Hideg hétköznapok


Az ünnepek véget értek, és talán mindannyian újra kezdünk belerázódni a dolgos hétköznapokba. Azonban most se feledkezzünk meg kedvenceinkről, különösen ebben a nagy hidegben!

Néhány jó tanács:

- Az udvaron tartott kutyák, macskák esetében fontos a védett, hőszigetelt ház vagy búvóhely.
- Ellenőrizzük naponta többször ivóvizüket, cseréljük, tegyünk ki langyos vizet és többször, kisebb adagokban etessük őket! 
- Lehetőség szerint nagy hidegben naponta többször engedjük őket fűtött helyiségbe, pl. előszobába, garázsba.
- A lakásban tartott kistestű, rövidebb szőrű kutyáknak és a kölyökkutyáknak sétánál nagyon fontos a meleg kutyaruha, és a fürdetést is halasszuk inkább az enyhébb hőmérsékletű napokra. Hamar megfázhatnak ők is!
- Ha van rá lehetőségünk, gondoljunk a madarakra is, helyezzünk ki nekik bőséges eleséget, olajos magvakat!


Ne feledjük, a hideg téli időjárás nem csak az emberekre, az állatokra is ugyanolyan veszélyt jelent!

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2018.05.24
Последние медицинские новости здесь <a href=http://yoga-altay.ru/>yoga-altay.ru</a>
2018.05.24
Привет! Нашел интересные фотоподборки на этом сайте: http://agentmdk.ru : http://agentmdk.ru/foto-prikoly-interesnoe/1448-fotografii-mrachnyh-pogranichnyh-sten-razdelyayuschih-mir.html <b> Фотографии мрачных пограничных стен, разделяющих мир </b> http://agentmdk.ru/foto-prikoly-interesnoe/6641-progulka-po-penze.html <b> Прогулка по Пензе </b> http://agentmdk.ru/foto-prikoly-interesnoe/340-smeshnye-magazinnye-cenniki.html
2018.04.20
Sziámi, kandúr, ivartalanított, 1,5 éves cicánk 2018. április 18-án 18:30 kor kiszökött a házból a Görgey utcából és azóta nem jött haza. Kérem aki látja vagy megtalálja hívjon minket 0670/6757033 vagy 0630/4407404