Keresés az orvos válaszol rovat összes bejegyzésében

Az állatorvos válaszol

jelige: Nik 2.
2008-02-26
Jnk. Tegnap már kerestem Önt, de nem találom a válaszát a mai válaszok között ezért szeretném mégegyszer megkeresni kérdésemmel. Van egy 4 hónapos németjuhász kan kutyusom. Kb. 2 hete már felállt az egyik füle, kb. 1 hétig szépen állt, és ismét visszakonyult. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez miért van. A másik kérdésem pedig, hogy a kutyus már megkapta a különböző védőoltásokat. Az állatorvos azt mondta, hogy 4 hónapos kora után kell őt veszettség elleni első oltásra vinni, majd 6 hónapos korában pedig a második oltásra. Ez most valami újfajta oltás? Mert még régebben fél éves korában kapták az oltást és egyszer. Ezekre szeretném a válaszát kérni. Előre is köszönöm.
Ha tegnap nem is - de ma már válaszoltam a kérdésre.
jelige: Picike
2008-02-26
Tisztelt Doktorúr! Van egy nyolc éves westim, aki már évek allergiás. Kb. kettő havonta kap szteroid inyekciót, amitől elmúlik a vakaródzása. Azonkívül élősködők elleni cseppet is kap mindig és a bűzmirigyét is kiürítik. Egy ideje már az Eczekan nevű, kockacukorra hasonlító gyógyszert kapja. Most próbáljuk a gyógyszert kiiktatni és a Eukanuba Dermotosisal etetem. Kérdésem az lenne, hogy így kiküszöbölhető e az allergia? Rajta kívül, még két tünetmentes kutyám van. Válaszát előre is köszönöm!
Nem kizárt, hogy a gyógytáp segíteni fog a kutyán. Ha ez mégsem így lenne, érdemes lenne a kutya részletes kivizsgálását kérni - hiszen az évek óta fennálló bőrtüneteket akár egyéb betegség is okozhatja.
jelige: házi 2.
2008-02-26
köszönöm szépen és még aszt szeretném hogy van itthon gyerek orrcsep meg kenöcs nekem én 19 éves vagyok és aszt nem lehet adni cicákjnak hogy meg gyogyuljon,
Nem volt egyszerű, hogy megtaláljam eredeti, néhány napja írt levelét. Szóval nem. Ne használjon otthoni gyerekorrcseppet - azt sem tartom valószínűnek, hogy be tudná adni a macskának. Ahogyan első levelemben is írtam, vigye állatorvoshoz a cicát.
jelige: Pufi
2008-02-26
A 2éves cicánkat pár napja úgy találtam hogy vérzett az orra!Reggelre rosszabb volt akkor már szinte ömlött az orrából a vér!alig kap levegőt és nehezen nyel!mivel kertben is és zárt helyen is szokott lenni,pontosan nem tudjuk merre járt!az orvos először azt mondta hogy valami nagy trauma érhette,de mikor visszamentünk 4 nap múlva akkor se volt sokkal jobban!nem evett csak ivott azóta!az orra már nem vérzett viszont a szája belül igen!azóta is nehezen nyel,akkor már azt mondták hogy lehet valamilyen mérgezés is,nem tudják!kapott infúziót,most talán kicsit jobb a kedve de a nyeléssel és a légzéssel is van még gondja!kipucolták a fülét is mert be volt gyulladva és ott is volt vér,ahogy az egész testén is voltak bevérzések!szeretném megtudni hogy a Neostomosan okozhat e esetleg ilyen jellegű mérgezést cicáknál mert,a fül atka ellen ezzel kezeltem!válaszát előre is köszönöm!
Az sem kizárt, hogy a Neostomosan okozott fekélyképződéssel járó elváltozásokat a macska szájüregében és orrjáratában. Meg az sem kizárt, hogy véralvadást gátló rágcsálóméreg okozott vérzékenységet a cicában. Állatorvosa traumás előzményekre is gyanakodott ... én pedig a leírtak alapján akár vírusos megbetegedéseket is el tudok képzelni, ami okozhat hasonló tüneteket egy oltatlan cica esetében. A lehetséges okokat részletes vizsgálatokkal (klinikai vizsgálat, véralvadás vizsgálata, vérvizsgálatok, vírustesztek, röntgen ...) lehetne kizárni, vagy megerősíteni. Kitalálni nem lesz egyszerű a háttérben zajló betegséget.
jelige: Malacka
2008-02-26
11 éves múlt a magyar vizslám egy hónapja műtötték emlőtumor miatt. A műtét helyén egy kemély csomót érzek mi lehet ez? A mancsán a párna ki van repedezve ezt lehet kenni valamivel?
A műtét helyén érzett kemény csomó lehet egy belső varrat, lehet akár hegszövet, tályog, vérömleny, savó is - és legrosszabb esetben akár a daganat visszatérésének is lehet a jele. Állatorvosa el tudja dönteni, hogy van-e ok az aggodalomra. A talp repedezettsége akár komoly betegség (szopornyica) jele is lehet a csak veszettség ellen oltott kutyában. Remélem, hogy nem erről van szó a Malacka esetében és állatorvosa táplálékkiegészítő ajánlásával, esetleg helyi kezeléssel meg tudja oldani a problémát.
jelige: westie 2.
2008-02-26
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm válaszát. Milyen vizsgálatra gondol konkrétan? Allergia vizsgálatra? Vagy másra? Mi a konkrét megnevezése a vizsgálat típusának? Üdvözlettel
Egészen konkrétan részletes kivizsgálásra gondoltam. Ha állatorvosával együtt úgy érzik, hogy allergiás betegség állhat a tünetek hátterében, akkor Önök gondolhatnak konkrétan allergológiai kivizsgálásra is. Ha állatorvosa nem tartja kizártnak az endokrin betegségeket sem, akkor érdemes lenne vérvizsgálatokkal akár ezeket is tisztázni. Ha gombás-, vagy parazitás bőrbetegség gyanúja sem zárható ki, akkor az elváltozást mutató területről is érdemes lehet mintát venni. Egy-egy bőrtünet ember esetébe is előfordul, hogy sok vizsgálatot igényel. Kutya esetében sem egyszerűbb a kérdés.
jelige: Gömbi
2008-02-26
Két éves angol bulldog kutyám szeme körül és az orra környékén kezd a ször kihullani és helyette feketés, olyan bőre lesz mint az orra. Nem tudom természetes-e vagy nem? Sajnos 1 hónapja nem lakom itthon és szüleim viselik gondját, mivel nem tudtam magammal vinni, szeretném tudni mi lehet a baj? Köszönettel
A leírása alapján akár szem elváltozása (kötőhártya gyulladás) is lehet a Gömbinek - de a szem környékére korlátozódó idült bőrgyulladás is járhat hasonló tünetekkel. Mind a kötőhártyagyulladásnak, mind a bőrgyulladásnak számos betegség állhat a hátterében - így csakis a kutya részletes kivizsgálását ajánlhatom.
jelige: Nik
2008-02-26
Van egy 4 hónapos németjuhász kan kutyusom, akinek az egyik füle egy hétig felállt, aztán utána megint lekonyult. Ez miért van. A másik kérdésem, hogy már megkapott minden védőoltást, kivéve a veszettség elleni oltást. Az állatorvos azt mondta, hogy 4 hónapos korában kapja az elsőt, majd 6 hónapos korában a másodikat. Ez most valami új módszer ? Mert régebben fél éves korábban kaptak a kutyusok oltást. E két dologban szeretném a segítését kéreni. Köszönöm.
1.) A kamasz kutya fej-, nyaki képletei is intenzív növekedés szakaszában vannak Ez önmagában is előidézhet olyan periódusokat amikor jó a fülállás és lehetnek olyan időszakok, amikor lekonyul. A táplálásában is lehetnek kiegyensúlyozatlan időszakok a kutyának. 2.) A jelenleg érvényben lévő jogszabály szerint minden 3. hónapot betöltött ebet be kell oltani veszettség ellen, majd ezt a vakcinát 6 hónapon belül ismételni kell. Az egy évnél idősebb ebek esetében évente kötelező a veszettség elleni védőoltás ismétlése (és a féreghajtás), ami már lehet „kombinált” védőoltás is. Az Ön által említett „féléves” jogszabály soha sem volt érvényben.
jelige: Arnoldkánk
2008-02-26
Tisztelt Dr Úr! Kérdésem az lenne,hogy 4 és fél éves kan boxer kutyunkat meddig lehet biztonsággal fedeztetni,úgyértem meddig egészséges a ”dolog”?Szeretnénk majd tőle egy fiúcskát!Igazság szerint viszont még nem most! Válszát előre is köszönöm!
Egy kan boxer esetében az ideális időpont a tenyésztésbevételhez az állat 2 éves kora körül van. A gyakorlott kanok legtöbb esetben 5-6 éves korukig általában gond nélkül fedeznek, ez a kor után kezd csökkenni a kanok termékenyítőképessége, romlik a spermaminőség. Az elmondottakhoz képest igen komoly egyedi eltérések lehetnek - így az sem kizárt, hogy Arnoldka már most sem képes megtanulni fedezni, vagy más most terméketlen és az is előfordulhat, hogy 8 éves korában is menni fog a dolog. Ha komolyan gondolják az ügyet, akkor célszerű lenne a kutya részletes kivizsgálása és spermaminősítése. Ha nem olyan fontos a dolog, akkor pedig próbálkozni mindig lehet.
jelige: létezik?
2008-02-26
Üdvözlöm!Érdeklődnék a Dr-úrtól,hogy létezik-e olyan veszettség elleni oltás mely 3évig jó? Egy ismerősöm mondta,és nem tudom valós-e?
Létezik. Ismerőse valószínűleg arra célzott, hogy pl az Egyesült Államokban a veszettség elleni monovalens védőoltásokat 3 évente ajánlják. Nálunk is elérhetőek ugyanezek a védőoltások és használjuk is őket. Magyarországon, a világ és európa több országához hasonlóan jogszabály írja elő az ebek évente történő kötelező veszettség elleni védőoltását. Ebből a szempontból tehát közömbös, hogy létezik vakcina, ami beadása után a legtöbb esetben még 3 évvel később is megfelelő ellenanyagszint mérhető a kutyákban.
jelige: irgalom 2.
2008-02-25
Kedves Dr Úr köszönöm válaszát... Blöki ma kapott antibiotikumot+lázcsillapítót egy kollégája által meg vízhajtót,és remélem hogy egyenlőre csak tűdőproblémája van.. Vért is vettek,egyszóval amit lehet megteszünk, még egyszer köszönöm válaszát és további jó munkálkodást kívánok.....Isten Áldja
Remélem, hogy a tüneteknek semmi köze a korábbi rosszindulatú betegséghez és a kutya meggyógyul.
jelige: Berus
2008-02-25
Francia bulldog kutyusunk 8 hónapos lesz lassan, és a fülei sajnos még mindig nem állnak fel. Az állatorvos azt mondta, hogy ez idővel bekövetkezik, de mégis meddig kell várni rá? Van valami módszer, mellyel ezt el lehetne érni? Vagy még van remény arra, hogy ”magától” felálljon a füle? Válaszát köszönöm!
Sajnos egyre kevesebb az esély, hogy a francia bulldog fülei normális állásúak lesznek. 8 hónapos kor után már a Ca-P-Dvitamin pótlásnak sem látszik túl sok értelme. A leírt fülállás viszont legfeljebb szépséghiba, ezért ha nem tenyészteni kívánják a Berust, akkor ez teljességgel elnézhető neki. A műtéti megoldásokat hasonló „kozmetikai” okokból az Állatvédelmi Törvény nem engedélyezi Magyarországon sem.
jelige: Moncsi
2008-02-25
kb. három hete állandóan rágja a két hátsó lábát, elvittem orvoshoz és hús allergiára tippelt. Növényi eredető tápot kap egy hete, de változatlanul rágja a lábait és nyalogatja a nemiszervét. A tüzelése 1,5 hónapja lezajlott és a kutyák még mindíg hajtanak rá, de álvemhességnek nyoma sincs illetve nincs már semmi elhúzódó tüzelésre utaló jel( csöpögés..stb..)
A kanok érdeklődése a 1.5 hónapja lezajlott tüzelés után önmagában is figyelemfelkeltő jel. A hátulső lábvégek rágását a táplálékallargián kívül is több egyéb ok kiválthatja. Szerintem a legokosabban akkor jár el, ha jelzi állatorvosának, hogy nem múlnak a tünetek és azt is megemlíti,hogy a kanok is továbbra érdeklődnek a Moncsi iránt. Biztos vagyok benne, hogy részletes kivizsgálást fog javasloni, ami során mindkét rejtélyre és a megoldásra is féyn derülhet.
jelige: Shih-tzu
2008-02-25
7honapos shihtzu kuzyam nyakan sebet talaltam k.b. a nyakorvtol keletkezett 4napja betadinnal kenegetem ,kicsit talan javult,desajnos ujra es ujra kivakarja mit tegyek hogy ne tudja kikapakni- valaszat koszonom
A kutya részletes vizsgálatával lehetne kideríteni, hogy a szóbajöhető számtalan ok pl veleszületett- (atópiás), allergiás-, bakteriális-, gombás-, parazitás-, másodlagos -kórképek közül mi okozza a kutya tüneteit. Ha megvan az ok, akkor lehet a kezelésről beszélni.
jelige: angolszetter
2008-02-25
Azt szeretném megtudni, hogy miért eszi meg a 4 éves kutyám mindig a kutya vagy macska ürüléket sétáltatás közben!Hiába próbálom leszoktatni róla, nem megy!
Csak a mai napon s több hasonló levélre válaszoltam. Nagyon úgy tűnik, hogy a székletevés a leggyakoribb viselkedési zavar lehet a kutyáknál. Hogy mit lehet tenni?!? Összetett a kérdés. Először is a kutya figyelmét, érdeklődését kel más irányba terelni sok játékkal,,sétával, foglalkozással, akár apportírozással. Aztán a székletevés lehetőségét kell csökkenteni pl pórázon sétáltatással állandó felügyelettel. Azrtán, ha mégis ráutaló magatartást tesz a kutya akkor egyértelműen és határozottan kell a tudomására hozni, hogy nem tűrjük azt amit művel. Ilyen egyszerű és ilyen bonyolult.
jelige: Bélpanaszok?!
2008-02-25
Tisztelt Doktorúr! A 7 hónapos kan kutyám tegnap reggel nyüszített és medencéjét a föld felé nyomta. behoztam a lakásba, megsimogattam a hasát, puffadságot éreztem a beleinél. néhányszor felnyüszített,majd egy idő után abbahagyta és kiment az udvarra. széklete folyós, fű is volt benne. miután elvégezte dolgát nem sírt aznap. ma reggel ugyan ez történt. a kutyus 4 hónapos korában került hozzánk (kísérteli kutyus volt) és azóta a széklete híg, pedig rizses száraztápot kap. a székrekedést kizárnám ezokból. vagy lehetséges ez? segítségét előre köszönöm.
Bélpanaszok. A kutya részletes vizsgálatával deríthető ki, hogy mi az oka a tüneteknek. Az sem kizárt, hogy az egyébként egészséges eb legelése okozza a tüneteket - de a kutya részletes kivizsgálása ajánlott. Nagyon érdekelne, hogy honnét és mikor került Önökhöz a „volt kísérleti állat”. Amennyiben tőlünk, azaz a 4 Mancs által adoptált kutyáról van szó - kérem, hogy ajánlja fel állatorvosának, hogy bezséljen velem.
jelige: Lilly
2008-02-25
Tisztelt Cím! Van egy 11 hónapos bordeauxi dog kutyám, aki eddig még nem tüzelt. Másik kérdésem: saját ürülékét megeszi, mi az oka?
A legtöbb fiatal bordói szuka 7-9 hónapos korában tüzel először, de előfrodulhat egészséges szukban is, hogy ez csak egyéves kora körül fog megtörténni. Az ürülékevés és egyéb degusztáló dolgok megevése a kutyák gyakori és elég nehezen kezelhető rossz szokása. Ha a kutyával sikerül eleget foglalkozni (játék, séta, tanítás) valamint az ürüléket rövid időn belül eltávolítjuk a környezetéből, valamint minden egyes rajtakapás esetén egyértelműen értesítésére adjuk, hogy nem tűrjük, amit csinál - akkor van esély a rossz szokás megszakítására.
jelige: jókedvű házőrző
2008-02-25
Tisztelt Központ! Kutyánk szájának a külső szélére kb. fél éve egy hólyag nőtt.Azt gondoltuk,hogy megsértette és majd elmúlik,de a mai napig megvan,néha felfakad,amit onnan tudunk,hogy végigcsepegteti vérrel a teraszt,aztán újból elkezd gyűlni,a következő kiürülésig. Kérem adjanak tanácsot,mi lehet,mit csináljunk! köszönettel:
Majdnem biztos, hogy sebészeti úton lehet megoldani a dolgot. Akkor is, ha vérömleny, tályog, akkor is, ha daganat, akkor is, ha gyulladásos eredetű terime okozza a régikeletű elváltozást - állatorvosi részletes vizsgálat, majd valószínűen a képlet kimetszése és annak szövettani vizsgálata ajánlott.
jelige: Sissi
2008-02-25
4 hónapos yorki kutyusomnak a füle nem állt még fel!elöször van ilyen kutyám és a lehetö legjobbat szeretném neki.mindig vissza van vágva a fülén a ször eleinte ugy láttuk hogy javul a helyzet de még mindig semmi.aggodom hogy ö más lesz mint a többi kutyus!
7-8 hónapos koráig van esély arra, hogy hibátlen fülállása lesz a yorkinak. Ezt az esélyt Ca-P-Dvitamin készítményekkel, vagy a fajtának gyártott junior prémium minőségű kutyatápok etetésével tudja növelni. Ha mégsem áll fel a kutya füle - az nem tragédia, esetleg csak öröklött szépséghiba a Sissy esetében. Ha nem tenyészállatként akarják őt tartani, akkor biztosan elnézik ezt az apróságot neki.
jelige: lilike
2008-02-25
Tisztelt Dokto Urak! Pár napalatti teljes látáscsökkenés,mindennek nekimegy,csak szaglás után tájékozódik.Pupillareakciója megtartott, mozgászavart nem tapasztalokszéklete, vizelete van. Éjszaka bolyongott nyávogott. Jól eszik. Állatorvos seduxent, anticoagulánst, Cavintont, B vitamint adott. Mi lehet a dg.? Az alkalmazott th. kétségeket ébreszt bennem. Anticoag. helyett nem kellene vizhajtás? A látásromlás előtti napon kétszer hányt, nincs agyvérzése, IC. nyomásfokozódása.? Választ köszönöm: orvos kollega
Tisztelt humán kolléga! Egyetlen vizsgálati eredményt írt meg nekem: eszerint a pupilla fényérzékeny. Az idős, oltatlan, kijáró cicában - ahogyan azzal Ön is tisztában van számtalan betegség (primer szembetegségek, belgyógyászati-, idegrendszeri betegségek) okozhatják a gyors látásromlást. A sokféle szóbajöhető kórok közül részletes klinikai vizsgálattal, vérvizsgálatokkal, szemészeti vizsgálattal, képalkotókkal (akár a CT és MRI is elérhető) lehet szűkíteni a kört, diagnosztizálni a tünet okát. Ha van diagnózs, akkor lehet esélyekről és kezelséről beszélni. Az anticoaguláns helyett, vagy méginkább mellett persze hogy lehet akár vízhajtást (és mondjuk agyi ödéma csökkentésére infúziót és szteroidot)is kezdeményezni. Még az sem kizárt, hogy használna. Beszélje meg elképzeléseit a kezelő állatorvossal - nem hiszem, hogy figyelmen kívül hagyná, vagy rossznéven venné ötleteit. A cica észletes neurológiai-, szemészeti-, belgyógyászati-, (endokrinológiai) kivizsgálását lehet, hogy csak specialisták tudják elvégezni pl az Állatorvos-tudományi Egyetem Kisállatklinikáján.
jelige: irgalom
2008-02-25
Kedves doktor .... A kutyám tíz éves nagy testű kan kutya kuvasz-német juhász variáció...Heredaganata volt,ezért eltávolították a heréit,azóta 13kg szedett fel és 70kg-os... A szövettani vizsgáalat malignus diffúz seminomát állapított meg ,lymphohaematogén metastasis jeleivel.... Egyre jobban köhög öklendezésszerűen szegény.... Sajnos drága kemoterápiás kezelésre nincs pénzem,viszont szeretném enyhíteni a szenvedéseket amig van értelme... Szívesen elfogadom javaslatait.....
Isten ments, hogy kemoterápiás kezelésen gondolkodjanak anélkül, hogy megbizonyosodtak volna arról, hogy a köhögést mellkasi áttétek okozzák. Számtalan egyéb oka lehet az öregedő, csak veszettség ellen oltott kutya esetében a súlyosbodó légzési tüneteknek - egyáltalán nem biztos, hogy mellkasi áttétekről van szó. A kutya részletes vizsgálata (klinikai vizsgálat, vérvizsgálatok, röntgenfelvételek ...) után dönthető el, hog ymimódon lehet és érdemes a kutyát kezelni. Ha bebizonyosodik a mellkasi áttétek jelenléte és a kemoterápiás kezelést bármi okból nem lehet megtenni - akkor csak tüneti, légzéskönnyítő-, keringést támogató kezelést lehet folytatni és a betegséggyors lefolyásával kell számolni.
jelige: Csöpike
2008-02-25
tisztelt dr úr van egy kétéves kutyám aki a napokba elszököt 2napig nem találtuk csütörtökön meglett de valaki bántalmazta az álla alatt tenyérnyi nagyságu csomó tapintható ami kemény és lehuzodik a torka felé telefonáltam az állat orvosnak azt mondta adjak neki algopyrint meg aspirint mert hogy ő se adna mást és felesleges hogy kijöjjön megnézni a csöpikét nem tudom hogy mi a teendöm mivel nem igazán helyeslem hogy megsem nézte az orvos hanem telefonon keresztül mondta mi a teendő sajnos másik állat orvos nagyon messze van tölunk de félek hogy nehogy meg fuulladjon vagy komoly baja legyen
Én meg azt tanácsolom, hogy vigye a kutyát mielőbb egy jól felszerelt rendelőbe, ahol megvizsgálják és ellátják a Csöpikét. Ne adjon neki se algopyrint, se aszpirint otthon. A leírása alapján az sem kizárt, hogy műtétre van szüksége a kutyának a gyógyuláshoz. Ha „csak” gyógyszeres kezelés elegendő lesz azt sem algopyrinnel és aszpirinnel fogják megtenni állatorvosai.
jelige: Csöpike
2008-02-25
tisztelt dr úr van egy kétéves kutyám aki a napokba elszököt 2napig nem találtuk csütörtökön meglett de valaki bántalmazta az álla alatt tenyérnyi nagyságu csomó tapintható ami kemény és lehuzodik a torka felé telefonáltam az állat orvosnak azt mondta adjak neki algopyrint meg aspirint mert hogy ő se adna mást és felesleges hogy kijöjjön megnézni a csöpikét nem tudom hogy mi a teendöm mivel nem igazán helyeslem hogy megsem nézte az orvos hanem telefonon keresztül mondta mi a teendő sajnos másik állat orvos nagyon messze van tölunk de félek hogy nehogy meg fuulladjon vagy komoly baja legyen
Én meg azt tanácsolom, hogy vigye a kutyát mielőbb egy jól felszerelt rendelőbe, ahol megvizsgálják és ellátják a Csöpikét. Ne adjon neki se algopyrint, se aszpirint otthon. A leírása alapján az sem kizárt, hogy műtétre van szüksége a kutyának a gyógyuláshoz. Ha „csak” gyógyszeres kezelés elegendő lesz azt sem algopyrinnel és aszpirinnel fogják megtenni állatorvosai.
jelige: Főnök
2008-02-25
9 hónapos kutyusom pár hete sántit az első lábára, a röntgen vállizületi diszpláziát mutat. Kérdésem az lenne gyógyítható -e illetve milyen kezelés javallot? Köszönettel:
A röntgenfelvételek értékelésével lehet megítélni a kutya esélyeit a gyógyulásra. Vannak esetek, amit operálni lehet és érdemes.
jelige: házi
2008-02-25
és aszt szeetném még megkérdezni hogy mikor mulhat el a cicám tüszögése és mitöl lehet?
Az oltatlan macska tüszögését számtalan veleszületett és szerzett betegség okozhatja - talán a legvalószínűbb oka a vírusos macskanátha. Ezt a betegséget parazitamentesített macskákon jó eséllyel meg lehet előzni védőoltásokkal. A kialakult betegséget állatorvos tudja meggyógyítani.

<< <  348 / 478 oldal  > >>

!

Szakrendelés daganatos, hormonbeteg állatoknak, szaporodásbiológiai szakrendelés tenyésztőknek, kisállat pajzsmirigy szakrendelés és állatorvosi rendelő címe:

Bp., 1221 Kossuth L. u. 52.


Tel: 06-1-229-38-65


H-P 8-20 Szo 9-12


ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS ITT!

Szeretné hírlevelünket? KATT IDE!

 

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2017.01.01
Budafokon talált kutyus telefonszámmal: 06 20 932 4505 https://www.facebook.com/trixi.szabo/posts/1710261915666522
2016.11.28
Augusztus közepén született nagyon játékos, eleven, kézhez szokott, dorombolós kiscicák keresik új örökbefogadó gazdijukat, féreghajtva, bolhátlanítva. Érdeklődni lehet: +36-30-2530158
2016.10.29
Napok óta kétségbeesetten szaladgál ez a fekete kutyus, a Vöröskereszt utcán, a Nagytétényi úton. Hívásra nem jön oda, nagyon félős, ezért nem lehet róla jobb képet csinálni. Egyre rosszabb állapotban van szegény. Nem hiányzik valakinek?