptember 04 én vettem egy tenyésztőtől 6 hetes westi kiskutáyt. A kutyust nem fürdetem nem kapott semmi féle cseppet. szeptember 09 én kapta az első oltást, majd 13-án észre vettem hogy vakarozik majd a háta közepén olyan lett a bunda mint a gyereknek a feje amikor a haja koszmos. Tapintásra pedig zsiros csomos. A zonnal el vittem orvoshoz aki szerint börgomba és adott egy tonikot amivel naponta 2* vatta segtiségével meg mosni kellett. Mára a kutya nyakán csak alj szörzete van a háta és a fara tele van sebbel a folytonos vakarozástól. Most értünk haza a dokitól ujbóli tonikot kevert neki amivel két naponta kell dörzsölni. Szerinte most már atkás. Van segítség? Köszönöm a válaszát.
Egészen biztosan van segítség. A kutya részletes vizgsálatával lehet kideríteni, hogy parazitás, gombás - vagy esetleg bakteriális, allergiás, veleszületett vagy endokrin okok miatt alakultak-e ki a bőr- és szőrtünetek. Ha megvan a diagnózis, akkor lehet célzottan és eredményesen kezelni.
jelige: Lady
2008-10-08
Fekete collie, étvágytalan és véres hüvelyváladékozása van.
Gennyes méhgyulladása, hüvely-, hólyaggyulladása esetleg daganata is lehet. Mielőbbi részletes állatorvosi vizsgálatok ajánlottak. A kutyát biztosan kezelni, majdnem biztosan operálni is kell. Siessenek.
jelige: Misu
2008-10-08
sziámi macskám 4hónapos furcsa szokása hogy nem eszi meg neki való kaját royal canin tápot és wiskas tasakot hanem a kutyáim tápot szintén royalt és a hills tápot.miért van ez igy ? hoghyan szoktassam le?árthat neki a nem megfelelő összetételű?már külön tettem ,nem nyúl hozzá számomra érthetetlen.van valami ötlet?
Célszerűen a kutyát és a macskát a nekik gyártott optimális összetételű tápokkal érdemes etetni. Ha hosszútávon a kutya a macskatápot (és fordítva) eszik, abból lehet táplálkozási anomália, betegség. Se a kutya, se a macska előtt ne álljon az eledel. Mindkettőt meghatározott időben, kiporciózott adaggal célszerű megkínálni - esetleg más helyiségekben. Ha 10-15 perc alatt nem eszik meg a porciójukat, akkor el kell venni előlük, és a következő etetési időben újra megkínálni őket. Rövid időn belül helyreáll a rend.
jelige: Manci 2.
2008-10-08
Kedves Doktor Úr! Köszönöm a válaszát, igaza lett. A cica valóban vemhes, éppen ma voltunk állatorvosnál. Már van három ivartalanított nőstény cicánk, így tudom, hogy az operáció mivel jár és milyen előnyöket von maga után, szerintem is ez a legjobb megoldás. Ezzel az új cicával azért lett volna bajos korábban megoldani a műtétet, mert bár sok időt volt nálunk, néha napokra eltűnt, így nehéz lett volna időpontot egyeztetni a doktorral. A macska egy szomszédos házból szokott hozzánk, ott nem bántak vele túl jól...nálunk mindig kap enni, plusz aludhat a cserépkályha mellett... Az utóbbi 1-2 hónapban már nem tágított, úgyhogy végül lett egy negyedik cicánk......Nem baj, nagyon szeretjük! Köszönöm, minden jót!
Nem vagyok boldog tőle, hogy beváltotta a cica a balsejtéseimet. A legokosabb dolog talán az lenne, ha akár most, vemhesen megoperálná állatorvosa és eltávolítaná a petefészkeket és a vemhes méhet.

<< <  279 / 494 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2017.08.11
Ma reggel eltűnt a 1221. Bp. Vihar utcából egy fekete cica. 4 éves, a Gombóc névre hallgat, nagyon szelíd. Különös ismertetőjelei: a bal fülében van egy anyajegyszerű folt, a mellkasán pár szál fehér szőr, farka törött (még kiskorában tört el). Lehetséges hogy megsérült. Aki tud róla, Kovács Valériát hívja a 06 70/672-5757 telefonszámon!
2017.05.31
2017.05.29-én Tóth József utcából elveszett tricolor színű két hónapos kiscica, ha valaki látta/befogta kérem jelentkezzen a 0630/9324838-as számon, két kislány várja haza!
2017.05.24
2017.05.24 este Savoya Park Aldi/Möbelix előtti parkolóban kóborol ez a kan kutyus. Nyakörv nincs rajta, nagyon félős.