Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Mofli
2008-03-26
Sajnos bepisil a kutyám!7 hónapos.Egy hétig minden rendben,aztán bepisil ,aztán megint minden rendben.Amikor hó van akkor pedig óránként viszem lepisire,de ennek ellenére is bepisil.Felfázik?Nagyon szomorú vagyok,nem tudok mit tenni ,nem tud jelezni ha kell neki!Nem lehet erre megtanítani?Köszönettel!
Érdemes lenne részletes vizsgálatokkal tisztázni, hog ynincs-e szervi betegség a bepisilés tünete mögött. Amennyiben van betegség a háttérben, akor azt kezelve érhető el a gyógyulás és a szobatisztaság. Ha nincs ilyen kór, akkor „csak” a rossz szokást kell legyűrni.
jelige: Yorki
2008-03-26
8 hetes yorki kutyám lenyelt egy meggymagot! Mi baja lehet töle ?
Lehet, hogy semmi - és az sem kizárt, hogy bélelzáródás, bélinvagináció ... vagy egyéb súlyos tüneteket produkáló, azonnali műtétet igénylő betegség alakul ki. Ha a kutya nem eszik, bágyadt, elfekvő lesz, nem tud székletet üríteni, púposít, hasi fájdalmat jelez, hány ... egyáltalán bármi szokatlant észlel - forduljon gyorsan jól felszerelt állatorvosi rendelőhöz. Ha megtalálták a meggymagot a székletben (vagy hányadékban) akkor pedig meg lehet nyugodni.
jelige: Roti
2008-03-26
Szombaton a 4 hónapos roti kiskutyám befulladt, nem kapott levegőt, ahogy beértünk a kórházba, már újra kellett éleszteni, utána lélegeztetőre kapcsolták, bevérzett a tüdeje. Sajnos az orvos nem tudja, hogy mi okozta ezt, mérget nem ehetett, bérházban volt. A 3 kombinált oltását napra pontosan megkapta. Mi okozhatta ezt Ön szerint? Most egy picit javult az állapota az orvosok szerint.
Ha azt szeretné, hogy találgassak, megteszem: a kölyöknek veleszületett szívhibája van, ez okozta a súlyosfokú tüneteket. Ennek részemről legalább annyi esélye van, mint pl egy félrenyelésből származó tüdőgyulladásnak, vagy még jónéhány tucat egyéb betegségnek. Kezelőorvosa az egyetlen, aki a találgtáson túlmenően érdemi információval szolgálhat a kutya betegségével, esélyeivel és kezelési lehetőségeivel kapcsolatosan. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
jelige: óriásbébik 2.
2008-03-26
Tisztelt Doktor úr! A cicák most lettek hat hetesek. Megépítettük nekik a „kifutót”, amit javasolt, ezt örömmel birtokba is vették. Az almot secc-perc alatt megtanulták használni, sőt, most már elkezdtek önállóan mosakodni is. A probléma csupán az, hogy semmit, de semmit nem hajlandóak megenni, az anyjuk tejét leszámítva. Próbálkoztunk főtt hússal ledarálva, macskatejbe áztatva, külön macskatejjel, májkrémmel, junior eleséggel, de rá se hederítenek. Megpróbáltam az orrukat belenyomni, illetve a mancsukkal is beleléptek néha, amit utána lenyalnak, de tovább nem is törődnek vele. Ha éhesek, szívszaggatóan sírnak az anyjuk után, aki ilyenkor beugrik hozzájuk és megszoptatja őket. Tudom, hogy háromhetes koruktól el kellett volna kezdeni a szilárd ételre szoktatásukat, de mivel csak ketten voltak, és az anyjuknak volt elég teje, úgy gondoltam, ez a legegészségesebb és legteljesebb tápanyag, amit csak kaphatnak. Most viszont kínossá kezd válni, hogy két héttel a tervezett elválasztásuk előtt is egyetlen dolgot rágcsálnak: az alom granulátumát. (Erről is próbáltam őket leszoktatni, de hagynom kell, hogy oda járjanak a dolgukat végezni, így nem vehetem ki mellőlük...) Tud ajánlani olyan macskatápot vagy szakboltot, ahol kifejezetten pár hetes cicák számára lehet eledelt kapni? Vagy ez a dolog idővel magától megoldódik, csak tegyek mindig friss eleséget a járókájukba?
Gratulálok, hogy megoldotta a probléma egy részét! Számomra szinte hihetetlen, hogy a 6 hetes kölykök nem fogysztják a szilárd eleséget. Véleményem szerint nem tejjel és főzőcskével lehetne legbiztosabban próbálkozni, hanem bármely tápszergyártó bármely kölyök (kitten) konzervjével. Szakboltnak akár egy állatorvosi rendelőt, akár egy Freschnappf áruházat jószívvel ajánlanék. Állatorvosa talán azért lenne megfelelőbb megoldás, mert a kölykök féreghajtása, és külső parazitamentesítése majd lassan védőoltása is melegen ajánlott.
jelige: hajni
2008-03-26
megszeretném kérdezni hogy a kiskutyánk 11 napos és még nem nyílt ki a szeme ez baj?
Nem feltétlenül. Aggodalma gondolom onna eredezik, hogy ismeretesen a kölykök kb (!) 10 napos korában kezdődik (!) a szemrés nyílása. Nagy alom, gyengébben fejlett kölykök esetében a szemrés nyílásakésőbb kezdődik és lassabb a folyamat. Én a magam részéről azt sem tartom kizártnak, hogy már elkezdődöt a szemrés nyílása, csak esetleg nem vette észre. Sokkal fontosabb, hogy a kölykök első féreghajtása 10-14 napos korban kellene, hogy megtörténjen.
jelige: Norbörg
2008-03-26
Tisztelt Hölgyem/Uram! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy a mai nap folyamán észrevételeztük, hogy a kutyánk kölyökkutya kori vizelési testtartást vesz fel, de vizelet nem látható utánna. Mi lehet vele a probléma? Mit lehet vele csinálni a javulás érdekében? Várom mielőbbi válaszukat. Előre is köszönöm.
A legvalószínűbb kórok a húgyuti elváltozások között keresendő. A kutya kora miatt a daganatos betegségek esélye még csekély (bár nem lehetetlen) de súlyosfokú gyulladás, homok és/vagy kőképződés pl járhat ilyen tünetekkel. A teendő természetesen s kutya mielőbbi részletes kivizsgálása. Kezelést csak a vizsgálati eredmények tudatában lehet megbeszélni.
jelige: bordoi dog
2008-03-26
Van egy Bordoi Dogom es elkezdett hullani a szore es kisebesedett az egesz teste! Lazas es alig akar enni! mitt tegyek! Megkapta e gyerekkori oltasait es akitol vettem a kutyust az azt mondta hogy vegyek:stronghold csepet vagy neostomosan ampullat! es az utan erdeklodnek hogy ez segithe e neki!!! Elore is koszonom!
Nem kizárt, hogy külső paraziták is vannak a kutyán, de szinte bizonyos, hogy a bőrsebeket és főleg a lázuat egyéb fertőző betegség súlyosbítja. A külső parazitákat megoldhatja az említett két szer - az egyéb tünetek (és a Stronghold beszerzése miatt) azonban mindenképpen sürgős, részletes állatorvosi vizsgálat ajánlott. Honlapunk Tudnivalók rovatában azt is elolvashatja, hogy egy kutyának az első évben hány és miféle oltások ajánlottak.
jelige: Robi
2008-03-26
Március 20-án, csütörtökön találtam egy kiskutyát egy sertéstelep közelében, megsajnáltam és hazavittem. Vasárnap estére véreset vizelt és vérzett az ínye. Az étvágya jó és vizet is iszik.
Gratulálok az új családtaghoz. A kölyköt mieőbb állatorvosi rendelőbe kellene vinni, hogy kiderülhessen a mostani betegsége és hogy megkezdhessék az oltását, parazitamentesítését. Honlapunk Tudnivalók rovatában sok hasznos információt talál.
jelige: Néró
2008-03-25
Van egy 12 éves németjuhász kutyám.Pár hónapja elferdült a szája később jobban lett, most pedig alig tud járni fejét kissé oldalra tartja egyensúlyzavara van nehezen tud megállni a lábain.Mi lehet a próbléma?Előre is köszönöm.
Agyvelőgyulladás, koponyaüregi tályog vagy akár agydaganatnak is megvan az esélye - de az sem kizárt, hogy a „szájferdülést” és az egyensúlyzavarokat más és más megbetegedés okozza. A Néró részletes vizsgálatával kiderülhetnek a tünetet okozó megbetegedések és a kutya esélyeit, kezelési módját is ezek után lehet megbeszélni.
jelige: Alex
2008-03-25
A kutya bágyadt,meleg a tapancsa. Keveset és minimálisat eszik,sokat fekszik és néha a családra is morog,mikor meg akatuk simogatni,és mozgatja a fűlét.
A kutya beteg. Állatorvosa részletes vizsgálatokkal tudja kideríteni a tünetek okát. Ha meglesz a diagnózis, akkor van esély a célzott és eredményes kezelésre.
jelige: kutya betegség
2008-03-25
7éves nőstény Németjuhász kutyámnak megereszkedtek az emlői. Van amelyik kissé, de néhány emlő kishíján érinti a földet. Régebben kezdödött és folyamatosan alakult ki ez az állapot. A kutya oltva van, étvágya nem változott, barátságos természetű, játékos. Egyéb tünetet nem észleltünk rajta. Kérem válaszát mihamarább tudassa velem, Köszönöm
Választ ugyan egyszerűbb kérdésre írni - de azért igyekszem ... Emlődaganat vagy emlőgyulladás, vagy hyperpláziás elváltozás lehet a tünet hátterében. Részletes állatorvosi vizsgálat képes kideríteni a tényleges okot és ezek után lehet beszélni a megoldásról.
jelige: Maya
2008-03-25
A problémám az lenne, hogy van 4 magyar vizslánk (2 kan és 2 szuka)és az utóbbi időben nagyon lesoványodtak. Tápot és házi kosztot kapnak vegyesen, a mennyiséget nem csökkentettük az elmúlt időben, sőt növeltük. Mégis nagyon soványak, főleg a szukák. Az egyik szuka kapott injekciót tüzelés ellen, a másik egy fiatalkori betegség miatt nem volt még vemhes, pedig már 4 éves. Amúgy más injekciót nem kapnak, csak veszettség ellen.Szeretném megkérdezni, hogy milyen tápszert vagy vitamint lehetne nekik adni, mert nagyon aggaszt az egészségük , de sajnos anyagi okok miatt nem tudom őket orvoshoz vinni. Amúgy többször előfordult már, hogy időszakosan lesoványodtak, főleg télen. De ennyire még sohasem voltak soványak és ennyi ideig még nem tartott ez az állapot.Egyébként nagyon életvidám, mozgékony és látszólag egészséges kutyák. Van egy nagy udvarunk, nekik el van kerítve egy kis rész belőle és nagy,fedett helyük van ahol alhatnak. Minden nap , szinte egész délután kinnt vannak a telj es udvarban, ahol futkoshatnak, szóval mozoghatnak eleget. A család minden tagja sokat foglakozik velük és szeretnénk tudni mi lenne a megoldás. nagyon köszönöm válaszukat.
Azzal, hogy kizárta az állatorvosi vizsgálatokat - lehetetlen dolgot kér tőlem. Azt sem írta meg, hogy az étvágyuk csökkent-e a kutyáknak, vagy esznek rendeses és mindezek ellenére rossz a kondijuk. Természetesen azt sem tudhatjuk, hogy ugyanaz-e a baj, vagy mind a 4 kutya esetében más és más az ok. A kutyák csak veszettség ellen oltottak, a parazitamentsítésükről semmit nem tudunk - nem lehet olyan csodaszert ajánlani, amitől kigömbölyödnének a kutyák.
jelige: macskakönnyek
2008-03-25
Perzsa macskám szeme érzékeny a fényre. A téli hónapok alatt a sok lámpafény miatt gyakran könnyezett a szeme, és az orra mentén, ahol végigfolyik a könny, kikopott a szőr ill. a megszáradt könnybe beleragadt és mosakodásnál leesett. Nem tud meggyógyulni, mert amikor könnyezik, folyamatosan ugyanott folyik végig. Mit lehet ez ellen tenni?
A lámpafény érzékenység ellen egyszerű tenni - a macska szobájában nem kell lámpát gyújtani ... Egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy a könnycsorgást „lámpafény érzékenység” okozza. Az oltatlan cica esetében számtalan fertőző oka is lehet a szemtüneteknek , de olyan egyszerű ok is elképzelhető, mint a könnycstaorna eltömődése. A teendője egyszerű. A cica részletes állatorvosi kivizsgálásra szorul, és az eredmények alapján lehet célzottan és hatékonyan kezelni.
jelige: Cézár 2.
2008-03-25
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a gyors válaszát.A kutyám jelenleg ,és elsősorban a daganat mérete(kisebb csecsemőfejnyi!) és elhelyezkedése miatt nincs müthető állapotban(az egri állatkórházba járunk).A kórházban azt mondták,hogy legalább a felére csökkenie kellene a daganatnak ahhoz,hogy megtudják müteni.A csodát most a Medrol tbl.-tól várjuk.Szeretném megkérdezni,hogy a Medroltól ez bekövetkezhet-e,valamint Önöknél mennyibe kerülne a kutyám teljes vizsgálata,sugárterápia,mütétje a kasztrálással együtt(sajnos az anyagi lehetőségeink végesek,de hátha belefér)?Kb. 100 km-re lakunk Budapesttől. A kutyus általános állapota külsőre nem rossz,étvágya ismét jó.Mivel a daganat közvetlenül a végbélnél van,nagyon ügyelünk az étrendjére,megkönnyítve a székelést,és mivel váladékozik, néha vérzik is,naponta több alkalommal hyperollal fertőtlenítem. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:
Szinte kizártnak tartom, hogy a Medrol tabletta hatására a tumor operábilis méretűvé váljon. Egy rottweiler méretű kutya egésztest vizsgálata, szövettani vizsgálata és alap vérparamétereinek meghatározása mindösszesen 30. 000 Ft. A kasztráció és a sugárterápia összes költsége kb 80.000 Ft.
jelige: cicafül
2008-03-25
Üdvözletem, segítségét kérem alábbi problémában: 16 hetes szibériai cicám 3 hete van Nálam. 1.5 hete rázni majd erősen vakarni kezdte a fülét, a körmén sötétbarna fülzsírt látok, a füléből teljesen kemény, kis fekete pörcök esnek ki néha. babatörlőkendővel kb 2naponta igyekszem tisztítani a fül külső részét(mélyebb rétegekbe nem akarok nyúlni, nehogy megsértsem). Úgy látom, ez segít, de nem használ véglegesen. Lehet hogy fülatka(szeme is kicsit csipás)? mit tudok tenni ellene házilag? jó ha tisztogatom vagy éppen ártok vele? az atkák a száraz vagy a nedves környezetet ‘kedvelik’? A cica nem szereti a környezetváltozást, félénk, ha megoldható, itthon kezelném. Mit javasol? elkerülhetetlen az orvosi vizsgálat? Köszönettel:
Nagyon is valószínű, hogy fülrühatkáról van szó a leírása alapján és a szemelváltozás sem aggálymentes. Részletes állatorvosi vizsgálatokra, majd célzott kezelésre van szükség a betegség megállapítása érdekében.
jelige: gerbera
2008-03-25
Tisztelt Doktor Úr! Egy hete befogadtunk 5 pici (kb 4 hetes?) keverék kutyakölyköt. Egy gazember kihajította őket a vasútállomás egy kieső zugába. Senki nem volt hajlandó segíteni (Polgármester, gyepmester, csak mindenáron a kivégzésüket tartották elképzelhetőnek). Anyatejpótló tápszerrel és junior cica-eledellel etetgetjük őket. Már erőre kaptak. Ma vettük észre, hogy a szemfogacskáik kibújtak. Mennyi idősek lehetnek? Kb. mikor lehet őket jó szívvel örökbe adni? Sajnos mi végképp nem értünk a tartásukhoz, csak a szeretet vezérel. A tápszer iszonyúan sokba kerül ötüknek, ezért volna jó tudni, hogy még meddig kell, hogy kapják. Esetleg kaphatnak-e már más ételt. (Eddig még nem mertünk próbálkozni mással, örültünk, hogy egyáltalán vissza tudtuk őket hozni az életbe. Mint később megtudtuk, 3 napnál is többet töltöttek a szabad ég alatt ellátatlanul. Egy pici már elpusztult, amikor rájuk leltünk.) Hálásan köszönöm a segítségét előre is!
Akár most is érdemes lenne őket örökbeadni, hiszen Önök is mesterségesen táplálják a kölyköket. Annál is inkább érdemes lenne mielőbb jó gazdához juttatni a kölyköket, mert a táplálásuk mellett érdemes lenne féreghatani, parazitamentesíteni, majd kb 6 getes korukban a vakcinázásukat is megkezdeni.
jelige: Maya
2008-03-25
Tisztelt Doktor Úr 3 hónapos Rottweiler kiskutyám szeme körül kihullott a szőr, ill. a füle előtti homlok részen is ritkássá vált. A hátán korpás a bundája, kiváló száraz tápot eszik (állatorvos ajánlotta). Elég sűrűn vakarózik, bolhája nincs. Előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel:
Állatorvosa sem ránézés alapján, hanem vizsgálatok eredményei alapján tudja diagnosztizálni az esetet és tud kezelési tanácsot adni. Vagy már meg is van a diagnózis, csak engem tesztelget, hogy hány lehetséges betegség jut eszembe?
jelige: rózsaszín fog
2008-03-25
Tisztelt doktor úr! A kérdésem a következő.Akutya eggyik szemfoga rózsaszínű lett kb 4 hete azóta is olyan,nem tudom mitől és hogy miért. Régota foglalkozom kutyákkal de ilyet még nem láttam.Lehet hogy elhalt az a foga? Ha elhalt a fog akkor általában kék szinű nem? Kocogtatásra nem érzékeny eszik rendesen.A fogai egy kicsit fogkövesek,de úgy gondolom hogy 6 éves kutyánál ez teljesen normális. Válaszát előre is köszönöm.
Nem találkoztam és nem hallottam még hasonló színelváltozásról.
jelige: Stefi
2008-03-25
Angol bulldog kiskutyáink születtek.Hatan , közülük 2 szájpadhasadékkal, egy nagyon csúnyán vizes, de az összes többin is volt valamennyi víz, és emellett rendkívül kicsi súllyal születtek. Olyanok, mint egy újszülött kiscica. Azt szeretném tudni, hogy mivel a fedező kannak még eddig nem voltak ilyen utódai, és a szuka a fajtája közt a legszebbek közé tartozik. Lehetséges, hogy a szuka örökíti ezt a rendellenességet, vagy csupán a két génállomány nem szerencsés együtt, mert a kan is teljes mértékben fajtatiszta. Lehet, hogy más kannal párosítva is ugyanilyenek lesznek az utódok? Válaszát előre is köszönöm!
A nyitott szájpadlású, az ödémás (hypothyroid?) és a kis testtömegű kölykök (nem koraszülöttek?) születése (?, nem császármetszéssel születtek?) összetett, nem egyetlen hibás génre visszavezethető rendellenességre utal. A nyitott szájpadlás génjeit a szuka is biztosan hordozza. Ha a kan utódai között eddig nem fordultak elő nyitott szájpadlású utódok, ez is a szuka hordózó tulajdonságát támasztja alá.
jelige: Dzsenike
2008-03-25
15,5 éves középuszkár lány kutyusunknak most másodszor is kiújult az emlődaganata.2 éve műtötték már egyszer.A mostani daganat nagy,kb zölddiónyi és most kezdte el nyaldosni rendszeresen. A kérdésem,hogy szabad/lehet-e ilyen idős állatot még műteni?(Jó általános kondícióban van,nincs elhízva)
Szabad, sőt ajánlott. Állatorvosa vérvizgsálatokkal és mellkasi röntgenfelvételekkel fel tudja mérni az altatás/műtét kockázatait illetve meg tudja állapítani, hogy nincs-e áttét a kutyában. Egyetlen kutya, macska, vagy ember sem zárható ki a műtéti megoldásokból kizárólag a kora miatt. A témában honlapunk Publikációk rovatában még sokat olvashat.
jelige: polly
2008-03-25
Van egy tíz hónapos amerikai bulldog szuka kutyánk.Sajnos lehet hogy felpározta a kan bulldog mert úgy látom hogy megduzzadt a melle.Ha esetleg sikerült az aktus akkor nem lehet valami baja a kutyusnak azért mert még kölyök?
De lehet. A tenyészkutyák ideális kora tenyésztésbevételhez 1.5-2 éves koruk körül a 3. tüzelésük alkalmával van. A vemhesség 3.-4. hetében a vemhesség megállapítható - és amennyiben vemhes a kutya, akkor megbeszélhetik állatorvosukkal, hogy 1.) megelletik-e a szukát, 2.) elvetéltetik-e 3.)megoperáltatják a kutyát. Ha meg nem vemhes a szuka, akkor meg tudja állapítani állatorvosa, hogy nem álvemhes-e és amennyiben nem akarnak tőle később kölyköket, akkor megbeszélhetik az ivartalanítását is.
jelige: macska
2008-03-25
van egy 2 éves fiu perzsa keverék macskám és a nyakán nagy csomóba összecsomósodik a ször és ott nagy mértékben kopasz a bőre ez mitől van?
Számtalan veleszületett és szerzett betegség jelentkezhet szőr-, és bőrtünetek formájában. Egy oltatlan, talán nem is parazitamentesített, nem ivartalanított macska esetében sok tucat betegség állhat a tünetek hátterében. Részletes vizsgálatokkal derülhet fény az okra, és ha van diagnózis, akkor van lehetőség a célzott és eredményes kezelésre.
jelige: vérző farok
2008-03-25
Tisztelt Dr.Úr! Az egyik Magyar Vizslánk farka végéről kihullott a szőr, és nem nőtt helyette új. A szabad bőrfelület gyakran vérzik, majd beszárad a seb, de ismét felszakad a bőr. Hogyan lehetne megakadájozni, hogy a bőr kiszáradjon és szétrepedjen? A szőre később vissza fog még nőni? Köszönettel
Lehet próbálkozni kötözéssel, fájdalomcsillapító és antibiotzikum tablettákkal , valamint helyi fertőtlenítőkkel, hámosítókkal - de az az igazság, hogy amennyiben ezek már esetleg megtörténtek és csődöt mondtak - akkor nem kizárt, hogy a farok néhány csigolyára kiterjedő csonkolása hoz csak eredményt. Tudják már, hogy mi okozza a sebesedést? Paresztézia, gombás, bakteriális gyulladás, fagyás ...???
jelige: Moncsi
2008-03-25
Szeptemberben lesz 2 éves a cicánk. Soha nem vécézett a lakásba mindig kikéreckedett. 1 hete a szobába, ma pegig a konyhába vécézett be, viszont ma már véres volt a széklete vége valamint külön csepegett is belőle. Létezik hogy horogférge van? Féregtelenítő szerrel meggyógyítható? Vagy mi okozhatja ezt neki?
Bőven előfordulhat, hogy akár kampóféreg, akár a jóval gyakoribb orsóféreg, vagy egyéb parazita okoz véres székletürítést a cicában. Meg egy sereg fertőző gyomor-bélgyulladás is előfordulhat az oltatlan macskában. És nem kizárt akár fekélyes, daganatos megbetegedés, idegentest sem - meg akár véralvadásgátlószer mérgezése is lehet a Moncsina, meg ... meg még ezeregy lehetséges okot biztosan fel lehetne sorolni. Részletes állatorvosi vizsgálattal lehet diagnózishoz jutni és ezek után lehet célzottan és eredményesen kezelni.
jelige: Angyal
2008-03-25
Előre is köszönöm a segítséget!!! Szerda, csüt. lázas volt 39-41 fok közötti,4 végtagi izomgyengesége van, a vérképe alapján a vese, máj, hasnyálmirigy rendben.Tegnap voltunk röngenen és ultrahangon, ott sem találtak elváltozást,vénásan kapott antibiotikumot tegnap és ma.Tegnap óta Dalacin C-t szed 3*1 t, mert penicilinérzékeny.Eszik, iszik,de nagyon aggódom, mit tehetek érte?
Hát, amennyiben ma már nincs s láza a kutyának és a végtaggyengesége is múlóban - akkor nem kizárt, hogy szépen gyógyul az Angyal. Semmi mást nem kell tennie, mint követnie állatorvosa tanácsait, és amennyiben nem javul a kutya állapota, akkor jelezni azt állatorvosának. 1);

<< <  285 / 426 oldal  > >>

!

Állatorvosi rendelőnk címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.

Tel: 06-1-229-38-65

Fax: 06 1-482-0086

H-P 8-20 Szo 9-12


Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2015.07.23
Elveszett,keresem Yorkshire Terrier szuka kutyusunkat,chip még sajnos nincs benne,10 napos kölykei vannak,kérem,a becsületes megtalálót aki megtalálta és bevitte a Budafoki állatkórházba,jelentkezzen! 70/434-7875 Köszönöm!
2015.07.23
Elveszett,keresem Yorkshire terrier szuka kutyusunkat,chip még sajnos nincs benne,10 napos kölykei vannak,kérem,a becsületes megtalálót aki megtalálta és bevitte a Budafoki állatkórházba,jelentkezzen&amp;#33; 70/434-7875 Köszönöm&amp;#33;
2015.07.16
Tegnap éjjel (2015.07.15.) a Budafoki úton rohangált a Lukoil kútnál. Fiatal, amstaff jellegű kanocska. Piros, Petface márkájú hám van rajta, chip persze nincs. Menhelyek fullon, nem fogadják. Sürgősen kéne ideiglenes befogadó, a saját kutyáim nem tűrik jól. Az Illatos útra tudom beadni max, de még reménykedem, hogy valaki keresi, mert ápolt, jól táplált fiúcska. Érdeklődni a a 06 30 757 4593-as számon lehet!