Szilveszter, petárda


Hamarosan újra itt a szilveszter, petárdákkal, tűzijátékkal, ahogy megszokhattuk már... Ilyenkor még fokozottabban kell vigyáznunk kedvenceinkre, hiszen ők nem értik, mik ezek a félelmetes hangok, fények, rettegnek, menekülnének!

Néhány jó tanácsot fogadjanak el tőlünk. Ezeket ugyan augusztus 20. kapcsán már megosztottuk Önökkel, de továbbra is érvényesek!

 

- Látogassanak el egy állatorvosi rendelőbe - akár hozzánk is, szívesen segítünk - és ellenőriztessék a mikrochipet! A MIKROCHIP ELLENŐRZÉS ÉS ADATEGYEZTETÉS SEMMILYEN KÖLTSÉGGEL NEM JÁR. Leolvassuk a mikrochipet, megnézzük, hogy regisztrálva van-e az állat a petvetdata.hu oldalon és egyeztetjük a tulajdonos adatait, elérhetőségeit.

 

- Gondoskodjanak nyakba/nyakörvre akasztható bilétáról, telefonszámmal!

 

- Ha gyógyszeres kezelésre van szükség, akkor érdemes észben tartani, hogy vannak már jól használható, természetes hatóanyagú nyugtatók, stresszoldók, melyek jól adagolhatók. Ezek közül sokat azonban el kell kezdeni adagolni már a tűzijátékot megelőző napokban is, ezért gondoljanak rá előre, most még időben be tudják szerezni a megfelelő készítményeket.

Hirdetőfal

ÚJ HIRDETÉS
2017.12.28
Budapest XXII. kerületéből (Péter Pál u. és Bánk bán u. sarok) tűnt el a képen látható cica. Kérjük, ha bárki látja, tud róla, értesítse a gazdit! Köszönjük!
2017.12.21
2017.12.18-án a Budapest XXII. kerület, Vörösmarty utca környékéről eltűnt Kormi. Ivartalanított 2 éves kandúr,nem csavargós. Aki megtalálta, esetleg befogadta, kérjük, jelezze az alábbi telefonszámok bármelyikén: 06-30/612-1166 vagy 06-1/227-2643
2017.10.21
LUCIFER - eltűnt Budapest XXII.kerület, Budafok, Dalkör utcából (Campona környéke), október 17-én. 1.5 éves, rövid szőrű cirmos ivartalanított kandúr, chip, nyakörv nincs rajta. Jellegzetessége, hogy a farka megvan törve, így olyan mintha egy pamacs lenne a végén. JUTALOM A MEGTALÁLÓNAK!!! Elérhetőség: +3620-827-1965 Email: kasa.tamara@gmail.com Gazdi: Kása Tamara