Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: yaesu
2008-05-05
Üdvözlöm! Van nekem egy 16 hónapos középtermetü szuka kutyám, aki Április 24.-én kezdett tüzelni. (2 hete) Amikor pici volt, volt neki valamilyen gyulladása (petefészek vagy méh) és azt mondta az orvos, hogy meg kell várni az első tüzelését, hogy minden baci kimenjen belőle. A gyulladásból kigyógyult már. A kérdésem az volna, hogy mikor lehet ivartalaníttatni. Várom válaszát! Köszönettel!
Az ivartalanítás ideális időpontja az első és második tüzelés között a kutya kb 1 éves korában lett volna. A tüzelés befejeztésel egy-két hónap múlva szintén lehet és ajánlott az ivartalanítás elvégzése. Honlapunk Tudnivalók és Publikációk rovatában még sok hasznos információt olvashat.
jelige: suzy
2008-05-05
Tisztelt Doktor Úr! Lehet-e szoptatós kutyának veszettség elleni védőoltást adni? Szerdán lesznek három hetesek a kiskutyák. Köszönettel
Lehet. De miért nem várunk még 3 hetet a szoptatás befejezéséig? A kölykök első vakcinázása is 6 hetes koruk körül ajánlott. Honlapunk Tudnivalk rovatában még több hasznos információt olvashat.
jelige: ugatós kutya
2008-05-05
Tisztelt Doktor Úr! A mi problémánk nem fizikai eredetű, sokkal inkább lelki. Besurranó tolvajok tőrték fel az autónkat, és valószínűleg bántották a kutyusunkat is. Kívűlről nincs neki nyoma, de amint leszáll az este a kutyus megszállott ugatásba kezd mindenféle látható, ill. hallható ok nélkül. Így megy már egy hete, estétől hajnalig tartó, kitartó ugatás, kb. félóránként 5-10 perc szünettel. Nem tudom mi tévők legyünk, mit kell tennünk, hogy a kutyus megnyugodjon? Hiába megyünk ki és símogatjuk, nyugtatjuk, amint magára marad kezdi előlről. Tanácsát előre is köszönöm.
Még az is lehet, hogy a símogatásokkal, nyugtatásokkal erősítok meg a kutyát abban, hogy jónéven veszik amit csinál ... Viselkedési zavarok esetében is jó, ha állatorvosukhoz fordulnak a problémával. Lehet, hogy olyan „egyszerűen”, mint egy feromon hatóanyagtartalmú szer (D.A.P spray) megoldja a problémát - de az sem kizárt, hogy specialista segítségét fogja ajánlani.
jelige: Topi
2008-05-05
Szép napot kívánok! Hogyan tudom megállapítani,hogy a 4 hetes kiskutyám lát-e? Nem követi a kezem mozgását és olykor neki megy tárgyaknak.Nem vagyok benne biztos,hogy lát.Abban bízom,hogy ez ilyen idős korban előfordul.Kérem degítsen! Köszönöm!
Egy 4 hetes kölyök látása (és mozgáskoordinációja is) még meglehetősen fejletlen. A kölykök ilyen idős korban még 2 hetente féreghajtás miatt lassan első védőoltásuk miatt is állatorvosnál járnak. Kérdezze meg állatorvosát, hogy lát-e rendellenességet a kölyöknél.
jelige: Alex
2008-05-05
4 éves kan németjuhász kutyánk kb. fél éve nehezebben megközelíthető, sötét helyekre húzódik be (kazánház), onnan csak sokszori hívásra jön ki. Napközben sem hajlandó a garázsból sem kimenni (az udvaron kívül csak a garázsban tartózkodhat, ami viszont a lakásba nyílik), ha valahogy ki tudjuk csalni, és a kertben hagyjuk, amikor elmegyünk, akkor komoly károkat okoz (szétszedte többször a redőnyt és a szúnyoghálót), illetve reggelente ha nem az ő által megszokott időben engedjük be a garázsba, akkor ugyanezt csinálja. Valószínűleg a lakásba akar bejutni. Kb. napi szinten elvisszük sétálni (arra még mutat hajlandóságot), foglalkozunk is vele, de már játszani sem akar, állandóan bevonul a garázsba, és lefekszik. Arra gondoltunk, hogy depressziós, mivel az a gazdája, akit falkavezérnek tart szintén depressziós lett, és kb. azóta csinálja ezt a kutya. Lehetséges ez? Ha igen, akkor mi a teendő? Ha nem, akkor mi lehet a baja? Sajnos a depressziós gazdája annyira magába zárkózott lett, hogy nem nagyon foglalkozik vele. Van-e valami gyógyszeres kezelés, esetleg? Köszönöm válaszát.
Nem kizárt, hogy súlyos pszichés elváltozás okozza a szintén súlyos viselkedési zavart. Kutyáknál is létezik kezelés még gyógyszeres kezelés is a viselkedési zavarokra. Az sem kizárt viszont, hogy idült szervi betegség áll a kutya tüneteinek a hátterében. Mindkét esetben állatorvosa tud részletes vizsgálatok után segíteni.
jelige: Manó
2008-05-05
2 éves a kan cicám nagyon sokat elmegy sok rajta a seb amit Betadinnal szoktam lekezelni.De tegnap óta nagyon könnyezik és félek hogy nagy a baj?
A nem ivartalanított, nem oltott, rendszeresen nem parazitamentesített macskák néhány év alatt elkopnak, elpusztulnak. Az ivartalanított, rendszeresen védőoltásban részesített és parazitamentesített társaik pedig akár 15-20 évig egészségben élnek. Keresse fel állatorvosát.
jelige: új anyuka
2008-05-05
Tisztelt Doktor Úr!A kutyánk 3 napja ellett meg, 8 kiskutyából 3 elpusztult sajnos.(Ez volt az első ellése.) Az anyuka jól érzi magát, nagyon odafigyel a kicsinyeire, szoptatja őket, jó étvágya van, tehát úgymond rendben van. Olvastam, hogy akár egy hétig is ”normális”, hogy vérzik még, de nagyon aggasztó, hogy ez még mindig friss vér. Ugye ez már nem normális? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:
Nem bizony. Sem a friss vérzés nem normális egy háttel ellés után sem pedig a jelentős kölyökelhullás. Jelezze a történteket állatorvosának és kérje a szuka és a kölykök vizgsálatát, valamint a hullák boncolását.
jelige: Tapika
2008-05-05
Fehér törpe snauzerem van kb fél éve elkezdett a szőr egy csíkban barnulni a hátán, a kozmetikus azt mondta ne adjak neki csirke ételt biztos allergia. mostanra a csik alatt fekete apró pöttyök láthatok és a füle külső szélén is láthatoak a pöttyök és a szőrt vagy ledörgölte vagy lekopott mintha leborotválták volna.nem láttam hogy vakarná.
Még az sem kizárt, hogy valóban táplálékallergia okozza a leírt tüneteket - de ezenkívül van még esélye néhány tucat betegségnek. Állatorvosa részletes vizsgálatokkal tudja szűkíteni a kört, majd megállapítani a Tapika betegségét.
jelige: kutyásmari
2008-05-05
Egy hete fogadtam örökbe egy 4 éves Hovawart fajtájú menhelyi kankutyát. Két nap mulva kiderült, hogy kiválóan átmászik a keritésen, kicsit sétál a környéken, aztán visszajön. Mit tehetek, hogy ne csavarogjon?
A kerítés megjavítása mellett a kutya ivartalanításával és rendszeres, hosszú sétáltatásaival a probléma valószínűleg megoldható.
jelige: szökős kutya
2008-05-05
Doktor Úr! Három éves, keverék, középméretű vörös kan kutyusunk van, a Rozsdás, akit kb. másfél évesen fogadtunk be az utcáról. Van mellette egy szálkásszőrű tacskónk is. Rozsdás az első perctől fogva szökik. Három hónapja új, kertes házba költöztünk, beton kerítésalap, rajta vasrácsos kerítés. Először úgy ment ki, hogy szabályosan felmászott a kerítés elemein a tetejére, aztán kiugrott. Erre megemeltük a kerítés magasságát. Kb. két napig nem tudott kimenni, de olyan hisztit vágott le, hogy éjjel többször ki kellett menni, bezavarni a helyére, s kis idő múlva folytatta. Azután rájött, hogy a kerítés rácsai között kifér, bizonyos helyeken. Azóta minden nap kiszökik, eleinte csak este, de már előfordult, hogy nappal is. A szökések előtt felül a betonalapra, s elkezd vakkantgatni, hisztizni, sikongatni, próbálkozik más helyeken, majd kimegy a szokotton. Van, hogy egy órát is ”szenved”, míg megtalálja a kiutat. Aztán leül a kapu előtt az utcán, s ott alszik, majd elgaloppozik a környékre. Minden alkalommal hazajön. Délután már elkezd könyörögni, hogy engedjük ki, mert mehetnéke van. Felugrik ránk, ”énekel”, sípol, vakkantgat, futkos a kapu felé. Kész cirkuszt csinál. Ha még este észrevesszük, hogy megjött, s beengedjük, akkor, mint aki szívességet tesz nekünk bejön, de pár óra múlva már megint szökik. Minden nap! Kérdezem, hogy ezt miért csinálja, mit tehetnénk ellene, esetleg vele (ivartalanítás esetén abbahagyja-e?)? (Megjegyzem, imádjuk őt, s ki is követeli a szeretgetést, bújik, bökdös az orrával, hogy simogassuk, stb.) Előre is köszönöm a válaszát:
Van esély arra, hogy a kutya ivartalanításával és emellett rendszeres nagy sétával, sok játszással meg lehet oldani a dolgot.
jelige: juditz
2008-05-05
6 hónapos yörki mini kanomnak csak egy heréje tapintható.Ebben a korban van e valami gyógymod arra hogy leszálljon a másik here is.
A 6 hónapos yorki esetében a hormonkezelés már értelmetlen, gyakorlatilag 0% eséllyel kecsegtető megoldás. Ha a rendellenes helyeződése here függesztése elég hosszú, akkor műtéti úton megoldható a herezacskóba történő lejuttatása és rögzítése. A legelfogadottabb és leghelyesebb megoldás azonban a rejtett és a megszokott helyeződésű here eltávolítása, azaz a kutya kasztrálása.
jelige: mi lehet már?
2008-05-05
A cicám még mindig nem ellett meg. Keresi a helyét összevissza, főleg esténként, de semmi mást nem csinál már lassan négy napja. Eszik, iszik játszik és keres. No meg sokat alszik. Számításaim szerint a 64. napban vagyunk. A hasa már lefelé áll oldalra is de inkább már lefelé, a cicik nagyok és pirosak de még mindig semmi. Talán valami baj van? Kellene valamit tennem? Válaszát köszönöm!
Lehet, hogy túlhordja a kismama a kölykeit és lehet, hogy semmi baj, mert elszámolta a vemhesülés időpontját. Állatorvosa meg tudja állapítani, hogy van-e gond.
jelige: dona
2008-05-05
Van egy 16 éves uszkár kutyám, szinte már teljesen kihullott a szőre, vittem állytorvoshoz , nem tudták megállapítani a baját, amit gyógyszert kapott hasmenése lett tőle!Ennek már egy éve és egyre kevesebb a szőre!A hátán kezdett hullani a szőre, mostmár a lábain is és a napokban kezd a füléről is kihullani!Inni nagyon sokat iszik, ha hagynám a végtelenségig inna!Enni normálisan eszik, kedélyállapota jó!Tanácsát kérném, hogy mit tegyek vele , hogy a szőre ne hulljon tovább?Már teljesen megkopaszodik!!
Az öreg kutya szőrhullását elsődlegesen bőrbetegség, vagy egyéb súlyos megbetegedés is okozhatja. Kizárólag részletes vizsgálatokkal (fizikális vizsgálatok, vérvizgsálatok, ultrahang, röntgen ...) lehet megállapítani, hogy a szóbajöhető sok tucat betegség közül mi okozza a Dona szőrhullását és sok vízivását. Ez lehet akár egyetlen betegség (petefészek és méhelváltozás) és az sem kizárt, hogy több betegség (pl veseelégtelenség, vagy cukorbetegség + bolhaallergia) együttesen. A megoldás lehet akár gyógyszeres kezelés is - de még az sem kizárt, hogy mielőbbi műtéti megoldásra van szükség. Vigye el a Donát jól felszerelt kisállatrendelőbe.
jelige: Bear
2008-05-05
Van egy 11 éves rottweiler kutyám, kulancs csípés álltal lyme kort kapott. 3 hetes antibiotikumos kezelés után sem javult az állapota, nagyon lesoványodott. Ugy néz ki hogy fájdalmas számára a rágás, utobbi napokban csak májkrémet és párizsit tudtam megetetni vele. Kérdésem a következő lenne: lehet hogy ezen felül izomsorvadás is van a kutya fején? Ha igen lehet-e kezelni? Folyamatosan folyik és lóg a szájából a nyál, mire utalhat ez?
A fájdalmas rágás, nyálcsorgás, rágóizmok sorvadása akár a Lyme tünetei is lehetnek - de sajnos egy 11 éves kutya esetében nem kizárt, hogy egyéb betegség súlyosbítja az állapotot és késlelteti a gyógyulást. A kutya ismételt részletes vizsgálatával (fizikális vizsgálatok, vérvételek, röntgen, ultrahang vizsgálat ..) volna célszerű megbizonyosodni arról, hogy nincs-e egyéb betegség (szájüregi betegségek, szívelégtelenség, gennyes méhgyulladás, daganatok .... bármi egyéb) a háttérben. Értesítse állatorvosát a fejleményekről.
jelige: Zsömi
2008-05-05
1 éves tacskó lány kiskutyámnak egy pár napja erősen csipásodik a szeme. Naponta többször törölgetem 2%-os borvizes vattával. Sajnos nem javult a helyzet. A szeme nem véres a kutyának, mást tünetet sem tapasztaltam. Mit tegyek vigyem orvoshoz vagy más szerrel kezeljem a szemét? Előre is köszönöm a válaszát.
Ha folyamatosan fennáll a kötőhártya gyulladást kiváltó ok (huzat, szemhéj széé fejlődési zavar, fertőző betegségek ...) akkor a bórvizes, vagy kamillás mosogatással nem lehet megoldani a bajt. Ige, állatorvosa vizgsálattal tudja tisztázni, hogy elegendő lesz-e szemcsepp helyi alkalmazása, vagy egyéb kezelésre, netán műtétre van szükség.
jelige: 2 kérdés
2008-05-05
Kérdésem lenne, hogy kutyát milyen idős kortól lehet fürdetni neostomosanos fürdőben bolha ellen? Másik kérdésem, hogy kiskutyának lehet-e baja a védőoltás beadása után, vagyis milyen gyakori az allergiás reakció és milyen tünetei lehetnek? Köszönöm válaszát!
A neostomosan-os fürdetést, alkalmazási előirat szerint végezve és különös gondot fordítva a lemosásra, szermentes szőrzet végeredményre, valamint, hogy nyálkahártyára nem kerülhessen a készítmény - már néhány hetes kölykön is el lehet végezni. A védőoltások után jelentkező allergiás reakciók előfordulási esélyei tízezrelékekben mérhető. Ezek nagy része is helyi reakció pl.: savós duzzanat, helyi ödéma. A szisztémás reakciók pl kiterjedt ödémák, tüdőödéma még ritkábban fordulnak elő. A védőoltások elmaradásából származó egészségügyi kockázat nagyságrendekkel nagyobb.
jelige: adrey
2008-05-05
Tisztelt Doktor úr! Köszönöm a gyors választ. Nemrég voltunk kivizsgáláson a Murmuczok Klinikán, előtte pedig a Lehel utcai klinikán részesült a kutyus sürgősségi ellátásban (kortizolt és calcimuscot kapott nagy mennyiségben, illetve infúziót, medrolt szedett egy hétig, majd egy hónapig diaphillint). Bennem már felmerült a bél- illetve gyomorcsavarodás eshetősége, bár (mivel a gáz lassanként távozik a végbélnyíláson), gondolom, h csak részleges, ahogy ön is megerősítette. A kérdésem az volna, kell-e most azonnal orvosi ellátásban részesítenem, adhatok-e neki valamilyen (nem savkötő) puffadás elleni embergyógyszert (Espumisanra gondoltam). Vagy esetleg várjam meg, amíg magától emúlik a dolog, és ahogy visszatérünk a városba, ráérünk egy nagy kivizsgálásra. Mikre kell figyelnem, milyen vizsgálatot kérjek majd az ön által leírtakon kívül? nagyon köszönöm!
Most viszont nem tudtam elég gyors választ adni... Az Espumisan-nal nem valószínű, hogy bármi rosszat lehetne tenni a kutyával - egy próbát valószínáleg megér a dolog. A legnagyobb hiba valószínűleg az lenne, ha az én ötletelésem alapján keresné a megoldást és a válaszaimból „rendelne” vizsgálatot, vagy végezne kezelést a kutyán. A Murmuczok állatorvosait jól ismerem, felkészült szakemberek és jól is kommunikálnak a gazdikkal. Ráadásul ők operálták a kutyát, ők végzik rendszeresen a vizsgálatokat és kezelik is a kutyát. A sürgős beavatkozást a széklet elmaradása, fulladozás, rendszeres hányások jelentenék. Remélem, hogy ilyen súlyos tünetek nem jelentkeznek, de ha mégis, akkor akár az akut műtéti megoldás is indokolttá válhat.
jelige: adrey
2008-05-02
Tisztelt Doktor úr! Nemrég örökbe fogadott angol bulldog nőstény (ivartalanított) kutyám egyik percről a másikra felpuffadt a vidéki nyaralás alatt. Fájdalmai (viselkedése alapján) nincsenek, szaladgál, de ijesztően puffadt. Amikor legutóbb ez előfordult, akkor ödéma volt a torkában, de akkor túlhajszolta magát egy másik kutyával való játék közben, most semmi ilyesmi nem történt, rendesen veszi a levegőt, zár a gége, nem a gyomrába jut a levegő. A puffadás a beleiben van, ha masszírozom, jólesik neki, némely mozdulatnál bűzös gázok távoznak a végbélnyíláson, és böfög is. Otthonról hoztunk neki tápot, semmi olyat nem kapott, amit egyébként nem szokott volna, nemrég többször is jártunk együtt ezen a helyen, és akkor semmiféle panaszunk nem volt. (Lehetséges, hogy az egyszerre elvégzett sérvműtét/ivartalanítás/császármetszés - ahol halott kiskutyákat találtak a méhében - alatt történhetett valami hiba, ami miatt bélproblémája lett?) Kérem, segítsen, szívességét előre is köszönöm!
Nem kizárt, hogy a korábbi műtét következményeként összetapadások, esetleg bélszűkület alakulhatott ki a kutyán. Meg az sem kizárt, hogy részleges gyomorcsavarodása van. Meg ezen kívül is létezik számtalan belgyógyászati betegség, ami okozhat hasonló gondokat. A kutya részletes kivizsgálásával (vérvételek, hasi ultrahang, röntgen, endoszkópia ... ) lehet szűkíteni a kört, majd megállapítani az okot. Ha megvan az ok, az sem kizárt, hog ymegoldás születik a panaszra. Egyenlőre csak feltételezéseink vannak.
jelige: ödi 2.
2008-05-02
tisztelt dr.úr.köszönöm a levelét de már hála istennek már meg gyógyult Ödike. minden jót kivánok köszönöm
Remélem, hogy valóban és véglegesen meggyógyult a kutya. Ez a hirtelen, kezelés nélküli (?)gyógyulás egy 41oC-os láz után meglehetősen szokatlan és ritka dolog. Figyeljék rendszeresen a kutyát és ha visszaesés jelét tapasztalják, jelezzék állatorvosuknak.
jelige: Focus
2008-05-02
14 éves múlt a pirreneusi hegyikutyám. Tavaly volt 2 mutétje is, ebbol az egyik egy daganat volt a hátsó lábán. Szépen felépult. Ezután lett inkontinens, mindennemu kezelésen átesett, nem gyulladás - kapott Metacamot, nem izomgyengeség erre is kapott gyógyszert. Egyszeruen inkontinens. A hormonkezelés maradt, picit jobb a helyzet... A héten felfedeztunk a hasán légylárvákat is, gyorsan megnyírtuk, kisikáltuk fertotleníto samponnal, lekezeltuk a pár mm-es sebet. Az állatorvosunk is gondoskodik róla, megtesz minden lehetot. Ma vettem észre. hogy véres a vizelete is. Hólyag- vagy prosztata rákra gyanakszunk. Kérdésem az, hogy van-e értelme mindenféle gyógykezelésekkel kínozni ot, szeretném megkímélni a fájdalomtól. Mikor jon el az ido, hogy az orok vadászmezokon futkározzon?
Egy 14 éves pireneusi kan igazi veterán, valójában igen kevés ilyen korú fajtatársa lehet. A véres vizelet joggal veti fel a hólyag és prosztata betegségek (gyulladás, kő, daganat ..) gyanúját. Ezt a gyanút lenne érdemes tisztázni egy vizeletvizsgálattal és hasi ultrahang vizsgálattal. Az sem kizárt, hogy nem daganatról van szó. Ha beigazolódik a rosszindulatú betegség gyanúja, ráadásul a kutya esetleg nem operálható, a gyógyszeres kezelést nem bírja - és leesik a lábáról, nem eszik, nem mozog, nem örül maguknak, nem tudja a dolgát végeznni - és ezen az állapoton nem tudunk segíteni, akkor kell és érdemes elaltatni a kutyát. Honlapunk Publikációk rovatában még olvashat érdekes információt.
jelige: rezeske
2008-05-02
3 éves vizsla szukánk először hozott világra kölyköket 3 nappal ezelőtt, 2 kiskutya maradt meg a 9-ből, és azt vettük észre, hogy a kutya utolsó 4 csecsterülete a többitől eltérően sokkal nagyobb és csomós állagú, kb. 20 forintos és kisebb csomók érezhetők, a felülete görönygyös a többi normál, sima csecsterülettel szemben. A kuyta még néha kicsit vérzik, de úgy olvastam, ez még pár napig normális jelenség. Nagyon szeretjük ezt a kislányt, aggódunk érte. Várom válaszát, köszönettel.
Az a tény, hogy a 9-es létszámú alomból cvsak 2 kölyök maradt életben - komoly gondot jelez. Azon én sem csodálkozom, ha a pérarésből váladék folyik még, de a kölyökelhullások és az emlőelváltozás komoly gondot jelez. Értesítsék állatorvosukat a történtekről és kérjék a szuka és az életbenmaradt kölykök vizgsálatát, valamint ha van friss hullájuk, akkor az elhullott kölyök boncolását.
jelige: yoyo 2.
2008-05-02
4 honapos kutyus mennyit eszik?
Minden kölyök (junior) táp csomagolásán feltünteti a gyártó az ajánlott napi mennnyiséget.
jelige: yoyo
2008-05-02
van egy 4 honapos yorkink!most kapott veszetség elleni oltást és azota nem nagyon eszik hanem csak eszik!azt gondoljuk,hogy lázas!mivel lehetne lázat mérni?
Lázat mérni lázmérővel lehet. Kutyáknál ezt a végbélben szoktuk megtenni. Nem bíztatom arra, hogy otthon ezzel rontsa el a kapcsolatukat a kutyával ... Nem vegyen rá mérget, hogy bármiféle kapcsolat van a vakcina beadása és a kutya esetleges megbetegedése között. Ez az esély csak tízezrelékekben mérhető. Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy a kölykön a veszettség oltás beadásától teljesen független betegség jelentkezett. Értesítse állatorvosát a fejleményekről.
jelige: fülatkák
2008-05-02
A macskámnak fülatkái vannak. Állandóan rázza-vakarja a fülét. Belül véres, váladékos a füle.Ha hozzá próbálunk érni lelapítja.Tegnap jelentkezett nála ez a panasz,de csak az egyik fülében....a másikban még nem vettük észre.
Állatorvosa vizsgálata után kiderülhet, hogy helyes-e a gyanúja. A macsák fülatkája szinte mindig mindkét hallójáratban jelentkezik. A hallójárat tisztítása után fülcseppekkel szokás kezelni a betegséget és mellette jó, ha bőrre helyezhető cvseppekkel is kezelik a cicát és megelőzik az újrafertőződését.
jelige: macska vemhessége
2008-05-02
Meddig vemhes egy macska?
Amíg meg nem szül ...O): Átlagosan és legtöbbször 63 napig vemhes a macska. A probléma az, hogy egy kijáró macska esetében nem tudhatja, hogy mikor fedezték be. Honlapunk Tudnivalók és Publikációk rovatában még sok hasznos dologról olvashat.

<< <  310 / 467 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2016.08.20
4-5 hónapos fekete kislány cica oltva, féregtelenítve várja szerető gazdiját. A kiscicát augusztus 7-én találtuk a Péter Pál utcában. Nagyon bújós, szeretetéhes és alkalmazkodó.
2016.07.28
A cicának a szajanal let daganata rosz indulatú mit lehet csinalni segiteni neki most 13 eves a alatorvos aszt monta hogy idos es nincsi kiut én nagyon sajnalom segenit mit lehet segiteni neki enni eszik többször naponta ha tudnak irjak meg koszonom
2016.07.27

Szeretnénk kérdezni macska ügyben. A macska viselkedésében nem értem azt, hogyha kiviszem a kertbe, vagy akár a betonra is, intenzíven nyalva a földet. Voltunk állatorvosnál, vérvizsgálat is volt nála, nagyon vérszegény, most intenzíven táplálom, vagyis, amit nagyon szívesen fogyaszt. köszönettel Jutka

Kedves Gazdi!

Kérédésére aa választ az "Orvos válaszol" menüpont alatt fogja megtalálni!