Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Szlovákia 2.
2008-07-22
Kedves Doktor ur. Volt vérvizsgálata, és nem mutatott ki jó eredményt. Feherversejtek, vorosversejtek a vizeletben. Leukocita, Parazita a vizeletben, maj vizsgalat is rosszul sikerult, nagyon tehetetlenek vagyunk kerem, ha tud segi­teni, konyorgom, segi­tsen. Az orvosok, meg a macska hi­v vi­rusrol tanakodnak, hogy nem kapta e el, meg meg 2 masik veszelyes vi­rusrol, amire be volt oltva. Könyörgöm, segítsenek.
Ne vicceljen, sem én, sem más nem tud segíteni az interneten keresztül. Egyedül a kezelő orvosai tudják diagnosztizálni a cica betegségét. Amennyiben a véreredményekben már találtak eltérést orvosai, és meglesznek a vírustesztek eredményei is, már lehet, hogy diagnózishoz is jutottak. Azt is csak remélni tudom, hogy kezelhető, gyógyítható betegsége van a cicának.
jelige: Kicsi Otisz 2.
2008-07-22
Köszönöm gyors válaszát,még megkérdezném,hogy a farkasköröm eltávolítása altatásban történik.e és jár-e fájdalommal.Mennyi a gyógyulási ideje,és mire kell figyelnem!3hónapos kiskutyunál mi a tuti a bolhára,és kullacsra? Köszönöm
A farkaskörmök eltávolítását a néhány hónapos kutyákon már narkózisban végezzük. A műtét nem jár különösebb fájdalommal (még a fejlett, ízesült farkaskörmök esetében sem), ráadásul hatékony fájdalomcsillapítási lehetőség is rendelkezésre áll. Otthoni teendője maximum a bőrseb újrakötözéséből, esetleg tabletta beadásából állhat. A műtét után egy héttel - 10 nappal elvégzett varrateltávolítás után már csak a szőr visszanövését kell megvárni. Egy sereg spot-on készítmény tuti megoldás lehet egy 3 hónapos kölyök parazitamentesítésére. Egyik jobb, mint a másik.
jelige: Szlovákia
2008-07-22
Van egy 9hónapos birman cicám fiú. Chronikus betegsége van, de az orvosok tehetetlenek, ma vettek tőle vért, és kivizsgálták, a húgyban találtak valami parazitákat, de nem tudják, hogy mi az. A húgyban még vehér, és vörös vérsejteket is találtak, és nem tudják mi az. kérem, ha tudnak valamit, segítsenek. A cica erőtlen, mindig alszik, nem eszik.
A részletes vizsgálatok (vérvizsgálatok, vírustesztek, vizeletvizsgálatok, képalkotók) adatai hozhatják meg a választ a rejtélyre. Ha jól értettem, még véreredmények sincsenek meg. Szlovákiában, Magyarországon és máshol is egyedül a részletes vizsgálatok eredményeivel van esély diagnózishoz jutni.
jelige: Folti
2008-07-22
Születtet 2 darab kiscicánk , akik most 12 naposak, az egyiknek már kinyilt mind a kétt szeme és egészségesek. De a másik pár nappal késöb is még csukott szemel volt, amikor is Csipa szeru dolgot véltem a szemein fellfedezni, amit ugy gondoltam jobb lenne eltávolitani a szemének kinyilásának elösegitése végett. De amikor ezt megprobáltam hirtelen a Ball odali szeméböl, sürü, szurkés, genyes váladék folyt ki, elégé sok, ami szerintem elötte nyomhatta a cica szemét is! Miután megtörölgettem nedves zsebkendövel, a jobb szeme kinyilt, és azzal ugy látom nincs semi baj, de a bal szeme még mindig öszeragad és ezért nem is használja a látását és becsukva tartja a jobb szemét is! Rendesen eszik a kicsi és jobban hizik mint egészséges szemü testvére, de nem is anyirra mozgékony, pont a szeme csukvatartása miat! Mi lehet a probléma? ilyettve mit tegyünk? Köszönetel
A leírt egyoldali szemelváltozás lehet veleszületett, és szerzett primer szembetegség, és akár vírusos eredetű tünet is. A kölykök 2 hetes korában a első parazitamentesítés is időszerű, ezért teendőjük egyszerű. Fel kell keresni állatorvosukat, aki a szemtünet hátterére is fényt derít és kezelési tanácsot is ad.
jelige: Beteg Cicus
2008-07-22
Tisztelt doktorúr! Macskám macska leukózisban szenved és már jelentkeztek nála a tünetek (kóros lesoványodás, furcsa viselkedés,étvágytalanság). Szeretnék öntől tanácsot kérni hogy egy cicusnak akik már tünetek észlelhetők milyen bánásmód tanácsolt?(mit adjunk neki enni, inni, esetleg vitaminokat, kell e neki antibiotikum).Pár napig nagyon szépen javulgatott, az orvos adott neki injekcíót, parazitamentesítettük cseppel, de állandóan vakargatja/marja magát, ez mitől lehet?És olyan furcsán eszik mintha fájna a torka vagy a szája : És most tegnap elkezdett besárgulni is :( ezekre a tünetekre amik kijöttek rajta létezik gyógymód (szájgyulladás/sárgaság/bőrviszketés)? esetlegesen homeopátiás is?
Én elsősorban azt tanácsolnám, hogy a leukózis betegségben szenvedő macskát ne engedjük ki a szabadba, ahol más cicákat is meg tud fertőzni. Az otthoni cica társ elkülönítése is javasolt, és amennyiben az sincs oltva leukózis ellen, akkor meg kellene tenni azt. A leukózis tüneti kezelésével állatorvosa nyilván legalább annyira tisztában van, mint amennyire én - ráadásul ő a cica vizsgálati eredményeit is kezében tartja. Főleg ezért a tüneti kezelés részleteit vele érdemes megbeszélni. Amennyiben a cica már be is sárgult, étvágya nagymértékben visszaesett, kondíciója leromlott, akkor sajnos az elaltatás átgondolása is indokolt lehet.
jelige: Maszat
2008-07-22
nyúlós nyálfolyás, a megrágott étel egyrésze is kikerül a szájából, a nyállal együtt, bűzösebb a lehelete mint korábban volt. (kb. 3 hete hoztunk ki egy kis tacsi keverék kutyát a menhelyről, ő egészséges, oltásokkal ellátva)
És talán arra kíváncsiak, hogy mi okozhatja a nyálfolyást és bűzös lehelletet a középkorú holland pásztorkutya kanban. Fog-, és szájüregi gyulladásos betegségek, szájüregi daganatok, tályogok, fekélyek, nyálmirigy gyulladás, daganat, ciszta, belgyógyászati jellegű betegségek - azaz a banálistól (fogkő, fogínygyulladás ..) a fatálisig (rosszindulatú tumorok ...) sokminden. Egyedül az látszik bizonyosnak, hogy az új jövevény érkezése nemigen okozhat hasonlókat. A kutya részletes klinikai vizsgálatával lehetséges megállapítani a tünetek okát.
jelige: Frakk
2008-07-22
Tisztelt Doktor Úr! 1,5 éves magyar vizsla kan kutyánk van. az elmúlt héten hozzánk szegődött egy szuka vizsla is. A szuka tüzelt, és pároztak. Úgy tudom, hogy a vizsla kanok csak 2 éves kortól ivarérettek. Lehet valami problémája a korai ”nemi élettől”?
A vizsla fajta is 7-8 hónapos korában már ivarérett. A tenyészérettségét viszont csak 1.5-2 éves korukban érik el. Nem lesz a Frakknak problémája a korai nemi élettől - ami nem is volt olyan korai. Amit viszont komolyan át kell gondoljanak az az, hogy a szukát a ivartalanítják-e, vagy felkészítik a nagy eseményre. A vemhesség a párzástól számított 3-4 hétre ultrahangvizgsálattal állapítható meg egyértelműen. Honlapunk Publikációk rovatában még találnak írásokathasonló témában.
jelige: kutya vemhesség 2.
2008-07-22
Jo napot! Honnan lehet meg tudni hogy a kutyam terhes(kolykes)? Ha meg verzik akkor meg nem terhes??? vagy....?
A (feltételezett) párzás után 3-4 héttel elvégzett ultrahang vizsgálattal már megállapítható az, hogy vemhesült-e a kutya. Az otthoni megfigyelések (vérzik/nem vérzik, nő a hasa, kitőgyel, pérarés ödémás, sokat eszik/keveset eszik, elfekszik, vigyáz a pocakjára ...) nem alkalmasak a vemhesség megállapítására. Korábbi levelemben is ajánlottam, hogy honlapunk publikációk rovatában több a témához kapcsolódó részletes írást talál.
jelige: Kicsi Otisz
2008-07-22
Tisztelt Doktor Úr! Megszeretném kérdezni,hogy nagy fájdalommal jár-e egy kiskutya fülvágása,és hogy mennyi idő a gyógyulása./orvosvállasztásnál mire kell figyelnem?/Van a kutyusnak farkaskörme,kérdésem pedig az lenne,hogy el kell-e távolítani.Érdemes leszedetnem?Kiállításra lesz majd víve. Köszönöm válaszát!
Az Állatvédelmi Törvény Magyarországon is tiltja a kozmetikai célú fülműtéteket. A farkaskörmök eltávolítása ajánlott a kutyáról, mert egyrészt mozgás közben sérülhet, másrészt a nem koptatott karom gyakran túlnő, belenő a lágyszövetekbe.
jelige: egy aggódó gazdi
2008-07-22
Tisztelt doktor!az én problémám jelen esetben,az az,hogy van egy 4 éves franciabulldog szuka kutyám,aki másfél évesen fialt először,de nem fajtatiszta kölykök voltak,hanem szerelemgyerekek,és azóta még egyszer sem.Ha tüzel akkor is csak pár napig,és aztán annyiban marad.Mi mindenképpen szeretnénk kölyköket,és azt szeretném megtudni,hogy mit tehetek ennek érdekében.Hallottam,már a hormoninjekcióról,de nem tudom,hogy azt mikor kell neki beadatni,és hogy utána mi a teendő. válaszát előre is köszönöm tiszetelettel
Nem kizárt, hogy valamiféle „hormon injekció”, vagy egyéb kezelés lehet a megoldás a kutya szaporodásbiológiai zavaraira - de a kezelést megelőzően mindenképpen a szuka részletes kivizsgálása ajánlott. Kivizgsálás nélkül a vakon történő próbálkozások komoly veszélyt hordoznak magukban. A kivizsgálást az Állatorvos-tudományi Egyetem, Szülészeti Tanszékén (Dr. Thurczy Julianna, Dr. Tibold Anikó, 478-4200) tudják a legjobban megtenni. A kutya tenyésztése azonban komoly felkészülést igényel a tenyésztők részéről is és a szukának is alkalmasnak kell lennie a feladatra - ezért, ha nem teljesen komoly az elhatározásuk, akkor a legbiztonságosabb, legegészségesebb megoldás a kutya ivartalanítása lehet.
jelige: Ödike a rüheske??
2008-07-22
hol fordul a RÜH betegség...Az 1ik ismerősünk kiscicája 1hetet nálunk nyaralt mire hazavite állitólag rühes lett nálunk...a helyzet h a 3cicánk füle ép és tisza egészséges világos fülzsirt találtam benne..Létezik h ennek ellnére fertőzöttek a cicáink?mielöbbi válaszát elörre is köszönöm: Majser
Macskák fülrühe a kijáró macskákban igen gyakran, bárhol előfordulhat. Azaz igen, létezik, hogy az Önök macskái is fertőzöttek. A fülrüh szerencsére igen egyszerűen kikezelhető és az újrafertőződés is megakadályozható.
jelige: Jerry
2008-07-22
Kedves doktor úr! 13 éves a kiskutyám, végbél daganatot állapítottak meg nála tapintással.Két orvosnál jártunk az egyik azt mondta hogy meg kell műteni, a másik pedig azt hogy nem ajánlja.Nem tudom mi tévő legyek.Nagyon tartok a műtéttől.Mit gondol erről?Tudna segíteni a kutyámon? Válaszát előre is várom.Köszönöm.
A tapintással született diagnózist érdemes finomítani. Részletes klinikai vizsgálatokkal (fizikális vizsgálatok, citológia, vérvizsgálatok, képalkotók ...) lehetséges a kutya onkológiai betegségének és általános állapotának a pontosabb felmérése. Ha ezek megtörténtek, akkor pontosabban lehet megválaszolni a Jerry esélyeit, és a megoldás módját. Honlapunk Publikációk rovatában még olvashat a témában.
jelige: Viking
2008-07-22
Segitséget kérek! Yorki kutyám 22 hónapos.Kizárólag csak az én főztöm eszi ami mindig friss baromfi hus ill ritkán disznó marha hus,némi kis füszer rizs zöld félék.Naponta főzök neki frisset.Még is gyakori,hogy hány olykor hasmenése van.Sulyossá vált a helyzet orvoshoz mentünk.Kaptunk valamilyen gyógyszert de nem segitett most már véres a hányadék ill.az ürülék.Sajnos most külföldön élek sehol egy zöld terület.Lehet fertőzést kapott az utcán?Ebben az országban nincs nagy kultusza a kutyatartásnak.Nagyon aggódom ,mit tegyek?Egyébként is egy nagyon félős kiskutya.Régebben kapott féreghajtót mert a betegsége miatt nem akartam ezzel terheln.Okozhat nála a férgessék ilyen tüneteket?Kérem segitsen a tanácsával.Hálás köszönettel
Az biztos, hogy egy kifejlett kutya féreghajtása negyedévente ajánlott. Ha ez nem történt meg, akkor akár bélférgek is okozhatják a véres hasmenést. A kutya táplálása akár helyes is lehet, de a lényeg a részleteben rejlik, azaz főként abban, hogy mennyi a húsfélék, zöldségfélék és rizs aránya a táplálékban. Táplálási ügyekben szívesen ajánlom a figyelmébe Dr. Fodor Kinga „Mit egyen a kutyám?” című könyvét. A véres hasmenést sajnos számtalan betegség is előidézheti. Ezek kizárása, vagy megállapítása részletes állatorvosi vizsgálatokat (klinikai vizgsálat, vérvizgsálatok, székletvizgsálat, esetleg röntgen, ultrahang ...) igényel.
jelige: Teherbe eshet ilyen helyzetben a cicám?
2008-07-22
Jó napot!! 3 éves nőstény macskámról szeretnék kérdezni. Májusban születettek kiscicái, és abból még megvan neki 2, amit még szoptat. De mistanában rendszeresen idejár hozzá egy ronda kan makcsa, és azt szeretném tudni, hogy teherbe tud-e esni ilyen állapotban a cica, vagy nem is ez-az az időszak, amikor jönnek a kan macskák?
A szoptatás időszaka (prolaktin termelődés) az elléstől 4-8 hétig jórészt megvédi a macskákat az ivari ciklusba lendüléstől, párzástól, vemhesüléstől. Hónapokkal később ez a védelem már igen gyenge, esetleges - azaz, igen a macskája a világ legrondább kandúrjától is vemhesülhet. A nőstény macskák gyakorlatilag egész évben tüzelhetnek, vemhesülhetnek, a szezonális hatások a jóltartott macskáknál kevéssé érvényesülnek. A legokosabban akkor jár el, ha ivartalaníttatja a cicát.
jelige: macska
2008-07-22
Üdvözlöm. A kiscicám nyála folyik két napja mióta lefujtam bolhairtóval,tudomásom szerint nem nyalt bele. Egy kis idő múlva pedig megfürdettem. Eddig ilyen még nem volt pedig mindig igy szoktam csinálni. A cica 3 hónapos egyépként étvágy van nem látszik rajta hogy beteg lenne.
Milyen bolhairtóval fújta le? Mivel fürdette és mennyi idővel a lefújás után? A fürdetéssel természetesen teljesen, vgy nagyrészt hatástalanította az alkalmazott bolhairtó spray-t. Leírásából lehetetlen kitalálni, hogy a spray, vagy a fürdetés okozhatja-e a nyálzást, vagy esetleg a parazitamentesítéstől teljes mértékben független esemény (fogváltás), betegség.
jelige: kutya vemhesség
2008-07-21
Jo napot.Szeretnem megkerdezni,hogy a kutyaknal mennyi ido utan szuletnek meg a kiskutyak?
A sikeres párzás után leggyakrabban 63 nappal születnek meg a kiskutyák. Honlapunk Publikációk rovatában még olvashat a témában.
jelige: szőrhullás
2008-07-21
Yorkshire terrier kutyusom szőre a fején megritkult és hullik. A bőre néhol elszineződött, sötétes lett majdnem fekete. A kutya nincs sűrűn fürdetve, egyféle ételt kap, nem is bolhás. Tehát ötletem nincs hogy mitől lehet. Remélem tud segíteni. Köszönöm
Szőr-, és bőrtüneteket sok tucat parazitás, allergiás, baktérium-, vagy gomba okozta fertőzés, veleszületett és endokrin kórképek, és számos egyéb alapbetegség okozhat. Bármilyen jó fénykép, vagy részletgazdag leírás kevés annak a kitalálásához, hogy egy-egy esetben konkrétan mi okozza a tüneteket. Kizárólag részletes vizsgálatok (klinikai vizsgálatok, vérvizgsálatok, allergológiai tesztek, bőrbioptátum, esetleg egyéb vizsgálatokkal) elvégzésével lehet szűkíteni a kört, majd diagnosztizálni a betegséget. Ha megvan a diagnózis, akkor lehet a megoldásokról beszélni.
jelige: kutyus
2008-07-21
ccsak egy kérdés.az embernek és legföképp az állatnak(kutya)melyik a legfájdalom mentesebb bevett elaltatási modszer?(végleges altatásra gondolok)köszönöm
Állatok esetében a legkíméletesebb végleges elaltatási módszer szerint első lépésben a műtétekkor is megszokott gyógyszeres narkózist (intravénás, vagy gázzal történő) alkalmazunk, majd ezután egy olyan szert adunk be az állatnak, ami a légzést és keringést felfüggeszti. Az emberi euthanáziáról én állatorvosként nem akarok megnyilvánulni. Sajnálom, hogy abba a helyzetbe kerültek, hogy ilyen szomorú kérdést kell feszegetnie.
jelige: majré 2.
2008-07-21
Tisztelt Doktor Úr! Elnézését kérem, hogy csak most, de nagyon köszönöm a válaszát. Egy gyógyszeres kezelés szépen rendbehozta a kiskutyámat. Azóta szépen fejlődik, és jókat eszik. Mégegyszer köszönöm a lehetőséget. Akkor nagyon kétségbe voltam esve. Üdvözlettel:
Örülök, hogy meggyógyult a Majré, és köszönöm, hogy visszajelzett a jó hírrel.
jelige: Cs.Encsi
2008-07-21
Születése óta havonta 1-2 alkalommal savat hány és hasmenése van , olyankor nem eszik és nagyon szomorú . A bűzmirigy kinyomása után kb. 2 hétégig jól van ,utána visszaesik . Étrendjét megpróbáltuk megváltoztatni de a probléma megmaradt . Nagyon vékony , pedig rendesen eszik . A környéken lévő összes állatorvos megnézte , betegséget nem állapítottak meg. Komolyabb kivizsgáláson nem volt. Mit tegyünk vele ?? Nagyon féltem . Válaszát előre is köszönöm !
Csak a „komolyabb” kivizsgálás adhat választ a kérdéseire. Ráadásul a részletes vizgsálatoktól nem kell félteni a kutyát, a legrosszabb ami történhet vele az, hogy kiderül mi a baja, és miként kell kezelni a kutyát.
jelige: macskajaj
2008-07-21
Jó napot! A macskám egyre többet nyávog. Nappal és éjszaka is. Próbáltuk, hogy amikor nyávog vízzel lespriceltük, ez valamennyire használt, úgy tünt érti mit szeretnénk, de elkezdett félni, igy ezt 2 hét után abbahagytuk. Most csak akkor simogatjuk és nézünk rá, ha nem nyávog, és ha nyávog 15 percig nem törödünk vele. Sajnos a 15 perc nyávogás nélkül nem sok van. Éjszaka is nagyon sokat nyávog. Betegségre utaló jele nincs. Mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm.
A macska nyávogása nem feltétlenül a „sírás”sal egyenértékű, nem feltétlenül jelent betegséget, tünetet. A macskák egyik leggyakoribb hangadása a nyávogás, ők így kommunikálnak. Vannak „bőbeszédű”, sokat nyávogó macskák és vannak „szűkszavú” keveset nyávogó példányok. Beszélgessen, játsszon, foglalkozzon sokat vele.
jelige: 4 hetes kiscica
2008-07-21
Van egy 4 hetes kiscicánk és az anyja nem tudja etettni. Ilyenkor mi a teendő hogyan tudnánk etettni?
Egy 4 hetes kellően fejlett kölyök már viszonylag könnyen felnevelhető macska kölyök (kitten) tápokkal. Ha fejletlen, beteg a kölyök, akkor indokolt lehet macska tejpótló tápszer hazsnálata is. A kölyök parazitamentesítését is mindenképpen meg kellene kezdeniük. A legokosabban akkor járnak el, ha felkeresik állatorvosukat.
jelige: Gina
2008-07-21
Tisztelt Doktor úr! 9 hónapos rotweiller szuka kutyánk pár hete szinte naponta hány. Pár hónapja a kutya furcsa ziháló hangot ad ki, mintha rohama lenne. Észrevettük, hogyha simogatjuk a hasát, kiválthatjuk ezt a rohamot. Van-e összefüggés a hányás és a ziháló öklendezés között? Mi lehet az oka?
A ziháló öklendezés és a hányás között annyi összefüggés biztosan lehet, hogy szinte mindig öklendezés (görcsös gyomorösszehúzódás) előzi meg a hányást. Az öklendezés és hányás igen gyakori, az egyik legáltalánosabb tünet kutyákban is. Számos veleszületett és szerzett, fertőző és nem fertőző oka lehet. Az érdekességet esetükben az jelentheti, ha komolyan vesszük azt, hogy az öklendezést és hányást az esetek egy részében a símogatás váltja ki. Csak részletes vizsgálatok (fizikális vizgsálatok, vérvizsgálatok, képalkotók ...) végzésével van esély a szóbajöhető betegségek körének „szűkítésére”, majd a Gina kórjának diagnosztizálására.
jelige: Mázli
2008-07-21
Tisztelt Doktor úr! A kutyám hetek óta fekvéskor, most már álló helyzetben is rángatózik. Fekvéskor nyüszit. Voltunk vele orvosnál, ideggyengeséget állapitott meg, B vitamint javasolt. De most már a lába is fáj. Hogyan kezeljük? Mit tegyünk érte? Van-e esélye a gyógyúlásra? Előre is köszönöm segitségét! Tisztelettel
Én nem ismerek ideggyengeség nevű kutyabetegséget, szerintem állatorvosa sem ezt mondta. Az idegrendszeri tüneteknek számtalan veleszületett és szerzett oka lehet - olyan banális októl kezdve, mint a súlyosfokú bélféreg fertőzés akár az epilepsziával bezárólag. Ezeket igen sok és sokféle részletes vizsgálattal lehet megállapítani. A vizsgálatok hiányában csak feltételezett diagnózisuk lehet és tüneti kezeléssel lehet próbálkozni. Jelezze állatorvosának a kutya állapotát. Kérje meg a részletes vizsgálatokra vagy arra, hogy küldje el Önöket klinikai vizsgálatra.
jelige: Pamacs
2008-07-21
Kutyánkat vagy meglőtték légpuskával, vagy egy nagytestű kutya meggyötörte. Állatorvos látta, nem tudta pontosan megállapítani. Nagy fájdalmai voltak, el is ájult. Most, 3 nap után már jobban van, eszik, a kedve is kezd visszatérni, viszont a székletét azóta nem tudja tartani. Hátsó része állandó ürülékes, ha leül, mindenhol foltot hagy. Súlyos proglémának látom, Kérdésem, hogy ez fog-e magától rendeződni, vagy netalán műtétre van szükség? Egyáltalán, gyógyítható?
Én is súlyos problémát érzek az eset mögött, akár meglőtték, akár megszaggatták a kutyát. Részletes vizgsálatokkal (fizikális vizsgálatok, neurológiai vizsgálat, vérvizsgálatok, röntgenvizsgálatok ..) lehetne tisztázni a kutya állapotát, valószínűleg intenzív, kórházi ápolásra, esetleg műtétre is szükség lehet - és ha ezek megtörténtek, akkor lehet megválaszolni a pamacs esélyeit. Mindezek hiányában csak találgatni, feltételezni lehetséges.

<< <  310 / 499 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2017.10.21
LUCIFER - eltűnt Budapest XXII.kerület, Budafok, Dalkör utcából (Campona környéke), október 17-én. 1.5 éves, rövid szőrű cirmos ivartalanított kandúr, chip, nyakörv nincs rajta. Jellegzetessége, hogy a farka megvan törve, így olyan mintha egy pamacs lenne a végén. JUTALOM A MEGTALÁLÓNAK!!! Elérhetőség: +3620-827-1965 Email: kasa.tamara@gmail.com Gazdi: Kása Tamara
2017.10.15
XXII. kerület, Vihar utcából október 14-én megszökött cirmos színű, 2 éves, ivartalanított kandúr cicánk, Tódi (Tódor). Nyakörve nincs, de chip van benne! Félős cica, még soha nem járt kint az utcán. Nagyon várjuk haza! Tel: +36204569939 Pongrácz Zsuzsa
2017.09.13
Elkóborolt kiscicánkat keressük. Rózsavölgyből, az Orsovai utcából (Ady Endre úthoz közel) tűnt el szeptember 03-án. 4 és fél hónapos, szürke cirmos lány macska. Neve Lola, az álla és jobb első mancsa fehéres. Szeme sárgás. Minden szükséges oltást megkapott. A kép kb. 3 héttel ezelőtt készült, tehát azóta kicsit nagyobb lett. Kérem, hogy aki látta, enni adott neki vagy befogadta, jelentkezzen, mert nagyon várjuk haza! Megosztásokat mindenkitől, de különösen, aki Rózsavölgyben, Kelenvölgyben lakik, illetve laknak ott ismerősei, nagyon köszönnék! 06 20 462 9028