Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Jégvihar
2008-08-04
Nem eszik, híg a széklete, levert, ha iszik valamennyit, kiöklendezi.
Beteg ez a spicc. Mielőbb keressék fel vele állatorvosukat, hogy a vizsgálatokból megtudhassák milyen betegsége van, és persze azért, hogy mielőbb meggyógyulhasson.
jelige: Buksika
2008-08-04
Beagle kutyánknak fekélyes vastagbélgyulladása van (tükrözéssel állapították meg), nem tudjuk mitől. Az állatorvos allergiára gyanakszik. Jelenleg Kliont, Phen-pred-t, U-vitamint, és Protecszint kap. Vérzik a végbelén keresztül, állandó hasmenése van,és folyamatosan fogy. Mindent betartunk, nagy szeretettel ápoljuk, de nagyon aggódunk, hogy semmiféle javulást nem mutat. Ez az állapot kb. két hónaoja tart. Az állatorovos hetente legalább egyszer látja.
Sok kitartást kívánok a további gondos ápoláshoz, nagyon remélem, hogy a kezelés mostmár mielőbb enyhülést fog hozni. Ha még további vizsgálatokat is végeztetnének, hogy újabb kezelési lehetőségeket is találhassanak, kérjék meg erre állatorvosukat, vagy ha ő is úgy látja jónak, esetleg forduljanak szakellátást is nyújtó intézményhez, ahová szintén ellátó állatorvosuk referálhatja Önöket.
jelige: Jónás
2008-08-04
Van egy 1,5 éves cicám, akinek már hónapok óta gyulladt a fogínye. Jártam már vele állatorvosnál, azonban az orvos nem javasolt semmilyen gyógykezelést, igazából megmondani sem tudta, mitől lehet a gyulladás. Egyébként a cicának van étvágya, játszik, élénk, nincs egyéb betegségre utaló tünete. Szeretném tudni, hogy mitől lehet az ínygyulladás, illetve szükséges e kezelni és milyen módon? Válaszukat előre is köszönöm!
Ínygyulladást macskában leggyakrabban fogkövesség, vagy fertőző vírusos betegségek mint a macska-leukemia, macska-AIDS, fertőző hashártyagyulladás vagy a calicivírusos nátha okoznak. Persze (ritkábban) más kórokok is szóba jöhetnek, mint pl. az allergiás hátterű ún. eosinophil granuloma, vagy súlyos uraemiával járó vesebetegség, esetleg kémiai kórokok, mint pl. a domestosos víz nyalogatása a talpakról. És biztosan van még sok más is, ami most hirtelen nem jutott eszembe. Mindenképpen érdemes megkeresni az adott cicában az inygyulladás okát, és ennek megfelelően kezelni.
jelige: Kodian
2008-08-04
Egyszerű kérdésekkel fordulok önökhöz. Szeretnénk egy házi cicust 4 éves kislányunknak. Lakásban tartanánk, alomhasználattal, fürdetéssel, rendszeres és előírt oltásokkal. 4 kérdésem van: 1.Egy kicsit tartok a betegségektől, lehet bármi olyan, amit elkaphatunk tőle, ha megkap minden oltást? 2.Állatorvos meg tudja nekem mutatni, hogyan kell levágni a körmeit? Bútorrongálás és karmolás elkerülése ellen. 3.Ivartalanítani érdemes és nem veszélyes a megfelelő korban? Nem szeretnénk, ha egyfolytában tüzelne. Édesanyáméknál volt 2 sziámi macskánk, teljesen benti cicák, 2-3 hetente meg voltak őrülve, egész nap csak nyervogtak. Később kaptak gyógyszert,napi fél-1 tablettát kellett szedniük, de ezt nem tartom jó megoldásnak, félek a daganatos megbetegedésektől. 4. Mennyi idős legyen a cica, amikor hozzánk kerül? Ezen kérdések tükrében vacilálunk a macskatartásról. Igazi házi kedvencnek szeretnénk, egy kis barátnak, aki lányunknak örömet, boldogságot ad, akivel törődhet, akit dajkálhat.
Szeretem, ha nem nekem kell kitalálni a leírásból, hogy mit szeretne megtudni tőlem a kérdező gazdi. Így hát jöjjenek a válaszok: 1. Parazitás fertőzéseket (pl. toxoplasmosis, bélférgesség, bolhásság), gombás bőrbetegségeket, vagy a harapott, karmolt mélyebb sérülések által gennyes sebeket is szerezhetünk a macskától. Az egyetlen olyan macskáról emberre is terjedő betegség, amely ellen kedvencünket beolthatjuk, a veszettség. 2. Az állatorvos meg tudja mutatni, hogyan kell a karmot levágni, és ezt Ön is könnyen elsajátathatja. Sajnos azonban olyan mértékben nem lehet levágni a karmot, hogy azzal ne tudjon bútort, vagy emberbőrt rongálni. 3. Az ivartalanítást mindenképpen érdemes megejteni úgy 5 hónapos kor körül. 4. 8-9 hetes korában már elhozható a macskakölyök. Még egy fel nem tett kérdésére is szeretnék kéretlenül válaszolni. Íme: 5.Egy négyéves gyermeknek túl nagy felelősség még a macskatartás. Természetesen akámilyen korú gyermek élhet egy háztartásban akármilyen korú macskával, de figyelni kell rájuk, hogy amelyikük pillanatnyilag kíváncsibb, erőszakosabb, ne tudja kellemetlen helyzetbe hozni a másikat. Ugyanis egy macska sem feltétlenül akkor és úgy szeretné a babusgatást, dédelgetést, ahogy ezt a négyéves gazdája elgondolja. Ebből aztán komoly konfliktusok adódhatnak.
jelige: takarmány
2008-08-04
Négy éves magyarvizsla szuka kiválóan idomitott új gazdához került.A kutya meglepően keveset eszik egy hét alatt egy kilót fogyot.A minimális takarmányfogyasztás egy hét alatt a kondicióján nem látszik.A hely és gazda váltás ekkora törést okoz?A kutya egészségügyi könyve tökéletesen rendben van.
A hely-, és gazdaváltás is okozhat ekkora törést, a kánikulában is több kutya válik rossz evővé, és persze beteg is lehet a vizsla, akár még úgy is, ha rendben van az egészségügyi könyve.
jelige: Betti
2008-08-04
A kutyánk tegnap este ételmaradékot: karalábé levest +kutyatápot kapott. Ma reggel nagyon furcsa a viselkedése, nem igazán mozog, benn akar lenni a lakásban, lehajtja a fejét, olyan mintha keményebb , feszesebb lenne a hasa( egyébként egy kicsit túlsúlyos(38kg, 3 hónapja próbálunk lefaragni a súlyából, ami 41 kg volt). Kezelték már ízületi gyulladással. Kérdésem: a korábbi betegsége kiújulóban van esetleg és ez okozza ezt a megváltozott viselkedést, esetleg fájdalmai vannak, vagy a kapott ételtől görcsöl a gyomra, felpuffadt?Mit tanácsol. Ha lehet sürgősen válaszoljon kérem. Válaszát előre megköszönöm!
Csak állatorvosi vizsgálattal deríthető ki, hogy mi okozza a Betti megváltozott viselkedését. Az Ön által feltételezett okok bármelyike, és még ezeken felül más betegség is lehet a háttérben. Ha lehet, sürgősen vigye állatorvos a kutyát, kérem.
jelige: Szorulás
2008-08-04
Van egy kb.másfél éves németjuhász szukám, és szorulása van. Fájdalmai vannak, mikor erölködik, és nagyon felnyüszit, mikor kijön valami
Állatorvosi kezelést igényel, hogy megszabadulhasson a besűrűsödött bélsártól, és ez lehetőleg minél kevesebb fájdalommal járjon. Ha nagy mennyiségű csont elfogyasztása okozta a gondot, akkor a jövőben ez kerülendő. Ha nem volt ilyen előzmény, akkor pedig alaposan ki kell vizsgálni a kutyust, hogy megtalálják az okot, ugyanis okozhat ilyesmit bélszűkület, hasűri daganat, tályog, stb. is.
jelige: Jeny
2008-08-04
a kutya örömében bevizel, és fél
Sok türelemmel és odafigyeléssel enyhíthető, talán meg is szüntethető a probléma.
jelige: Aisa
2008-08-04
Nyolc honapos sarhegyi kiskutyamnak csipodiszplaziaja van.Szeretnem megtudni hogy mennyibe kerul a csipoprotezis beultetese.Kerem valaszoljon,mert az itteni allatorvos csa annyit mond hogy nagyon draga,es ugysem tudjuk kifizetni.
A www.kisallatortopedia.hu oldalon megtalálhatja a lakhelyéhez legközelebbi ortopéd specialistát, aki válaszolni tud a kérdésére, és a műtétet is el tudja majd végezni. Én egy ilyen műtét költségeinek nagyságrendjét sem tudom felbecsülni.
jelige: Dolka
2008-08-04
üdvözlöm ! 4 éves bichon szuka kutyámat, 2hét múlva műtik patell ficammal. Sajnos elég előrehaladott állapotban van, a patella már az izűleti vápán kívül a belső oldalon rögzült, a kutya keserves sírásal fájlalja. A kérdésem az lenne ,hogy mennyire fájdalmas a műtét után, tudna -e ajánlani valamilyen fájdalomcsillapítót( ha lehet folyadékot ). Mennyi a lábadozási idő és a kutya levihető -e pisilni, vagy inkább maradjon a lakásban és pisiljen pelenkára ? Mennyire mozoghat? Köszönettel
Sajnos nem tudok a kérdéseira érdemben válaszolni, mivel magam nem végzek ortopédiai műtéteket. Az ilyen betegeimet én is specialistához küldöm, és ezekben az esetekeben mindig a kolléga utasításainak betartására bíztatom a gazdikat. Senki más nem fog tudni segíteni Önnek a kérdések megválaszolásában, csak a műtétet végző állatorvos. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
jelige: 123
2008-08-04
Tisztelt Doktor Úr! Van egy 4 hónapos macskám, akit itthon kell hagynunk 10 napra nyaralás miatt. Naponta jön majd hozzá valaki ellátni stb kb 30 percre naponta. A macska nagyon játékos, mindig mellettünk szeret lenni. Ha ilyen hosszú időre egyedül marad a lakásban az jelent-e problémát ebben a korban? Esetleg ehhez még túl fiatal, és esetleg megváltozik a személyisége, vagy nagyon megsínyli az egyedüllétet? Eddig semmit nem tett tönkre, elképzelhető-e, ha ilyen sokáig egyedül marad akkor unatkozni fog és szétszed valamit? A macskát csak a lakásban tartjuk. Válaszát előre köszönöm. B. Tibor
Megjósolhatatlan, hogy mi fog történni a cicával a magányosan töltött 10 nap alatt, és hogy ez hogyan befolyásolja majd a személyiségfejlődését. A macskák alapjában véve szeretik az egyedüllétet, bár a kiszolgáló személyzet tartós távolmaradását olykor megbosszulják.
jelige: Pömpi
2008-08-04
A kutyánk egy németjuhász keverék kutyus.Azt vettük észre rajta,hogy nyalja a fenekét,és harapja a farkát,annyira hogy a farkatövében kiharapta a szőrét.
Parazitamentesítésre és alapos kivizsgálásra szorul a Pömpi. Fogjanak hozzá mielőbb!
jelige: szteroid
2008-08-03
Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapos havanese kiskutyám allergiás, 3 hónapja járunk vele orvoshoz. Az orvos elkezdett egy gyógykezelést, Atarax tablettát kapott amitől vakarózása (ami elég sűrű, percenként 2-3 vakarózás) nem változott. 5 napja Prednisolon szteroidos gyógyszert írt fel neki, abból napi 2x 1/4-et kellett szednie 5 napig, majd holnaptól 1/4et további 5 napig. Azt mondta ez akár hetekre-hónapkra is megszüntetheti a vakarózást. Allergiateszten nem voltunk, az orvos azt mondta hogy mivel elkedztük a gyógykezelést ezért nem adna pontos eredményt a teszt. A kutyus prémium tápot, és jó minőségű konzervet eszik. Csirkét egy ideje nem kap. A kérdésem az hogy ilyen fiatal kutyusnál valóban allergia állatha-e a háttérben (nem bolhás, Advantixot havonta rakunk rá), és hogy a szteroidoknak körültekintően alkalmazva milyen mellékhatásai lehetnek? Az orvos megnyugtatott hogy ha lennének komoly mellékhatásai akkor nem használná, de én azért félek. Amióta kapja a szteroidos gyógyszert, napi 3-4nél többször nem vakarja magát. Remélem minden információt leírtam. Köszönöm szépen a segítségét!
A vakarózás eredetének diagnosztákája és gyógykezelése nem egyszerű, sok türelmet és kitartást igénylő dolog kutyák esetében. A szteroidok hatékonyan csökkentik a viszketést, de nem oldják meg az alap-problémát, és mint minden gyógyszernek, ezeknek is vannak mellékhatásik. Ezek listáját elolvashatja a Prednisolon dobozában található tájékoztatóban. Az allergiás betegségek diagnosztikáját valóban ellhetetleníti a szteroidok adagolása. Legalább 3-4 hetes szünetet kell tartani a gyógyszerezésben, mielőtt allergia teszt végezhető. És igen, addig bizony folyamatosan vakarózik a kutyus. Egyáltalán nem biztos azonban, hogy allergiás eredetű a vakarózás, ezért érdemes a bőrt alaposan átvizsgálni, bőrkaparék-vizsgálatot végezni, a fürdetéseket egy időre elfelejteni (önmagában a bőr kiszáradása a túlzott samponos fürdetés miatt is tud nagyon viszketni). Sok kitartást kívánok a probléma megoldásához.
jelige: az orvos válaszol
2008-08-03
miért viszi el a mcsaka a kicsinyeit?
Mert nem érzi biztonságban őket. 1);
jelige: diktornéni
2008-08-03
Tisztelt Doktor Úr! Tegnap néhány óra leforgása alatt elveszítettem 9 éves bullmastiff kutyámat .Vezető tünete volt a rohamos haspuffadás ill. erős nyálzás. Állatorvos látta de már nem sikerült mütőbe vinni dg: gyomorcsavarodás. Azt kérdezném mennyieledelre van szüksége egy ekkora kb 60 kg-os állatnak? Tápot kapott szárazat ill konzervet együtt, be kellet volna áztatni a szárazat? Naponta hányszor és mely napszakban érdemes eteni? Kell ”pihenőnapot” tartani az etetésben? Ezek a kérdések merültek fel a halálával kapcsolatban, nem tudom mit csináltunk rosszul. A tragédia etetés utám másnap délben történt előtte csak vizet ivott. Köszönöm ha válaszol.
A nagytestű, mély mellkasú kutyák hajlamosak a gyomorcsavarodásra. Etetési trükkökkel ezt annyiban lehet befolyásolni, hogy a testsúlyának és kondíciójának megfelelő mennyiságű eledelt (ez mindegyik táp esetében más és más, a gyártó a csomagoláson ezért feltünteti az adagolási útmutatót) napi kétszeri etetésre elosztjuk, nem adunk duzzadásra, puffadásra hajlamos ételeket, és etetés után néhány órán át biztosítjuk a nyugalmát, nem engedjük intenzíven mozogni. A pihenőnap kérdésében megoszlanak a vélemények, az elhízott kutyák esetében talán érdmes a fogyókúra részeként ilyet is beiktatni. Ha komolyabban érdekli a kutyák táplálása, javaslom, olvassa el Fodor Kinga kolléganőm nemrégiben megjelent könyvét, „Mit egyen a kutyám?” címmel.
jelige: pisilés
2008-08-03
Üdvözlöm!ha nem vagyunk otthon a cica mindig rápisil a szönyegre vagy a bejárati ajtó elé.miért,mit tehetünk ellene?heti két alkalommal cserélem az almot.most költöztünk új helyre(1hónap).eddig azt hittem hogy az a probléma,hogy keveset vagyunk itthon es az egyedül lét az ok.bekapcsoltuk a rádiót is ahol folyamatosan beszélnek,de nem hat.a szönyeget még be is fulytam vmi szerel hogy ne pisiljen rá. válaszát elöre is köszönöm.
Magatartászavarokban nemigen vagyok járatos. Lehet, hogy csupán a figyelmet szeretné magára ilyen furcsán felhívni a cica, de az is lehet, hogy nem tetszik neki valami, és így áll bosszút.
jelige: rc
2008-08-03
hány cicije van 1 kutyának? mert a miénknek 9 van és nem tudjuk mennyinek kell lennie elöre is köszönjük, hogy válaszolnak
Általában 8-9-10 emlője szokott lenni a kutyáknak, de persze ennél több és kevesebb is lehet.
jelige: Mazsola
2008-08-02
Üdvözlöm! A gondom az lenne, hogy 7 hónapos szuka kutyám 2 hete tüzel és csepegteti avért. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez normális dolog e. Köszönettel: Mazsola
Még nincs oka aggogalomra, mivel a tüzelés többnyire 3 hétig tart. Több információt is olvashat honlapunk publikációk rovatában.
jelige: Zara
2008-08-02
Kedves Doktor úr! Kuytusom 3 napja nagyon levert, bágyadt, nem úgy viselkedik mint szokott. Nyögdécselt, kedvtelen volt. A hasát fájlalta, remegett neki kicsit.. Elvittem állatklinikára, ott vettek tőle vért, amiből kiderült nem babeziózis, mivel volt benne több kullancs is nemrég, de kapott védőoltást ellene, hátha mégcsak lappang a betegség. Ultrahangozták, de méhgyulladást sem fedeztek fel nála. Vastagbélgyulladásra vagy kezdődő babeziózisra gyanakodtak, kapott antibiotikumot és görcsoldót is. Aznap nagy alvás után evett, ivott, jókedvű volt. Azonban ma reggel és most megint nyögdécsel, arra gyanakszom a hasa fáj megint. Mivel most nem tudom megint elszállítani az állatklinikára és nem tudom, hogy újabb vagyonokért valóban rájönnek-e a kutya bajára, vagy csak átmenetileg görcsoldóval megszüntetik a fájdalmat... Adhatnék neki esetleg nospát? Vagy egyéb görcsoldót? 9 kilós a kuytus. Megnyugodtam, hogy babeziózis ellen védve lett és ha nagyon komoly baja lenne a klinikán remélem észrevették volna, úgy gondolom talán itthon én is tudok segíteni rajta... ebben szeretnék segítséget kérni. Köszönöm szépen előre is a válaszát!
Szerintem az volna helyes, ha mindenképpen értesítené a kezelő állatorvosokat arról, hogy még nem gyógyult meg teljesen a Zara. Velük tudná egyeztetni a kezelés következő otthoni vagy rendelői lépéseit.
jelige: Rocki
2008-08-02
nem tudom mikor fürdessem először a kutyámat! Már hat hetes.Ilyenkor már lehet fürdetni?
Az első fürdetést mindenképpen bízza szakemberre, vagyis kutyakozmetikusra. Az időpont helyes megválasztását is helyes rá bízni. Tőle az első fürdetés alkalmával megtanulhatja a szakszerű fogásokat is.
jelige: Jerry
2008-08-02
Tegnap este 7 éves kutyánk, Jerry nyakában, hónaljánál duzzadt nyirokcsomókat észleltünk. Reggel gyenge volt, nehézkesen mozgott, orra száraz volt. Az állatorvos a teste többi részén is érezte a megnövekedett csomókat. A labor eredmények szerint rákos. Kedden kell visszavinni további vizsgálatra. A kérdésem az, hogy ezen információk tudatában visszafordítható még a betegség? Ha igen, hogyan? Nagyon aggódunk érte nem szeretnénk keddig várni, hogy többet tudjunk meg. Elvigyük-e még a hétvégén máshova is? Előre is köszönöm válaszát!!!
Ezen információk alapján nem tudom megmondani, hogy gyógyítható-e a betegség. Az ugyanis a daganatos elváltozás pontos szövettani típusától függ. Hétvégén nem fog olyan daganat-specialistát találni, aki gyorsabban diagnózishoz jutna. Egyébként embereknek ilyesféle vizsgálatokra nem napokat, hanem heteket-hónapokat kell várniuk.
jelige: Miú
2008-08-02
Tisztelt doktor úr/doktornő! Van egy 1 éves ivartalanított cicalányunk, akinek, mint ma megtudtuk, autoimmun betegsége van. Az ínyén jelentkeztek a tünetek, a sejtek burjánzásnak indultak, és egy ínylebeny alakult ki felül a fogainál. Szteroidkúrát kezdtünk, kapott antibiotikumot injekcióban és baytril nevű tablettát. Egy hétig kellett neki adni, ma vittük vissza. Sajnos nem változott semmi az ínyén, Azt mondta az orvos, hogy nem tud vele mit csinálni, ha levágná a dagadt ínyt, akkor pár hét után visszanőne. A cica amúgy nagyon jól van, eszik, mosdik, rohangál, igazi kisördög és kicsit dagi. Az ínye doki szerint fájhat, de mi ezt nem vettük észre, a kemény rágót is megeszi. Ez a betegség hogy alakul ki? És mi lesz a vége? Az orvos azt mondta, meggyógyítani nem lehet. Tényleg nem lehet semmit se tenni?
Az autoimmun betegségek úgy alakulnak ki, hogy az immunrendszer a szervezet saját sejtjeit támadja meg. A megtámadott sejtek milyenségétől függően változnak a tünetek és a betegség lefolyása. A végkifejletet előre megjósolni nem lehet. Ha a cicát egyáltalán nem zavarja az elváltozás (nem vérzékeny, nem fájdalmas), akkor tényleg felesleges volna fájdalmas műtéti beavatkozásokkal megpróbálni megszabadulni a növedéktől.
jelige: Gigike
2008-08-02
A kutyánk fialás előtt áll. 5 napja visszahánnya az ételt, 2 napja a vizet is. Nincsen legyengülve. A váladákozás megindult, ez még nem magzatvíz. Fialásig naptár szerint 3 napja van. Elsősorban mire kell odefigyelnünk? Ez lessz az első fialása. Köszönöm előre is!
Az 5 napja hányó kutyát akkor is sürgősen állatorvoshoz kell vinni, ha nem mindenórás vemhes. Ebben az esetben méginkább fontos ez!!! A fialásról sok hasznos információt olvashat honlapunk „Publikációk” rovatában.
jelige: Bella
2008-08-02
A kölyök jobb hátsó lábára sántít. A röngen izületi elváltozást sem a térdben sem a csípőben nem mutatott. Az orvosi vizsgálat térdszalag lazaságot ill ezáltal ficamot mutatott ki. A kérdésem az volna h. a testsúly csökkentő diéta mellett szükség van e egyébb táplálék kiegészítőre v. gyógyszeres kezelésre. Ugyanis a kölyök jelentős mértékben fogyott de az állapotában, változást nem tapasztalok.
Szerintem nincs olyan táplálékkiegészítő vagy gyógyszer, amely feszesebbé teszi a meglazult ízületi szalagokat. Ha ez az elváltozás fájdalommal is jár, akkor beszélje meg állatorvosával a fájdalomcsillapítás lehetőségeit.
jelige: Marci
2008-08-02
Kb.6 hónapja tüsszög ,folyik az orra.Nem lázas nem köhög,nem étvágytalan ,nem fogyott.Öt féle kúrán van túl, 2 tablettás,3 injekciós.Jelenleg 4mg-os Medrol tbl-t kap,4.hete.Az állapota változatlan.Az elvégzett labor vizsg. szerint autoimmun betegsége van. Milyen kezelés jöhet még szóba?
Az autoimmun betegségek nem gyógyíthatók, szteroiddal enyhíthetők a tünetek. Ahogy azt most is csinálják...

<< <  305 / 499 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2017.10.21
LUCIFER - eltűnt Budapest XXII.kerület, Budafok, Dalkör utcából (Campona környéke), október 17-én. 1.5 éves, rövid szőrű cirmos ivartalanított kandúr, chip, nyakörv nincs rajta. Jellegzetessége, hogy a farka megvan törve, így olyan mintha egy pamacs lenne a végén. JUTALOM A MEGTALÁLÓNAK!!! Elérhetőség: +3620-827-1965 Email: kasa.tamara@gmail.com Gazdi: Kása Tamara
2017.10.15
XXII. kerület, Vihar utcából október 14-én megszökött cirmos színű, 2 éves, ivartalanított kandúr cicánk, Tódi (Tódor). Nyakörve nincs, de chip van benne! Félős cica, még soha nem járt kint az utcán. Nagyon várjuk haza! Tel: +36204569939 Pongrácz Zsuzsa
2017.09.13
Elkóborolt kiscicánkat keressük. Rózsavölgyből, az Orsovai utcából (Ady Endre úthoz közel) tűnt el szeptember 03-án. 4 és fél hónapos, szürke cirmos lány macska. Neve Lola, az álla és jobb első mancsa fehéres. Szeme sárgás. Minden szükséges oltást megkapott. A kép kb. 3 héttel ezelőtt készült, tehát azóta kicsit nagyobb lett. Kérem, hogy aki látta, enni adott neki vagy befogadta, jelentkezzen, mert nagyon várjuk haza! Megosztásokat mindenkitől, de különösen, aki Rózsavölgyben, Kelenvölgyben lakik, illetve laknak ott ismerősei, nagyon köszönnék! 06 20 462 9028