Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Tom Thanx
2008-07-29
Jó napot! Csak azt szeretném kérdezni, hogy nekem van egy nőstény Amstaff. 5 hónapos kutyusom és mostanában elkezdett hullani a szőre, hogy mitől lehet ez és, hogy lehet ezt megállítani. Előre is köszönöm.
A felerősödött szőrhullás lehet megszokott dolog - ezt vedlésnek hívják. Ezen kívül is gyakorlatilag bármely betegség okozhat és okoz is felerősödött szőrhullást. Ha biztos benne, hogy kutyája makkegészséges, akkor prémium minőségű tápokkal, vagy szőr-, bőrregeneráló táplálékkiegészítő szerekkel lehetne próbálkozni. Ha nem lehetünk biztosak abban, hogy nincs rejtett betegsége a kutyának, akkor csakis a részletes vizsgálatok deríthetnek fényt a tünet hátterére.
jelige: t. malac 2.
2008-07-29
hat ha netan valami kosz lenne rajta vagy stb..
Hát, akkor lehet.
jelige: bolhás kutya
2008-07-29
6 éves kutyámat nem tudom kikefélni, nem tudom bolhátlanitani, mert nem tür semmi kezelést, mit tehetnék hogy kicsit elaltassam hogy meg tudjam kezelni?
Megkérhetné állatorvosát, hogy segítsen ezügyben. Más módszer nincs a kutya altatására.
jelige: Jágó
2008-07-29
12 éves boxerkan fekvés után nehezen kel fel a hátsó lábait nem birja,de később ”bejáródik. Rimadil /50 mg/ tabletát nem birja. Az állatorvos reasolon tabletát irt fel ami jó volt de 2 hét mulva ujra jöttek a problémák.Milyen rendszeres fájdalomcsillapitás jöhet szóba?
Még jónéhány egyéb, nem-szteroid gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító szer közül választhat állatorvosa. Csodálom, és kár hogy „nem bírja” a Rimadyl tablettát, mert a szóbajöhető szerek közül ez az egyetlen, amelyiknek igazoltan artrózis elleni oki hatása is van. A nem-szteroid gyuladáscsökkentő/fájdalomcsillapítzó szerek mellett nemegy táplálékkiegészítő szer (pl Korvimin arthro por, Seetone kapszula ...) és senior táp is szóbajöhet a tünetek enyhítése céljából.
jelige: Kiara
2008-07-29
Kedves Doktor úr! Segítségét szeretném kérni.. Nekem egy másfél éves bichon havanese kutyusom van,akinél már több hónappal ezelőtt kezdődtek a vakarózási, szeme körüli pirosodás tünetei,és a bőre is nagyon rózsaszín lesz....először csak a fülében vettük észre, hogy sebesre vakarta, ekkor elvittem állatorvoshoz aki bekente valami krémmel és annyit mondott, hogy unalmából vagy sértődésből vakarhatja a fülét és most nem csinálna allergiavizsgálatot.Néha erősebbek a tünetek néha gyengülnek..VAlami ételre vagy összetevőre lenne e allergiás?..Tápot Royal Canin-t adunk neki kicsi kora óta,konzervet pedig Pedigree-t. Ha tudna valami tanácsot adni így látatlanba, nagyon hálás lennék. Üdvözlettel
Érdemes lenne jelezni állatorvosának, hogy nem szűntek meg a tünetek a valamilyen krémtől. Nem kizárt, hogy ezekután indokoltnak tartja a kutya allergológiai vizsgálatát. Hasonló tüneteket egyébként sajnos számos egyéb (parazitás, bakteriális, gombás fertőzések, endokrin betegségek ...) betegség is okozhat, ezért nem kizárt, hogy más vizgsálatokra is zsükség lesz a diagnózis érdekében. Kezelésről, esélyekről pedig csak diagnózis tudatában lehet beszélni.
jelige: Édes Böbe
2008-07-29
Kedves Doktor Úr! 3 hónapos kiskutyánk kiment az utcára és elütötte egy gyorsan száguldó autós.Eltört mindkét lába és a csípője.Tatán az álatkórházban kezelték 3 napig (csak infuziót kapott) majd azt javasolták hogy egy 50 000 Ftos műtétre vigyük fel Pestre vagy altassuk el.Belső vérzése nem volt.A saját állatorvosunk szerint viszont kockáztos lenne a műtét mert még fejlődnek a csontjai igy ha rögzítik az ugy nem lesz jó neki. Ezért ugy nevezett doboz kúrát javasolt.Napi 2 negyed algopirint,pépes ételt és minden 2. etetésnél étolajat hogy a széklete kiürüljön és ne maradjon benne.valamint olyan dobozba tegyük 3 hétig ahol nem tud mozogni és vszínű majd ugy helyrejön maximum rosszul forrnak össze a dolgok de akkor is élni fog...nos én nem tudom hogy ez a módszer helyes e???? nem e fog igy szenvedni?? és mennyi az esély hogy túléli a 3 hetet? és alapból mit gondol mit lehet tenni egy 3 hónapos kutyusnál ha a csípő is eltört?? Válaszáért előre is nagyon hálás vagyok. Egy tanácstalan gazdi
Meg kell mondjam, hogy ha Önök tanácstalangazdik, akkor én pedig ötlettelen állatorvos vagyok. A Böbe esélyei, a megoldások egyetlen módon ítélhetőek meg - ez pedig a kutya részletes vizsgálata során kapott leletek. A röntgenfelvételeken látszanak a törések helyeződései, a tört csontvégek elmozdulásai és ezek esetleges következményei. A vizsgálatokat és kezelést végző állatorvos az egyetlen személy ki esélyeket latolgathat ezesetben (is). 1);
jelige: Picur cicamama
2008-07-29
Tisztelt Állatgyógyászati Központ! 9 hónapos cicámnak 3 hete (2008. 07. 06.) 6 kölyke született. Az utóbbi napokban étványtalan, nem eszik, rettenetesen lefogyott, kb. 2,0-2,5 kg a súlya. Rendesen szoptat, de már jártányi ereje is alig van, ”zörögnek a csontjai”. Először a szoptatásra gondoltam, mint kiváltó okra, de közben hasmenése is van. Féltem őt, hogy végzetesen legyengül. Minera cseppeket kezdtem el adagolni neki 1 napja, hogy feljavítsam az étvágyát, illetve Power Gel nevű pasztát adok neki naponta kétszer. Várom szíves válaszukat, hogyan állítsam meg a hasmenését, illetve hozzam vissza az étvágyát.
Nem kizárt, hogy a túl fiatalon vemhesült és óriási vehemet kihordott, majd 6 kismacskát szoptató macska legyengült szervezetében valamilyen fertőző betegség kezdődött. A megoldás ebben az esetben is a betegség diagnosztizálása és kezelése lehet - nem pedig „étvágygerjesztők” adása. A 3 hetes kölykök esetében is időszerű a parazitamentesítés, célszerű lenne az egész „családnak” felkeresni állatorvosát.
jelige: Círusz
2008-07-29
Tisztelt Doktor Úr!Kérdésem egy3 éves bullmasztiff szuka kutyára vonatkozik, amely minden tüzelés után eddig a vemhesség jeleit mutatta.A legutóbbi tüzelése, annak fogamzó dőpontjában (június 4 körül) sem akartam, hogy megtermékenyüljön.Miután ebben az időszakban különösen ügyeltem a bezárására, ezért abban a tudatban voltam, hogy a teherbe esés nem történhetett meg, de sajnos egyéb körülmények miatt ez nem zárható ki.kb 10 nappal ezelőtt orvoshoz vittem, aki tapintással megállapította, hogy nem vemhes, de, hogy a tejtermelés megszünjön, PSEUDOGRAVIN gyógyszert adta. A hasa továbbra is növekszik és az emlői sem kisebbednek. A kérdésem az lenne, hogy ha mégis vemhes, akkor ez a kezelés árthat-e a kiskutyáknak, és ha igen akkor meg tudja-e elleni az elhalálozott kölyköket az anya kutya. Válaszát előre is köszönöm.
A kutya részletes vizsgálatával lenne célszerű eldönteni, hogy megint álvemhes-e, esetleg gennyes méhgyulladás alakult ki, vagy vemhesült és amennyiben igen, élnek-e a magzatok. A részletes vizgsálatok során a hasi ultrahang vizsgálatnak lesz döntő szerepe. Az elhalt magzatok sorsa (felszívódás, mumifikáció, vetélés ...) meglehetősen nehezm kiszámítható. A kutya ivartaléanítása is melegen ajánlott lesz mihelyst túljutottak az akut tüneteken.
jelige: kicsi Otisz 4.
2008-07-29
Tisztelt Doktor Úr!! Hétvégén mennénk a Velencei tóra,a kérdésem pedig az lenne,hogy ha a kutyus szeretné belehet vinni a tóba,nem lesz semmi baja?3hónapos oltásokkal rendelkezik. Ha azt szeretném hogy a kosarában aludjon hogyan szoktassam rá?Este ahogyan elalszik becsempészem a helyére de hamar rájön hogy nem mellettem van ezért fölkéreckedik,én persze engedek.Elszeretném kerülni az éjszakai vonyítást,mit tehetek?Köszönettel:
A kutya oltásai nem védik meg az esetleges bőrgyulladásoktól, hallójáratgyulladástól a kutyát - ilyen betegségek kialakulhatnak természetes viezekben történő úsztatáskor. A Velencei tó partján különöse sok konfliktus helyzet is adódik kutyák fürösztésekor. A ki hol alszik játékban úgy látom, hogy a kutya áll nyerésre. Ezügyben csak következetességre és egyértelműségre bíztathatom.
jelige: Kleopátra
2008-07-29
Mitt tegyek ha a szuka kutyának nincs teje ? válaszát előre is köszönöm
A kölyköket kutya tejpótló tápszerrel nevelje fel. A szukát pedig ki kellene vizsgáltatni állatorvosánál, hogy mitől apasztott el.
jelige: chin
2008-07-29
2 éves volt májusban szuka japán spániel kiskutyám. Erős, vidám, örök kis bohóc, nem eszik túl sokat, viszonyalg ”könnyű” kiskutya. Tüzelés jelei látszottak rajta és május ulolsó hetében ”vendégeskedett” egy hetet egy japán spániel úrnál, ahol a gazdák szerint nem történt meg a párzás, bár nem figyelték őket 24 órán át. A kislány hajlandó lett volna, az úr maradt semleges. Július 16-17 körül, 3 hetes távollétem ( a kutyusum édesanyámnál volt, nem először) után ,a mikor megérkeztem, nagyon-nagyon örült Chin-inike, majd megőrült annyira, összevissza ugrált stb. Másnap reggelre találtunk egy viszonylag nagy átmérőjű, 10-15 cm-es véres-nyákos-nyálas foltot a padlón, alvadt vérdarabszerűségekkel. Nem vizsgáltuk meg pontosan, édesanyám azt hitte, hogy ürülék, nem lát jól, idős kora miatt, nekem meg könnyen lesz hányingerem, így kidobtuk, bár azt biztos, hogy vérszaga, nyákszaga volt, sűrű volt, de nem tiszta vér. Előző nap a kutyus ”nehéz” volt, aznapra ” könnyebb” lett , észrevehetően. Ez biztosan fura megfogalmazás, de így éreztem. Ez az eset alig egy hete történt, a cicikéi megduzzadtak, a nemi szerve nem, a cicikből gyenge nyomásra tej ürül. Mi történhetett? Elvetélt? Ha 63 nap a kutyusok vemhessége, akkor látszódnia kellett volna a pociján, ha jól számolgatom..de nem látszódott. Egyébként a viselkedését tekintve a ”nehéz” korszakában lassabb volt, nem ugrabugrált, sokat pihent, azóta olyan mint régen, játékos, vidám.Tud segíteni? Mi a teendő? Külföldön vagyunk azóta a kicsivel, augusztus közepén megyek haza, itt elég nehézkes állatorvost találni, nyelvi nehézségek miatt :(. Előre is köszönöm.
Az egy hetes vendégeskedés alatt nem lehetetlen, hogy egyszer-egyszer, diszkréten az „úr” mégiscsak aktivizálta magát, megtörtént a párzás és vemhesült a szuka. Azaz igencsak lehetséges, hogy magzatelhalás, vetélés történt. Meg az is lehet, hogy gennyes méhgyulladása van a szukának, vagy esetleg vér van a méhében, sérült a hüvelye. És nem kizárható az ivarzástól független megbetegedés (pl hólyaggyulladás, hólyagkő, vérzékenység ...) sem. Azaz a történtekre egyértelmű választ csak a kutya részletes vizsgálata után lehet adni.
jelige: cicus
2008-07-29
vemhes a cicám ,érdeklödöm hogy veszem észre hogy itt az idü szerintem igen 65 napos,
Ritka dolog az, hogy egy kijáró macska esetében tudni lehet a vemhesülés időpontját ... Ellés előtt a vehem a hastájékon lefelé és hátrafelé mozdul, megjelenhet a horpasz. Az emlők kitelnek esetleg tejfolyás is megfigyelhető. A pérarés megduzzad, tiszta, átlátszó hüvelyfolyás indul meg. A macska fészket keres, esetleg nyugtalankodik. A végbében mért hőmérséklete csökken. Részletesebben olvashat a témában honlapunk Publikációk rovatában. A macska az ideálisnál korábban, valószínűleg első tüzelése alkalmával vemhesült. A fejletlen nőstény esetében fokozott kockázatokkal számolhat.
jelige: gazdi 24
2008-07-29
Alig 6 éves törpe schnauzer kiskutyámat pár napja elaltatták, mert májzsugorodása volt, és sajnos a végső stádiumban figyeltünk fel a tüneteire, amikor azonnal kórházba is vittük. De sajnos már nem tudtak rajta segíteni. Kérdésem az lenne mi okozhatta kedvencünknél ezt a betegséget? A kórházban genetikai dologra gyanakodtak, de mások szerint ez kizárt. Hetente egyszer vittük sétálni a parkba.Sajnos már kedvencünkön nem segít, de várom válaszát, hogy legalább ne maradjunk kétségek között! Előre is köszönettel!
Attól tartok, hogy mindenképpen kétségek között fognak maradni ... Ahogyan ember esetébe is, kutyáknál is előfordul vírusos hepatitisz (Rubarth-kór) ami okozhatta a májzsugorodást, cirrhózist. Májkárosító mérgek, vegyszerek, gyógyszerek is kiválthatják ezt a megbetegedést. A kutya boncolásával (és a kapcsológdó kiegészítő vizgsálatokkal pl: szövettan, kórokozó izolálás, toxikológia) lehetne pontosabbat tudni a kutya betegségéről. Sajnálom a történteket.
jelige: levertség
2008-07-28
Jónapot az lenne a problémám hogy a 4 hónapos vizslám 1 napja nem eszik semmit, és csak fekszik! Most nőnek a fogai, nem tudom hogy ez számít valamit Az inye kicsit sötétebb mint lenni szokott, és cak holnap reggel tudom elvinni orvoshoz.
Régi hiedelem, hogy a kölyök macskák és kutyák a fogváltás ideje alatt bágyadtak, lázasak, betegek. Az igazság az, hogy egészséges kölykök esetében a fogváltás szinte észrevehetetlenül zajlik, semmi tünetet nem okoz. Az Önök esetében sem ezzel lesz a baj. Honlapunk Tudnivalók rovatában elolvashatja, hogy egy 4 hónapos kölyök kutya milyen oltásokkal kellene, hogy rendelkezzen. Állatorvosa részletes vizgsálatokkal tudja kideríteni a betegségét és ezután tudja kezelni a kutyát. Jól teszi, ha még a mai napon elviszi őt állatorvosához.
jelige: aggódom
2008-07-28
1 éves kan macskám van.Áprilisban lett ivartalanítva.Péntek óta véres foltokat hagy maga után.Olyan pózt vesz fel,mintha pisilna.A vizelete és széklete tiszta.Kevesebbet eszik,de a hangulata nem változott,sokat játszunk,de nem rohangál annyit mint szokott,amúgy nagyon aktív cica.Kérem válaszoljon mert nagyon aggódom.Köszönöm.
Jogosan aggódik. A leírása alapján a fiatal herélt kandúrnak alső húgyuti szindrómája lehet. Állatorvosa tudja megerősíteni, vagy elvetni a gyanúnkat, illetve diagnosztizálni a cica baját. A kezelés ügyében is ő lesz a megoldás.
jelige: Alex
2008-07-28
Van egy kan 9 hónapos Westi fajtáju kiskutyusunk. Kb. 2-4 hete kanos de sajnos nem tudjuk , hogy kutyusunk ivaréretté vált-e vagy nem. Azt szeretném megkérdezni ,hogy a kutyát pároztathatjuk-e vagy nem, ha nem akkor mi a megoldás erre a gondunkra.
A kutya biztosan ivarérett, hiszen a normálisan fejlett kistestű kutyák már 6-8 hónapos korukra ivaréretté válnak. Tenyészérett azonban csak kb 1.5 éves korára válik egy kistestű tenyészkan. Az Önök esetében azonban biztosan nem a fedeztetés megkezdése lehet a megoldás. Ha egy kan elkezd fedezni, akkor rendszeresen keresi, hajtja a tüzelő szukákat - azaz állandósítják a problémát, a kutya szökőssé, kezelhetetlenné válhat, maszturbációt kezdhet. Az ivartalanítással tudják a leghatékonyabban kezelni a problémát.
jelige: Tapi
2008-07-28
Tisztelt Cím! Vagy egy Macskám, amelyiknek kb 1 hete szinte majdnem folyamatosan elöl van a pilogóhártyája,úgy kb. a szeme negyedéig! Ha jól tudom ez betegséget jelez,de ezenkívül semmi mást nem vettem észre rajta, ugyanúgy eszik,dorobbol, játszik! Ez veszélytelen, vagy mutassam meg állatorvosnak,mert biztos, hogy beteg? Előre is köszönöm válaszukat! Üdvözlettel:
Szinte bármelyik betegséghez társuló tünetről van szó. Bármely lázzal, kiszáradással járó betegség esetén előesik a macskák 3. szemhéja (pislogóhártya) és enyhefokú kötőhártyagyulladások esetében is ez a helyzet. Állatorvosa felkeresése a tünet ürügyén is melegen ajánlott, valamint egy kijáró macska esetében a rendszeres parazitamentesítések, védőoltások is fontosak. Az ivartalanítás időpontját is meg tudnák beszélni.
jelige: Segítség!!!
2008-07-28
Üdv!!! Vettem 3 napja egy 14 hetes csivavát. Nem akar sem enni sem inni. Csak csipeget. Folyadékkal úgy tudom itatni hogy fecskendőbe szívok fel vizet és azt nyomom bele. Kérdeztem az előző tulajdonost hogy mivel etette,de még azt sem akarja enni. próbáltam tejjel itatni azt eleinte fogyasztotta de attól ment a hasa. Viszont mostmár az sem kell neki. Játszani játszik, de viszont nagyon sokat alszik. A kedve egyre jobb mióta hozzám került, de enni akkor sem akar. Orvoshoz elvittem de ott aztmondta hogy csak az új hely és csak megkell szoknia. De szerintem azért a folyadékot fogyaszthatná. A széklete tiszta volt nemvolt sem véres és nemvolt benne semmi. Igaz hígvolt de nem annyira. Ja és nagyon könnyes a szeme. Mivel nemismerem ezt a fajt csak most ismerkedek vele és tanulom hogylehetnék nagyon jó gazdi ezért szeretném ha mihamarabb kapnék választ hogy mit tegyek vele, elvigyem e esetleg orvoshoz vagy télleg csak a megkell szoknia az új helyzetet. Ezért télleg szeretném mielőbbi válaszát nehogy valami baja legyen. Köszönöm előre is. Üdvözlettel:
Ha a kutya korához képest megfelelően fejlett, nem sovány, nincs kiszáradva - akkor nincs egyéb teendője, mint a rendszeres védőoltások és parazitamentesítések beadatása a kutyának, és befejezheti a kényszertáplálását és kényszeritatását a kölyöknek. Ha valóban alultáplált, esetleg kiszáradt a kölyök - az természetesen részletes vizsgálatokat, diagnózist és kezelést igényel állatorvosánál. A szemtünetekre és hasmenésre is hívja fel állatorvosa figyelmét.
jelige: Murphy
2008-07-28
Üdvözlöm! Tanácsát kérném, van egy 2 éves labradorrom . 4 hónapja duzzanatot vetünk észre a nyakánál, nyálmirigy cisztát állapítotak meg nála, 3 naponta jártunk, hogy leszívják a váladékot és antibiotikumot kapott, ez 3 héten keresztül, ezután megmütötték, ez kb. 4 hete volt. a nyakánál nagy ,tenyérnyi kemény ,,gömb” alkult ki ami kicsit a füle felé felhúzodott, most úgy tűnik mintha kezdene lassan zsugorodni. közérzete jó, étvágya kiváló a duzzanatot eltekintve tünetmentes. Tanácsát kérném , hogy tudnék segíteni kutyámon, esetleg újabb műtét vagy várjunk bizonyos ideig? Ön mit tanácsol? köszönettel:
Én csak azt tanácsolhatom, hogy kérdezze meg a műtétet végző állatorvosától, hogy mit gondol a kutya jelenlegi állapotáról, indokoltnak tart-e további kezelést, műtétet. Az eltávolított képlet szövettani eredménye, a kutya friss vizsgálati eredményei szerint lehet, hogy semmi teendőjük nincs, és lehet, hogy gyógyszeres utókezelésre, vagy újabb műtétre van szükség.
jelige: nyüszítőkiskutya
2008-07-28
Van egy 5 hetes keverék kiskutyám és ha épp nem alszik egész nap nyüszög, vonyit és mikor megy a fenekét húzza. Elösször bolhára gynakodtunk de vettünk neki nyakörvet és már szinte nincs is benn és mégis csinálja. Mi lehet ennek az oka?
Tudnia kell, hogy egy frissen elválasztott kölyök sokszor és sokat nyüszít. Sokat kell foglalkozni vele ... A bolhairtás mellett a kölyöknek rendszeres féreghajtásra és lassan első védőoltására is szüksége van. Keresse fel állatorvosát. Honlapunk Tudnivalók rovatában még talál hasznos olvasmányokat.
jelige: beteg ”Vörike”
2008-07-28
Van egy szép vörös cicám már régóta öklendezik és mostanában sokszor hányik.Pár napja kialakultak nálla fekete foltok az orrán ,a szájában és a torkában valamint a szeme sarkában.Már mindenhol utánna néztem a neten hogy mi lehet a baja de sajnos semmit nem találtam.Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel:
Pedig a szép vörös cica hányogatására a neten is legalább százféle betegséget kellett volna találnia. Csak nem kell feltétlenül összefüggést keresni az ettől teljesen független bőr-, és nyálkahártya pigmentfoltok jelenlétével. A rendszeresen védőoltásban részesített, parazitamentesített, ivartalanított és helyesen táplált macskák jó eséllyel 15-22 évig élnek egészségesen. A másként tartott társaik 2-5 év alatt elkopnak. Honlapunk Tudnivalók rovatában elolvashatja, hogy egy kijáró macskának miféle oltásokra lenne szüksége.
jelige: t malac
2008-07-28
jonapot.a tengerimalacot lehet furdetni???
Lehet, de minek ?!
jelige: Nergál
2008-07-28
Üdvözletem! A következő a problémánk, van egy 2 és fél éves, ivartalanított, nagyon jól tartott kandúrunk, aki most már második napja folyamatosan nyáladzik. Értem ez alatt azt hogy kissebb tócsákat hagy maga alatt, eddig még soha semmi probléma nem merült fel vele kapocsolatban, most is csak az ébersége valamint az étvágya lankadtt. Ezen kívül tegnap kissé homályos volt az egyik szeme, ez már elmúlt, szerencsére. Talán valami bogarat ehetett meg és enyhe ételmérgezése van? Mi a teendő? Előre is köszönök minden szót, amit válaszul kapok! Nagyon szeretjük ezért ha nincs javulás, minnél elöbb elvisszük orvoshoz!
Olyan banális dolgok, mint a szájüregben, garatban elakadt idegentest (csont ...) is tud folyamatos nyálcsorgást előidézni. Természetesen több szájüregi betegség (fog-, fogmeder-, íny betegségek, fekélyek, daganatok ...) nyálmirigy gyullaáds, ciszta is járhat ilyen tünetekkel. Mérgezések esetében is gyakori a nyálcsorgás. A benntartott cica esetében a veszettség tünete remélhetőleg kizárható, de nyers sertéshús etetése esetén az álveszettség (Aujeszky-kór) szintén okozhat nyálfolyást. A tünet elkülönítése véleményem szerint mindenképpen részletes állatorvosi vizsgálatokat igényel.
jelige: Mia 2.
2008-07-28
Tisztelt Doktor Úr! Nem szeretném ivartalanítatni a kutyámat!!!Miért tenném,tenyészetni szeretném!!! Köszönöm,hogy válaszolt a kérdéseimre.
Ezesetben eredményes felkészülést ill. felkészítést kívánok Önnek és a Miának és eseménymentes, boldog babázást.
jelige: sasikazazija 3.
2008-07-27
Kedves Doktor úr! Köszönöm, a cica teljesen jól van, bár a kefirt azt nagy undorral fogyasztotta el, egy fecskendő segítségével, mert magától nem ette:( A táp és az undok étkezések azonban hasznosnak bizonyultak. Majd, ha lesz gyerekem, tudom merre köpi ki elsőre valaki a belényomott pépet... Most adok neki egy hét után, kis konzervet is, hátha helyreáll köztünk a családi béke! Köszönöm a tanácsot! Jó munkát, szép nyarat! üdvözlettel
Sajnálom a kellemetlen élményeit a kefír diétával kapcsolatosan, a macskák nagy része önként és szívesen elfogyasztja a kefírt és yoghurtot. De ők sem egyformák ... Örülök, hogy jól van a cica. Hasonló szépeket kívánok én is viszont.

<< <  279 / 470 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2016.09.26
XXII. kerületben talált 14 éves (!) keverék kan kutyuska az Illatos úton! http://illatosutiallatvedo.blogspot.hu/2016/09/illatos-ut-iii52-20160925.html
2016.09.22
2016. szeptember 21-én este került hozzánk ez a kutyus. Kb. 3 hónapos, kan kutya, talán újfundlandi keverék lehet. Mikrochip nincs benne. Budafokon, a Felső Sas utcában találták. Elsősorban eredeti gazdáját keressük, a rendelőben személyesen (1221 Bp. Kossuth L. u. 52.) vagy a 06 1/229-3865 telefonszámon várjuk a tulajdonos jelentkezését. Köszönjük!
2016.09.08
Marcipán a nevem, elmúltam 10 éves, sürgősen szerető gazdit keresek, illetve, ha lehetőség van, ideiglenes gazdit, amíg nem lesz gazdim, reménykedem, hogy hamarosan lesz!!! Sajnos haláleset miatt keresek új szupergazdit! Volt egy barátnőm, Szamóca, együtt éltünk, neki lett már gazdája. Egészséges vagyok, picit nagyobb stramp yorkie:) Sajnálatos dolog történt, mert nyáron új gazdiknál volt, kertesházban, hamar megszokta, nagyon szeretett ott lenni, de mindenféle indokkal vissza akarták adni, azt mégsem, azt megint… az lett a vége, hogy mire már végre otthon érezte magát ott, visszaadták mivel a hölgy elvesztette a munkáját:( és nem szépen adták vissza, finoman fogalmazva! Szereti a kertet nagyon, bár lakásban élt 9 évig, szelíd nagyon és zseniális a személyisége, nyilván szereti a paplanokat ágyakat, de ha rászólnak, akkor nem megy föl rá, a gyerekeket imádja, visszahúzódóbb és komolyabb úriember, de ha valakiben megbízik és megszereti, akkor örökké szeretni fogja! Megeszik mindent, zöldségeket is hála, a kutyatápokon kívül. Nincs ivartalanítva még. De meg lesz oldva. Soha senkit sem harapna meg, eddig sem tette, ezután semfogja:) Nagyon jó házörző! Figyel, és mindent meghall:) Köszönöm kedves emberek, szeressen valaki... Vau! Telefonszám: 06-20-917-8021