Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Enc!keee 2.
2008-03-12
Tisztelt Doktorúr! Szeretnék kérdezni 7-8 hetes Yorki kiskutyát vásároltunk a minap mi még nem vittük állatorvoshoz párnap múlva esedékes addig is szeretnénk tudni, hogy ekkora kutyus, ha fajtiszta elérheti-e ilyen korban az 1-1,10kg-ot!? Félünk, hogy nem fajtiszta kutyust vásároltunk, mert törzskönyv nélkül vettük! Várjuk válaszát! Köszönettel
És ez volt a rossz fülállású kutya is a ragasztószalagos ötlettel, nemde ?!? A yorkik életük első hónapjaiban igen gyorsan fejlődnek, az első 6 hónapban naponta átlagosan 20 g-t nőnek és 10 hónapos korukra elérik végleges testtömegüket, ami a születéskori súlyuk 20x-a. A yorkik kifejlettkori marmagassága 20-25 cm, testtömegük 2,5-3,1 kg. A választáskori testtömegrő nem találtam adatot - de érzésem szerint a kutya kifejlettkori testtömege ideális táplálás mellett meg fogja haladni a fajtastandardot.
jelige: rejtett here
2008-03-12
Kiskutyám 9 hetes és az egyik heréje nem szállt le. Hallottam,hogy létezik egy hormonális kezelés amely elég sikeres 4 hónapos korig ha a here nem a hasüregben helyezkedik el. Tudna kicsit bövebb felvilágosítást adni ennek a hormongyógyszernek a hatásáról (mellékhatásáról) és hogy körülbelül milyen árban van egy ilyen kezelés? Mert a here eltávolítást a legutolsó lehetöségnek szeretném hagyni mivel nagy terveim vannak ezzel a kiskutyával-szeretnék kiállításra menni vele-de persze a tenyésztési lehetöséget már elvetettem!!! Köszönöm válaszát!
Sokat segítene a kutya esélyeinek a megítélésében, ha tudnánk, hogy hol helyeződik a rendellenes here (hasüreg vagy lágyékcsatorna?), a külső és belső lágyékgyűrű tágasságának a megítélése is igen fontos, valamint az, hogy a here lejuttatható, lemasszírozható-e a zacsiba. A kezelést egy HCG nevű hormonnal végezzük, ami szakszerűen elvégezve biztonságos, mellékhatások nélküli módszer. Mivel óvatosságból azt sem írta meg nekem, hogy milyen fajtájú nagyreményű kiállítási darabról van szó - így a kezelés áráról csak annyit tudok írni, hogy a legtöbb rendelőben néhánytól-sok tízezer forintba kerülhet a kezelés.
jelige: Zora
2008-03-12
Tegnapi nap a 4 hónapos boxer szuka kutyámat eszméletlenül találtam otthon! Az állatorvos azt mondta több mint valószínű, hogy epilepsziás rohama volt! Kapott valamilyen injekciót rá! Jobban lett utána! (De azért látszott rajta, hogy nem a legjobb) Kérném a segítségét, hogyha tudna pár mondatban adjon tájékoztatást erről a betegségről, mire kell figyelni, mennyire veszélyes ez a betegség! Válaszát előre is köszönöm!
Ha beüti bármelyik keresőbe a „kutya” és „epilepszia” szavakat, vagy ezek angol megfelelőit - tonnányi olvasgatnivalót találhat akár az interneten is. Kutyáknál is sokféle epilepsziás és epilepszia szerű megbetegedés létezik - csakúgy, mint ember esetében. A klasszikus epilepszia komoly, nehezen diagnosztizálható betegség - ráadásul ahogyan pl a cukorbetegség, vagy a nyaki sérülés eseteiben az epilepszia esetén is igen széles skálán mozog a betegségek súlyossága, ha tetszik veszélyessége. Kérdéseire, kételyeire nem lehet általánosságban válaszolni. A kutya részletes vizsgálatával (vérvételek, képalkotók, EEG ...) lehet szűkíteni a kört, megállapítani a beteséget és megítélni a kutya esélyeit, a kezelés módját.
jelige: rapus
2008-03-12
Jónapot!Az én problémám az hogy van egy ordas németjuhász fajtatiszta kutyusom és foltokban hullik a szőre a hátán kapott rá szurit de nem nőtt vissza a szőre és keletkezett rajta még egy folt őt nem zavarja nem vakarja de látványra nem szép nem csupasza hullott ki kb 1cm szőr van rajta aminek a tapintása is más mint a többi helyen a bundájának.Azt szeretném megtudni hogy mi okozhatja ezt és hogy visza fog e nőni eggyáltalán a szőre?
Mi volt állatorvosa diagnózisa és mire kapott szurit a kutya? Ezzel már kicsit segítene a válasz megírásában. Mindezek nélkül csak annyit írhatok, hogy a kutya részletes vizsgálatával valószínűleg kideríthető lehet a korábbi szőrhiány és a mostani szőrelváltozás oka. Ha az alapbetegséget állatorvosa gyógyultnak tekinti - akkor pedig rengeteg szőr-, és bőrregeneráló készítménnyle lehet kezelni a kutyát az eredeti szőrminőség helyreállítása érdekében.
jelige: Urszusz nagylány
2008-03-12
Tisztelt Doktor Úr! Nekünk van egy nagyon eleven 11 hónapos fiatal cicánk. Tudom, hogy érdemes őt ivartalanítani és el is visszük a következő hónapban. Kb. három napja nagyon nyávog, hogy ki akar menni az erkélyre, a lépcsőházba vagy éppen vhová fel szeretne ugrani. Ki is szoktuk vinni a lépcsőházba, de amint elkezdi rágni a növényeket már hozzuk is be. Mostanában tényleg sokat sír, van amikor jobban bújik, de van amikor nekünk esik. :) Gondolja, hogy tüzelne? Mert sztem már 1* biztosan tüzelt, de akkor semmit nem vettünk észre rajta. :) Sokat szoktunk vele játszani, meglepő módon szeret bújócskázni. Viszont, néha felidegesíti magát és akkor lihegve támad rám. (Általában én vagyok a célpontja :)) Azt hallottam, hogy a cicáknál nem normális hogyha liheg. Válaszát előre is köszönöm. Szép napot kívánok.
Macskáknál is normális és megszokott dolog a lihegés melegben, vagy izgalmi állapotban, vagy mozgás után/közben. A macskák általában 5-7 hónapos korukban tüzelnek először, majd a lakásban, jó körülmények között tartott nőstények néhány hetente, szinte folyamtatosan tüzelnek. A 11 hónapos Urszusz már nyugodtan ivartalanítható a család békéje és az ő egészssége védelmében.
jelige: Frakk
2008-03-12
Van egy 1 éves magyar vizslám. Nem akar enni semmit sem. Már 3 orvosnál voltunk vele és mindegyik mást mond, kapja a gyógyszert, de még mindig nem javul. Az egyik orvos azt mondta hogy etessük kefírrel, mert a torka fáj. De ezt is csak úgy eszi h a szájába spriceljük, a vízet is csak akkor iszik ha így adjuk a szájába. Próbáltunk neki már darabos ételt adni de csak kiköpi. Már 3 hete nem eszik és már nagyon lefogyott. Most hasmenése is van ami sárgás színü. Tudna esetleg valamit tanácsolni hogy mit csináljunk vele?
A kutya mielőbbi részletes kivizgsálása (fizikális vizsgálatok, vérvizsgálatok esetleg képalkotók ... ). Ilyen általános tüneteket betegségek százai okozhatnak - kitalálni nem lehet, legfeljebb kivizsgálni lehet ezeket az eseteket is. Vigye el a Frakkot egyjól felszerelt rendelőbe és kérje a kutya részletes kivizsgálásárt. Ha lesz diagnózis, akkor kiderül az is, hogy miként lehet meggyógyítani a kutyát.
jelige: roti
2008-03-12
Egy éves rotweilleremnek heteken át gennyes volta jobb szeme, most mindkettő az, ráadásul nem eszik, kedvtelen és megy a hasa.
Egyéves, oltatlan rotija beteg. A leírt tüneteket számtalan veleszületett és szerzett, fertőző és nem fertőző betegség okozhatja. Az sem kizárt, hogy egynél több betegségtől szenved a kutya. A kutya részletes kivizsgálása, majd kezelése indokolt és javasolt.
jelige: haraplak
2008-03-12
Németjuhász kutyán 15 hónapos és még mindig nem emeli meg a lábát vizelés közben. A hasaalját nagyon felcsípi a vizelet. Mi lehet az oka?
Húgyuti betegségek. Mozgásszervi betegségek. Igdegrendszeri betegségek. Rejtett heréjűség ... gyakorlatilag bármilyen fájdalmat, rosszérzést kiváltó betegség. Késői nemi érés. Fejletlenség, csököttség. (Ez utóbbiaknak is számtalan veleszületett és szerzett oka lehet.) Azt is meg kell mondanom, hogy a szukák és kölyök és a guggolva vizelő kanok esetében sem törvényszerű, hogy a „hasaaljukat kicsípje a vizelet”. A felsorolás nagy részét nyilván Ön is ki tudja zárni. Ha vannak olyan lehetőségek, amik ezek után sem kizárhatóak - akkor indokolt lehet a kutya részletes állatorvosi vizsgálata.
jelige: macskaszáj
2008-03-12
A macskám kb. 3-4 napja alig tud enni és inni abszolút nem tud. Az állkapcsa kattog. nem tisztítja magát. Eltört volna az állkapcsa, vagy a nyelvével van vmi? Piros a szája belülről és elég erdekesen tartja. Két napig nem volt itthon , akkor történhetett a baj. Köszönettel:
Akár el is törhetett az állkapcsa, és a nyelvével is lehet valami (ráharaphatott a trauma közben, vagy idegsérülés is lehet ...). A teendője természetesen az, hogy elviszi a cicát egy felszerelt állatorvosi rendelőbe, ahol részletesen megvizsgálják és ellátják őt. Ha sikerült ezen a krízishelyzeten átsegíteni a cicát, akkor pedig érdemes lenne elgondolkodni az ivartalanításán és rendszeres parazita, mentesítésén, oltásán - már ha hosszútávon ragaszkodnak hozzá.
jelige: bordói
2008-03-10
10 hónapos Bordeaux-i dog szukánk tüzel,de hüvely előreesése van. Már 18.napos,és még mindig vérzik. Mennyiben akadályozza ez majd a fialásba? És normális,hogy még mindig vérzik?
A 18. napon még jelentkezhet véres jellegű váladék, sőt akár később is. Lehet, hogy a későbbiekben is ilyen hosszan elnyúló lesz az ivarzása ennek az egyednek. A hüvelyelőesés nem csak az ellést, hanem már a fedeztetést is gátolni fogja. Emiatt azt ebben jártas szakemberrel (pl az Állatorvos-tudományi Egyetem, Szülészeti Tanszékén Dr. Thuróczy Julianna, vagy Dr. Tibold Anikó 478-4200) ajánlott megvizsgáltatni, majd megműttetni.
jelige: kukac
2008-03-10
Tisztelt Doktor úr!. Kb. egy hónapja magukhoz csalogatott édesapám egy korcs, kis méretű, egy év körüli szukát. Féregtelenítettük (két alkalommal, 14 napra), majd megkapta a megfelelő polivalens + veszttség elleni vakcinát, könyvet is csináltattam neki. Édesapámat elfogadta falkavezérnek, édesanyám megtűrt személy, de nekem nem sikerült a bizalmába férköznöm, úgy látom (tévedhetek is), hogy félelmi agreszivítása van. Nem lakom a szüleimnél, de gyakran látogatom őket (hetente 3-4 alkalom), próbálok közeledni, de sikertelenül. Mit tehetek, simogathatom, úgy, hogy megfogatom, vagy csak valami inyenc falatokkal próbáljam megnyerni a kis vakarcsot? Nem bántottuk sosem a kutyát, de nem ismerjük előéletét. Iskolába nem tudom vinni. Köszönöm tanácsát,
Én meg úgy látom, hogy meglehetősen tájékozott és utánaolvasott a dolgoknak. Könnyen lehet, hogy igaza van és fél a kutya Öntől. A közeledés fokozatos legyen és soha ne tartalmazzon erőszakot. Még a kutya megfogása (szülei által) is csak gyengéd legyen. Lehet, hogy az is segítene, ha heti 2-3 alkalommal Ön etetné a kutyát, esetleg később elvinné sétálni. Türelem, fokozatosság, következetesség és mindig pozitív megerősítés szokott eredménnyre vezetni.
jelige: másfél éves macska mellé kiskutya?
2008-03-10
Kedves Doktorúr! Másfél éves cicám mellé szeretnénk egy kiskutyát is (golden retriever) és attól félünk, hogy a cica ezáltal elmenekül, mert megsértődik és féltékeny lesz és ezt ugye nem szeretnénk, mert imádjuk. Ez valóban így van? Meg lehet ezt valahogy akadályozni? Ön mit tenne? Megvenné a kutyát, vagy sem?
Nem is értem igazán a problémájukat. Szerintem még egyetlen macska sem dezertát véglegesen azért, mert kutya is került a házhoz. Valószínűleg lesz egy kis sértődés és utálkozás a nyalakodó, állandóan játszani akaró kölyök kutya miatt. De, amennyiben van lehetősége a cicának elvonulnia a kutya elől (pl magasabb helyekre) akkor semmi akadálya az együtt tartásnak.
jelige: aylobih
2008-03-10
6 éves ivartalanított cicám jobb első talppárnája jól láthatóan megduzzadt, keményebb - érintésre - a többinél. Néha felemeli, de nem sántít. Futkározik, ürítés után a kertben is használja. Ilyenkor mindig alaposan megtisztogatja. Úgy látom, mintha a szárazságtól repedeni kezdene, de nincs nyílt seb. 1 éve volt ilyesmi, de elmúlt.
Lehet, hogy „csak” gennyes tályog fejlődik a cica talppárnájában - de akár daganat is lehet a leírt duzzanat. Érdemes lenne részletes vizsgálattal tisztázni a duzzanat hátterét. A tályog is ellátást igényel - mígha daganatról van szó, akkor is jobbak az esélyek, ha időben diagnosztizálásra kerül az eset.
jelige: n978 x.
2008-03-10
tisztelt dr út Én nem kuruzsolom a kutyámat hanem meg szeretném gyogyitani némi segitségel, de sajnos mivel nemlehet orrvoshoz vinni miel vad igy sajnos nem tudom csak ha kijön de akkor is csak ha yenge.Köszönöm a segitségét Valamit van egy jó hirem is sikerült Rimadilyal helyre hozni,már jár és minden rendben csak idős és megviseli az idöjárás.
Bárcsak igaza lenne. Őszintén remélem, hogy az öreg kutya „csak” frontérzékeny és még hosszú időt tölthet el magával elfogadható állapotban.
jelige: betti
2008-03-10
shih-tzu kutyam 8honapos ,elso tuzelese december vegen volt, ket nappal ezelott megint eszre vettem ,hogy tuzel.en ugy tudtam hogy felevente van a kutyaknal tuzeles.nem tudom valami gond lehet vele?
Valóban egészséges szukák legtöbbször 6 havonta tüzelnek. Ettől, igen ritkán van eltérés - de akkor jár el leghelyesebben, ha jelzi állatorvosának a történteket.
jelige: Bundi
2008-03-10
Reggel még a kutyám vidám volt, délben már ugy ténykedett ,mint aki tüzel. Később véres váladék ürült a hüvelyből, amit nyalogatott.1-2 óra mulva hullámzó roszullétek voltak rajta.Rázkódott, szédült,hüvelye kifordulásig megdagadt, váladékozott, nyalogatta. 1 napja nem eszik. Mintha vetélne, vagy méh gyulladása lenne?1x már volt ilyen 1 éve ami spontán rendeződött, de nem volt ennyire beteg.Mi lehet a baja kérem?
A legvalószínűbb oka a leírt tüneteknek a gennyes méhgyulladás vagy a hüvely/méh/petefészek daganat. A kutyának sürgősen részletes állatorvosi vizsgálatra és több, mint valószínű, hogy műtétre van szüksége az életbenmaradáshoz.
jelige: Muki úr
2008-03-10
4 éves németjuhász kan kutyánk 1 hónapja állandóan vakaródzik, a lapocka magasságában teljesen kivakarta a szőrét egy tenyérnyi területen és már sebes a bőre is. A faroktőhöz közeli részen pedig rágja magát. Az állatorvos két hete nyomta ki a bűzmirigyét (az egyik volt tele), mert szerinte ez a kiváltó ok.Kb. két éve volt hasonló eset, de nem ilyen mértékben, akkor az egyik állatorvos azt mondta, hogy bolha allergiát kaphatott a szomszéd kutyától, a másik szerint a baromfihúsra allergiás (azóta nem kap baromfis tápot, vagy húst). Tanácstalanok vagyunk
Én is. A leírtak bármelyike (bolhaallergis, táplálékallergia, bűzmirigy gyulaldás) okozhatja a leírt tüneteket - de sajnos még egy sereg egyéb kórok is jelentkezhet ugyanilyen formában. Ráadásul azt sem írta meg, hogy megtörtént-e a kutya bolhamentesítése és hogy azóta hypoallergén diétás tápot eszik-e a kutya. A lehetséges kórokok közül csakis részletes vizsgálattal (vérvizsgálatok, allergológiai vizsgálat, bőrbioptátum... ) deríthető ki, hogy mi okozza a tüneteket. Ha lesz pontos diagnózis, meg is tudják gyógyítani a Muki urat.
jelige: Perzsa
2008-03-10
Kedves Doktor Úr/Nő! A perzsa cicám kicsi korától kezdve könnyezik, de az utóbbi időben barnás színű váladék jön a szeméből. Már elvittem állatorvoshoz, megvizsgálta alaposan, de azt mondta, hogy fogalma sincs, hogy mitől lehet ez a barnás színű váladék, mert nem lát semmi problémát. Írt neki szemcseppet, használom is, de nem látok változást. Segítségét előre is köszön.
Lehet, hogy részletesebb szemészeti kivizsgálásra van szüksége a cicának. Ezt szemész specialisták tudják elvégezni a cicán, vagy az Állatorvos-tudományi Egyetemen (Dr. Szentgáli Zsolt, 478-4100) vagy magánállatorvosi rendelőjükben (Dr Szakmáry Katalin, vagy Dr. Szűcs Zsuzsanna). Kérje meg állatorvosát, hogy referálja a cicát valamelyikükhöz.
jelige: bogyo
2008-03-10
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Kölyök kutya, 7-8 hetes. Két és fél hete került otthonunkba, azóta ha széklete van (ami normál állományú, közepesen kemény) utána kicseppen egy vagy több csepp vér. Orvoshoz vittük, a diagnózis ”féreg”. Kapott féreghajtót és az ajánlott tápot kapja az előírt mennyiségben és időben. Tegnap (8.-án) a kiskutyus hányt egymás után többször is. Láz nem jelentkezett. A kiskutyát mindenki szereti (8-10 ember) tegnap először egyetlen helyen maradt nap közben, nem lett utaztatva és egy ember játszott vele. (A gazdája ideiglenesen egy hétig külföldön tartózkodik). Gondoltam arra, hogy talán pszichésen megviselte a kicsit, a napi ritmus a megszokott helyekre való utazás, látogatás hiánya. Szomorú volt az elmondottak szerint, levert és amikor valaki ment a házba akkor abbamaradt a hányás. Hétfőn székletmintát kell vinnünk az orvoshoz, ám gazdája kétségbeesetten kért meg, hogy valamilyen formában kérjek segítséget. Kérném szépen, hogy írja le nekem, mi lehet a probléma a kiskutyával. Tisztelettel: F.G
Az alig elválasztott kölyök a bélférgesség mellett még gyakorlatilag az összes fertőző betegség ellen védtelen. Ráadásulk akár veleszületett rendellenességek is lehetnek a Bogyó-nál. A legfontosabb teendőjük az lenne, hogy értesítsék állatorvosukat a kutya állapotáról, hogy mielőbbi intenzív kezelést kaphasson.
jelige: tussy
2008-03-10
Márc.4.-én észleltem,hogy lázas a kutyám,5-én került orvoshozahol megállapították,hogy Babésiás.3 napon át kapta az infúziót,amitől sokkal jobban lett,már jó étvágya van.A vérleletek és az ultrahangos vizsgálat szerint a mája és az epehólyagja nagyon rossz eredményeket produkált.Jelenleg májdiétát tartunk az orvos javaslatának megfelelően.Kérdésem az lenne, hogy ezen túl van-e még más lehetőség az eredményes javulás elősegítésének érdekében. Tanácsukat előre is köszönöm.
A diéta igen fontos része a májelégtelenség kezelésének. Ezen kívül is léteznek a májvédelemhez hazsnálható gyógyszerek és táplálékkiegészítők, amivel természetesen állatorvosa is tisztában van. A legfontosabb dolog a gyógyulűs érdekében az lenne, hogy kövessék állatorvosuzk tanácsait és a soronkövetkező kontrolvizsgálat alkalmával ki fog derülni, hogy mennyit javult a kutya állapota. Nincs szükségük extraterápiára. A legrosszabb amit tehetnek, hogy a „mindent bele elv” alapján igyekeznek tenni a kutyáért. A legtröbbet akkor teszik a Tussy-ért, ha minden lépésüket egyeztetik állatorvosukkal.
jelige: köszönöm
2008-03-10
Jonapot kívánok. van egy 3 hónapos yorkim.és ma reggel a széklete véres vollt neki,ill.kakálás utáv véres foltokat hagyott maga után.és nem értem mi lehet,mert a kutya eleven,hideg nedves az orra,rendesen eszik iszik...mi lehet a baja?nem szeretném ha elpusztulna.várpm a válaszát.köszönöm
Én sem szeretném, ha elpusztulna a kutya. Az első dolog amit ellenőrizni kellene, az az, hogy megkapta-e a kutya a védőoltásait és rendszeresen féreghajtott állatról van-e szó. A leírt tüneteket számtalan veleszületett és szerzett (fertőző és nem fertőző) kórok, betegség okozhatja. Táplálási anomáliák is gyakran okoznak véres székletürítést. Jelezze állatorvosának a történteket.
jelige: Éhes a kutyám de nem eszik!
2008-03-09
Vettem egy 2.5 éves Shitzu kan kutyát , de nem akar enni. Volt neki egy ócska tálja amit a volt gazdija oda is adott , de én kidobtam a kukába!!!! Hogy lehet az új edényére rászoktatni , hogy egyen belőle??
Mennyi ideje nem eszik ????? Megkérdezte a volt tulajt, hogy mit etetett vele korábban ???? És azt is megkérdezte, hogy betanította a kutyát, hogy kizárólag a régi edényből egyen ???? Merthogy korántsem biztos, hogy ha meglenne a régi tál, akkor enne a kutya. A feladata összetett. El kell nyernie a kutya bizalmát. Sok szeretettel, törődéssel, játékkal, sétával ... Az is lehet, hogy segítene, ha megtudná a kutya kedvenc ételeit. Az sem kizárt, hogy állatorvosi vizsgálatra van szükség annak kiderítésére, hogy nem beteg-e a kutya.
jelige: Ciceró 4.
2008-03-09
Szerencsére azóta megoldódott a a dolog, ui. Cicerónak valóban a foga esett ki és azóta a nyálazás és étvágytalanság megszűnt. Ami a lábát illeti, az sajnos még mindig csúnya, de mintha már javulóban lenne az is. Köszönöm eddigi megnyugtató sorait.
Méghogy elátkozottak lennének ... o): Hiszen „magától” megoldódnak a gondjaik. Ugyanezt kívánom a bőtünettel kapcsolatosan is.
jelige: n978
2008-03-09
kérem segitsenek van egy sarplaninac kutyusom és nagyon beteges izületi problémái annak nem tudom mit agyak neki hogy egyen
Ahogyan korábbi válaszomban is írtam - ne otthon kuruzsolja a kutyát, hanem mielőbb vigye állatorvosi rendelőbe.
jelige: Caesar
2008-03-09
Tisztelt doktor ur! Németjuhász jellegű keverék kutyánk ma szédelegve járkált, nekiment a falnak, rázza a fejét, hány. Mi lehet az ő baja?
A csak veszettség ellen oltott kutya tüneteit sok tucat betegség okozhatja. Egy sereg fertőző (lázas) megbetegedés, idegrendszeri betegségek, mérgezések, idegentest, daganat, szívelégtelenség, vese- és májelégtelenség ... és temérdekl egyéb állhat a háttérben. Csak részletes állatorvosi vcizsgálattal deríthető ki a kutya baja és a kezelés mikéntje.

<< <  310 / 446 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2016.01.04
Cirmi cica 2015 december 30-án tűnt el otthonról, a Budafok Kitérő környékéről. Bal mellső mancsa fele fekete, jobb szeme kisebb ránézésre, több helyen cirmos. Ha látja, hívja a 06-30-865-8025
2015.11.27
Kedves Állatszeretők! Tobi kutya új gazdit keres, mert idős tulajdonosa nem viheti magával új lakhelyére. Tobi három éves, ivartalanított, oltott, chippel ellátott kis testű, világos szőrű keverék kan kutyus. Fáradhatatlan játszótárs, nagy a mozgásigénye. Kis termetű, kedves, gyerekszerető, soha nem agresszív és nem morog. Sétáltatni nehéz, egy Houdini. Nagyon bízunk benne, hogy lesz, akit megfog a képeken is átsugárzó kedves lénye és szívesen otthonába fogadja. Elérhetőség: Tóth Krisztina krisztatoth67@gmail.com
2015.11.21
2015.11.19. TALÁLT CICA. A XXII. kerületben az Erzsébet királyné út környékén találtuk ezt a cicát. Pár hónapos, fehér-cirmos, nagyon bújós, nyakában a cicaajtót nyitó mágnessel. Szeretnénk visszajuttatni a gazdájához. Tel: +36 30 56 52 561.