Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Gyöngyi88
2008-04-12
Tisztelt Doktorúr! Szeretnék venni egy Yorkshire terriert de kiszeretném elötte vizsgáltatni hogy egészséges-e! A kérdésem az lenne hogy meg lehet e azt vizsgálni hogy nem szívbeteg e, és hogy az izületei rendben vannak e? Illetve Ön mit ajálna hogy mit érdemes megnézni rajta?
Nincs más dolga, mint felkeresni a lakhelye közelében dolgozó állatorvost, vagy a kiszemelt kutyatenyészetet ellátó állatorvost, hogy végezze el a szükséges vizsgálatokat. Ő tudni fogja, mit keressen.
jelige: megellett a macskám
2008-04-12
A macskám tegnap előt ellet meg. 4 cicát hozott sikeresen a világra. Azt szeretném megkérdezni, hogy állatorvosnak mikor kell megnéznie a kölyköket, és hogy lehet megalapítani a kölyök kandúr vagy nőstény? A harmadik kérdésem pedig az, hogy az anyukájuknak kell-e más táplálékot kapnia? Az anya még egyéves sincs, így aggódom fel tudja-e nevelni a kölykeit.
Jó, ha az ellést követő első 24 órában láthatja állatorvos az anyaállatot és a kölykeit. Ilyenkor még időben felfedezhető, ha nem zajlott le teljesen az ellés, van még születendő kölyök, vagy a méhben maradt egy-egy méhlepény. Azt, hogy melyik kölyök kandúr, és melyik nőstény, megtekintéssel lehet megállapítani. Bízza ezt is állatorvosára. Egyébként, mire arra kerül a sor, hogy a macskakölykök új gazdához kerülnek, és ő a nemük alapján választja ki a neki tetszőt, már Ön is látni fogja a különbséget.
jelige: Sokat nyüszítő kutyus
2008-04-11
Jó napot kívánok! Az lenne a próblémám, hogy van 1 másfél éves tacskó keverék kutyám aki 2-3napja sokat nyüszit és iszonyatosan sok füvet eszik.Leviszem sétálni és már szalad füvet enni. A macskának neki ment és van egy 3éves gyerek a környezetben aki sokat szokta nyúzni, bá nem hagyjuk de tart azért tőle akutyus. S mióta ilyen ”furi” síros a kutya neki akart menni a gyereknek. Kérdésem az lenne, hogy mi baja lehet a kutyának? Megveszett talán? Orvosra nem sok pénzvan így kérem adjon valami tanácsot!!!Köszönöm szépen!!!
Nem tudok felelősséggel tanácsot adni az ügyben. Az emberek elleni támadásokat még akkor is komolyan kell venni, ha azok esetleg hasfájás miatt történnek. Még ha nem is veszett meg a kutyus, aggasztó, hogy fájdalmai vannak. Ne halogassák tovább állatorvosuk felkeresését!
jelige: Morzsi
2008-04-11
Tisztelt Doktor Úr! Golden Retriver kutyánk van, zsemle színű, hosszú szőrű. A hasát simogatva ma észrevettem egy nagyobb foltot az egyik emlő környékén azt hiszem. Nem tudom pontosan leírni, mert annyira nem tudom betájolni a kutya testrészeit. Ez belül van neki a bal első lábához esik a legközelebb.ez a hasa vagy a mellkasa, sajnos nem értek hozzá. Sötét folt, majdnem tenyérnyi nagyságú.Máshol nincs neki. Másfél éves kutya, látszatra semmi baja, ugyanúgy viselkedik mint máskor. Ezen területen kevés szőr található. Szeretném tudni, mindenképpen forduljak állatorvoshoz vele vagy sem. Kb. egy hónapja volt, akkor kapott oltásokat, kombináltat, féregtelenítést, és akkor nem tűnt fel a folt. De nem merem állítani hogy nem volt idáig neki, lehet csak nem vettem észre?!Nem tudom mióta van neki, és azt sem hogy változott e vagy sem. Válaszát előre is köszönöm: Sz.
Ez esetben magnyugtatóbb volna, ha láthatná őt állatorvosa.
jelige: Moha
2008-04-11
Tisztelt Doktor Úr! Nagyon aggódom a két és fél éves magyar vizsla kan kutyám miatt, mert az elmúlt hónap során epilepsziára emlékeztető, görcsös rohamot kapott. Szeretném tudni, mivel egy fiatal állatról van szó, aki szór szerint családtag nálunk, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy valóban idegrendszeri megbetegedésben szenved ez mennyire befolyásolja majd a hátralévő, nagyon remélem, hogy még hosszú életét? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Ezt nehéz előre megjósolni. Ha csak néha (mondjuk félévente) lesznek rohamai, akkor gyakorlatilag „csak” számítaniuk kell roham előfordulására, és időben segítséget kell tudni hívni hozzá. Ha sűrűn lesznek rohamai (mondjuk hetente), akkor viszont állandó gyógyszerezést fog javasolni állatorvosuk, ami időnkénti kontrollvizsgálatokkal, vérvétellel is jár. Persze, természetesen a gyógyszerek szedése mellett is lehet majd egy-egy rohama időnként. Ha a betegsége nagyon súlyos, nagyon gayakran lesznek nagy rohamai, és esetleg nem reagál a kezelésekre, akkor az is előfordulhat, hogy nem éri meg az öregkort, mert idő előtt el kell altatni.
jelige: morgó yorki
2008-04-11
Tisztelt Doktor úr! Van egy 7 hónapos yorki kan kutyusom. Eddig egy lány uszkár volt a családban, ő már 14 éves, így csak az ő fajtáját ismertem. Tudom, a terrierek más fajták, meg gondolom a kanok is, de a yorkimnál felfedeztem egy zavaró tulajdonságot. Kicsit önfejű és ebből kifolyólag többször ránk morog, ha nem úgy van vmi, ahogy neki tetszik. Pl esténként elalszik az ágyon és mikor villanyoltás van, kivisszük a helyére. Amikor megfogom, szinte remeg a teste a morgástól, nem tetszik neki, ha kiviszem. Eddig csak ennyi volt, viszont tegnap este túl lőtt a célon. Anyukám megsimizte, mikor félálomban volt és vicsorgott rá, aztán mikor meg akartuk fenyíteni hangos szóval, akkor még jobban begorombult, morgott. Mikor én megfenyítettem kézmozdulattal, nem hátrált, hanem támadva ugrott felém, valósággal megijedtem tőle, mert ilyet még nem csinált, hogy utánam kapott. Mitől lehet ez? Hogyan lehet leszoktatni, hogy igenis, ha a gazdi megsimizi alváskor vagy arréb teszi, azt természetesnek vélje. Lehet ott rontottuk el, hogy már a legelső morgásnál rá kellett volna parancsolni, de először még mókásnak tartottuk. De ez a tegnapi, hogy rátámadjon a gazdáira, ez túlzás volt. De érdekes, hogy például étkezésnél nem csinál, ilyet, akkor nyugodtan hozzá nyúlhatunk. Mit tanácsolna? Válaszát előre is köszönöm! Melinda
A kamaszodó yorki feszegeti a határokat, próbálgatja az erőviszonyokat. Ha msot nem lesznek eléggé határozottak, később is sok bajuk lesz vele. Igaza van, eddig sem kellett volna jól mulatni a morgásokon. Nem kell feltétlenül bántalmazással leszoktani erről, elég az ő szempontjai szerinti kellemetlenségekkel megbüntetni. Egy ilyen hiszti után napokig nincs kanapén alvás, ki kell tenni valami számára kevésbé komfortos helyre, nincs simogatás, nincs becézgetés, semmi kedvezmény. Ha be tudják tartani, ez használni fog.
jelige: Gabi
2008-04-11
Tisztelt doktor úr! Két hete befogadtam 3 kiskutyát a helyi menhelyről.Kb.5-6 hetesek voltak.Nem sokat voltak anyjukkal.5 napja 2 lebetegedett.Az orvos fertőző májgyulladást diagnosztizált.Beoltva még nem voltak,mert még nem voltak 8 hetesek.A megmaradt kutyusnak hasmenése volt és kapott antibiotikumot.Az étvágyával nem volt gond.A második injekció után kissé imbolyogva kezdett járni,sokszor elesett.A harmadik adag után pedig teljesen leromlott az állapota és elpusztult.Ön szerint mi történhetett?
Az egyetlen biztos módszer arra, hogy kielégítő választ kapjunk a kérdésére, az elhullott kölykök kórbonctani vizsgálata. Enélkül senki ember fia meg nem mondhatja, pontosan miért pusztultak el a kölykök.
jelige: Bull terrier
2008-04-11
A kutyának a kelleténél fehérrebb a fogínye. Mitől lehet ez?
Kevesebb a vörösvérsejtje (vérvesztés, vagy csökkent vörösvérsejt-termelés), vagy rossz a keringése.
jelige: musza
2008-04-11
Egy húsvétra kapott házinyulam van. Erősen lógatja a jobb fülét. Tegnap megnéztem van benne valai ”trutyi”. Hétfőn elviszem dokihoz, mindeféle képp, de addig ki lehet itthon öblíteni vagy mosni valahogy ezt a koszt a füléből? Fecskendő vagy valami, betadinos víz, panganátos víz? Szeirntem bele ment a forgács. De nem biztos..
Nem piszok lesz az, tehát ne öblítse. A nyulak fülében időnként elszaporodnak az atkák, ezek okozhatnak hasonló tüneteket. Állatorvosa a vizsgálat után fog tudni kezelést javasolni.
jelige: szeretem az állatokat
2008-04-11
szeretném megkérdezni hogy most elett a kutyám és három hetes a kis jövevény. szeretném tudni hogy mikor fog újra vérezni a kutyám hogy megvédjem az újjabb elléstől.
Ha a kutyája félévente tüzel (ebben is vannak fajtabeli és egyedi eltérések), akkor a következő tüzelése 3-4 hónap múlva várható.
jelige: kiskutya
2008-04-11
Tisztelt Doktor Úr! 15 hetes palotapincsi kiskutyánk kb 1 hete hány, hasmenése van, étvágytalansága van, parbol ellen 13 hetessen be lett oltva! Mi lehet a baja? Válaszát előre is köszönöm: Ramóna
Egyetlen parvovírusos hasmenés elleni védőoltás nem védi meg a kutyákat a betegségtől. Ezért alkalmazunk jól meghatározott oltási sorokat, amivel magasfokú védelmet érhetünk el. Tehát a kiskutya lehet akár parvós is, bár korántsem biztos, hogy az. Hasmenést okozhat féregfertőzöttség, egysejtű paraziták okozta bélgyulladás, vagy akár baktériumfertőzés is, de persze okozhatja takarmányozási probléma (nem egészen optimális eleség nyújtása), vagy a kutyus egyedi érzékenysége bizonyos takarmány-összetevőkre is.
jelige: Csini a Mopsz
2008-04-11
Érdeklődni szeretnék gyakorlatilag mit jelent a csendes tüzelés, 14 hónapos szuka mopsz kutyusunknak mostanában kellene tüzelni, az elöző tüzeléskor ( első ) nagyon falánk volt most szintén jellemző a falánkság rá, de még nem tüzel. /2007.szept. 9-én tüzelt elöször /. Ezért érdeklődnék hogy mi a csendes tüzelés. Köszönettel: Cs. Katalin
A csendes tüzelés egy olyan tüzelés, amikor a szuka nem mutatja a tüzeléskor jellemző tüneteket (péraduzzanat, hüvelyváladékozás, kanok vonzása, viselkedésbeli változások), noha a háttérben rendben zajlik a ciklus.
jelige: Amstaff 3
2008-04-11
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.
Szívesen. Remélem, megtalálták a bajok gyökerét, és azóta jobban van a kutyus.
jelige: Atos
2008-04-11
Hátsó jobb lába,ujjai között seb keletkezett ,amit nyaldosott, és váladék jött belőle.Orvos látta lekezelte. Injekciót kapott Pár nap múlva bedagadt Most azt mondta be kell vinni kórházba mert ödéma lett belőle.Valami van benne.Ezt akkor nem tudta?
Sajnos az állatok nem tudják elmesélni, hogy pontosan mi történt velük, és még a gazdijuk sincs mindig mellettük, hogy állandóan szemmel tartsa őket, majd a történtekről beszámoljon az állatorvosnak. Azt sem tudjuk megkérdezni tőlük, hogy milyen típusú, erősségű fájdalmat éreznek, és azt pontosan hol. Az állatorvos egy váladékozó, gyulladt sebben nem feltétlenül veszi észre a benne rejtőző idegen anyagot (tüskét, szálkát, üvegszilánkot, miegyebet). Ezt sokszor majd csak a szervezet makacs, injekciós kezelésre sem reagáló gyulladásos reakciója hozza a felszínre.
jelige: Amstaff 2
2008-04-10
még egy kérdésem lenne a kiskutya végett .Mégpedig az lenne hogy ma adtam neki féregtelenitöt és utána lett beteg.azota hány.
Post hoc ergo propter hoc? (Utána, tehát miatta?) Ez egy gyakran elkövetett logikai tévedés. Fenntartom az előző válaszomban írtakat. Különös tekinetettel az állatorvos mielőbbi felkeresésére.
jelige: mogyoro
2008-04-10
Mogyoró, egy kis 1 év körüli francia bulldog már egy éve vakaródzik, de annyira, hogy mindig kisebesedik a bőre, forró és piros és kis fekete pontszerű kisebesedésűvé válik a bőre és már a cicije körül is véresre kaparja magát, mert viszket. Az állatorvos állítólag nem tudja. Miért lehet ez? Annyira sajnálom.
Lehet makacs parazitás fertőzöttség; allergia vagy atopia; vagy akár az egész szervezetet érintő megbetegedés, aminek leginkább bőrtünetei vannak. Nincs olyan állatorvos, aki első ránézésre tudná, hogy melyik. Sorozatos, mindenre kiterjedő vizsgálat szükséges ahhoz, hogy a nyomára jussanak, mi okozza ezt az erős viszketést.
jelige: Amstaff
2008-04-10
a kiskutya most 8 hetes ,fél napja nem eszik elkezdett hányni amit délelött megevett az mind kihányta.Nem akar inni se enni elsö oltását még nem kapta meg.Mi lehet a baja.
Lehet fertőző betegsége (parvo-, vagy coronavírusos hasmenés, szopornyica), féregfertőzöttsége. Lehet, hogy valamit szétrágott és lenyelt, ami bélelzáródást okoz, és azért kezdett el hányni. Lehet, hogy az elfogyasztott takarmány viselte meg az emésztését. Minél gyorsabban kiderül, mi baja van, annál biztosabban menthető meg. Az ilyen fiatal állatok nagyon könnyen kiszáradnak és legyengülnek, ha akár csak fél napig nem esznek és isznak, csak hánynak. Ez nagyon súlyosbítja az alapbetegséget még akkor is, ha az egyébként nem fatális. Igyekezzenek felkeresni a legközelbbi állatorvost.
jelige: kome
2008-04-10
Husvét hétvégén találtunk benne kullancsot, kiszedtük és egybe jött ki, de azota nem olyan mint régen 1-2 napja megy a hasa, nem véres a vizelete sem. Nagyon szeret enni és sokmindent meg is eszik, de mostanság nem nagyon. Inni iszik. Elöre is köszönöm.
A kutyus étvágytalan, hasmenéses, tehát beteg. Lehet, hogy ez összefügg a 2 héttel ezelőtti kullanccsal, de az is lehet, hogy nem. Látnia kellene állatorvosának.
jelige: Igor
2008-04-10
Tisztelt Doktor Úr! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy van egy 1 éves Cane Corso kutyánk, akit múlt héten előszőr hagytunk otthon egyedül.A szomaszédok értesítettek minket másnap, hogy a kutya rosszul van.Azonnal kórházba szállították, ahol először mérgezésre, aztán epilepsziára gyanakodtak. Első éjjel kapott egy lázgörcsöt is, miután, mintha kómába került volna, üveges lett a tekintete, nem reagált a külvilágra.Szeduxent, algorirynt kapott, infúzíóval,vitaminokkal, viszont az 5 perces rángógörcseit csak nyugtatóval tudták kezelni.Azóta új orvoshoz fordúltunk, aki gerinc vagy agyhártya gyulladásra gyanakszik.A rohamai már elmúltak, néha lábra is tud állni, bár enni nem eszik.Viszont a gondunk az, mintha nem ismerne meg minket, nem érzékelné a külvilágot, nem érezne szagokat, nem hallana.Van erre valami ötlete, mert az orvosok is tanácstalanok. Köszönöm válaszát.
Még a kutyát kezelő állatorvsok sem jutottak el a diagnózis felállításáig, noha nekik módjukban állt elvégezni egy sor vizsgálatot. Én igazán csak hasraütésszerűen találgathatok. Az ismeretlen okból kialakult rángógörcsök is okozhattak idegsejtkárosodást, aminek egyik tünete lehet az is, hogy megváltozik a beteg viselkedése, és nem úgy reagál a külvilág ingereire, mint annakelőtte. A hosszantartó rángógörcs olyan hatással van a szervezetre, mintha valaki mindenféle edzés nélkül lefutná a maratont (izommunka!!!). Közben nagyon sok hő termelődik, ami jelentősen megemeli a testhőmérsékletet, valamint elfogy az üzemanyag (súlyosan csökkenhet a vércukorszint). Ez a két következmény önmagában is okozhat idegsejt-károsodást. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy nem tudom, pontosan mi a kutyájuk betegsége, csupán összeraktam a rendelkezésemre álló mozaikdarabkákból egy (lehet, hogy teljesen hamis) képet.
jelige: cicus
2008-04-10
Kedves Doktor Úr! Megint a segítségére lenne szükségem az ivartalanított cicám kapcsán. Aggódom jeligével váltottunk több levelet. Tegnap vittük kontrollra, szép a sebe. Ma már jobb paszban van, levették a kötést. Már tegnap is picit evett és ivott, ma többet. Pisilt is, de kakilni nem kakilt kedd hajnal óta. Az orvos azt mondta adjunk neki tiszaszen (nem biztos hogy így kell leírni) tablettát, 1 szemet. Ezt adhatjuk neki? Belekeverhetjük tejfölbe?Ma este adjuk be neki, vagy várhatunk holnapig? Tegnap kapott 2 ml olivaolajat, de többet nem volt hajlanó megenni (állatorvos javasolta), és ma egy pici olajoshalat is evett.Mármint nyalogatta, mert nem szereti a halat. Emelett tasakos kajcsit is evett, pici szárazat és tejfölt.Nagyon nehéz levinni állatorvoshoz, mert nagyon utálja az orvost, most is üvöltött, karmolt, harapott, fújt, kesztyűn keresztűl lehetett érezni a harapását. Jobb a kedélye, bár sokat fekszik, de már ugrálgat is, és bújik hozzánk. Csak az állatorvos mondta, hogy fontos, hogy legyen széklete. Elég sokat ivott, gondolom szomjazott, mert 3 napig nem ivott. A másik, hogy lefújta az orvos a sebét olyan szerrel, amitől állítólag nem nyalja a sebet, de a cicónk időnként nyalogatja, ezt nem hagyom. Valamit a szőre nagyon hullik, gondolom azért mert be volt kötözve.Tejjel is próbálkoztunk, hogy legyen széklete, de nem lehet belediktálni, nem szereti.A másik, hoy vettünk neki royal canint (ezt kapott múgy is) most ivartalanított, elhízásra hajlamos cicáknak valót. Viszont most még így műtét után nem lenne inkább normál caninra szüksége? Elég beesett a hasa és amúgy sem egy nagy súlyú, nem egész 3 kg.
Nagyon örülök, hogy szépen javul a cica állapota, viszont bevallom, nem tudom, hogy Tisasen tabletta adható-e macskának. Valószínűleg így van, különben állatorvosa nem javasolta volna. Annyit és olyan módon kellene beadni a cicának, ahogyan állatorvosuk tanácsolta. Egy 3 kg-os cica is lehet kövér, ha egyébként kistermetű. Az etetésével kapcsolatban is az őt kezelő állatorvosra kellene hallgatni. Miért gondolja, hogy én, aki még csak nem is láttam a cicát, jobb tanácsokat adhatok, mint kollégám?
jelige: Oltás
2008-04-10
Nézegettem az oltási programot kutyáknak, és láttam hogy van olyan oltóanyag, ami kombinált és a parvo ellen is véd. Ezt ha kapja a kutyám /pl:Vanquard-5CVL/akkor külön nem kell oltatni a parvovírus ellen és a coronavírus ellen? Ebben az esetben hány oltás szükséges és mikor?
Honlapunkon a kétféle oltási programban azt is láthatja, hogy mindegyiknek része az egykomponensű parvovírusos hasmenés elleni oltás és a kombonált oltás (melynek egyik komponense a parvovírusos hasmenés) is. Azt, hogy az adott kiskutyának melyik program a megfelelő, az őt oltó állatorvos fogja tudni eldönteni.
jelige: letört fog
2008-04-10
Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapos lánycicám bal metszőfoga kicsit letört,szeretném megkérdezni,hogy ilyenkor mi a teendő?
Metszőfogat ír, de gyanítom, hogy szemfogra gondol. A kezelés a sérülés súlyosságától függ. Mivel budapestiek, dr. Kovács Katalin fogász specialista állatorvost (www.vetfog.hu) javaslom a probléma szakszerű megoldására.
jelige: Bettus
2008-04-10
Palotapincsink 1 éves és kb 2 hete el van dugulva az orra és ezáltal sokszor fulldoklik. Lehet-e neki orrcseppet adni.
Lehet. Bár jobb lenne megkeresni a dugulás okát, és gyökerében kezelni a problémát.
jelige: Angliai utaztatás kutyusnak
2008-04-10
Van egy máltai selyem kutyám akivel szeretnék látogatóban utazni Angliába egy barátnőmhöz.Hallottam olyan ilyesztő ”hírt” miszerint Angliába szinte lehetetlen állatot kivinni,illetve fél év karanténban zárják.Igaz ez?Útlevele,chipje van a kutyámnak,Bécsben voltam kint vele (buszon) de sem itthon,sem pedíg Bécsben nem foglalkoztak a kutya irataival. A kérdésem az lenne,hogy mi igaz az angliai kutyus kivitelre? Mert terveiben az is szerepel,hogy esetleg idén kiköltözöm oda de a kutyámat szeretném magammal vinni. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel : Horváth Rózsa
A fél éves karantént már itthon, a saját lakóhelyén is letölheti. Ez viszont csak úgy történhet, hogy a mikrochipes megjelölést követően be kell őt oltani veszettség ellen, 30 nap eltelte után vérvizsgálatot kell végezni, és amennyiben ennek eredménye kedvező, a vérvizsgálat időpontjától el kell telnie fél évnek, és ezután utazhat Angliába. A pontos szabályokat (van még más szempont is), a www.petpassport.hu/orszagonkenti_sajatossagok.html oldalon találja meg a kutyák Angliába utaztatásáról. A szabályok nagyon szigorúak, mert a szigetországban nem fordul elő veszettság, ezért nem is részesítik védőoltásban a kutyákat, macskákat, rókákat. Óriási problémát okozna, ha egyetlen veszettséggel fertőzött állat is bejutna erre a védtelen területre. Így hát szigorú szabályokat hoznak, és a szabályokat tűzön-vízen át betartatják.
jelige: Csókakő
2008-04-10
nagyon bágyadt, alig bír menni, és enni nem eszik csak a vizet issza meg.öklendezik és csak fekszik. három naponta elmegy és visszajön. mit csináljak vele? már nincs neki sok hátra, kérem mondja meg hogy mit csináljak vele? pénz nincs hogy kihívjuk az állatorvost,és írjon fel vmi drága gyógyszert.
Az 1-5 éves nőstény cicának súlyos betegsége lehet. A leírásból még nagyjából sem tudom belőni, hogy mondjuk leukózisa (vírusos fertőző betegség), méhgyulladása, cukorbetegsége, vagy esetleg súlyos féregfertőzöttsége van-e a cicának. Ne nézzék tovább tétlenül a haláltusáját, mindenképpen vigyék el állatorvoshoz, aki -ha a legpénztárcakímélőbb megoldást fogják választani- legalább lerövidítheti a szenvedéseit.

<< <  310 / 457 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2016.05.12
Eltűnt május 8-án a kiscicánk:( Sajnos kijárós cica, de estére mindig hazajött, főleg, ha hívtam. Most sajnos nem jött haza, azóta sem:(. Fekete színű, ivartalanított nem túl nagy, lány. Kb 8,5 éves, Cila névre hallgat, (gyerekként sokat hívtam így, a neve helyett, és így Cila lett) Valamilyen allergia miatt ki van kopva a szőr a hasánál, most vinnénk vizsgálatra. A 22. kerület, Kossuth Lajos utcából tűnt el. Rettenetesen várjuk haza:( Kérlek titeket, ha találkoztok hasonló cicával hívjatok a 06/70-667-5404 vagy 06/70-573-0377-es számon.
2016.04.04
2016. 03.26. délután óta keresem a macskámat: Sziámi és házi macska keveréke, drapp színű, de cirmos jegyek is láthatók rajta, farka fekete szürke csíkos,orra narancsos rózsaszín, profilja jellegzetes, kissé domború orrhát, szeme kék, de a jobb szem szivárványhártyáján van kis barna pigment a külső szemzug irányában. 3 éves ivartalanított kandúr, nevére hallgat (Ciceró), nagyon beszédes, kérdésre kettő rövid nyávogással válaszol, általában kedves és félénk. Lábai kicsit rövidebbek, hátsó lábainak ujjait szereti széttárni.Chipje van: 900000000013154, ki is lehet tapintani.  Segítségüket köszönöm! Dr Bakó Diána 30/4231794 v 30/4059145
2016.03.07
Elveszett kedvencünk Remington, kicsit félős világos zsemle színű labrador keverék, nincs rajta nyakörv, de csippezve van. Budafokon a kertből eltűnt reggelre. Aki látja vagy felismeri a leírtak alapján kérem jelezzen telefonon: 0630-681-8787. Köszönjük.