Cicám halála

2022.10.19.

Tisztelt Doktor Ur/Nő!
Beszéltem ma este a cicának az infuziót beadő orvos főnökével,s megkérdeztem mi a véleménye az esetről,miért dagadt fel a cica hasa? Ő azt mondta azért kapta az infúziót,hogy a vese működését javítsa,na meg a szervezet vízháztartását is Ha gond lett volna vele,már az infúzió adása közben problémák adódtak volna.
Arra a kérdésemre,hogy mitől lett nagy a hasa,azt mondta lehet,hogy a hólyeg telődött,s nem tudott valami miatt pisilni.
Kérdeztem tőle,hogy nem lehet,hogy a rossz vesemúködés miatt ,meg a szív sem bírta így a folyadék a hasba telődött.Erre is megvolt a válasza.Az infuzió az erekbe ment,s ha gond lett volna az mindjárt jelentkezett volna.A steroidra is megvolt a válasza,hogy nem igazán jó,sok a mellékhatása.Én meg úgy gondolom vannak olyan esetek,amikor arra van szükség.,én is ellene vagyok a steroidnak,de az orvos mondta,hogy vannak olyan esetek,amikor bizony szükség van rá.
Nem értem azt sem amit ő mondott,hogy talán a hólyag elzáródott,akkor már előtte észre kellett volna venni,hogy nehezen tud pisilni.Soha ilyet nem vettem észre nála.
Ezeket csak azért írtam le,hogy ennek az orvosnak mi a véleménye,mi történt a cicával Mondtam neki azt is,hogy 9 óra előtt hívtam a kollégáját,hogy nagyon nehezen veszi a levegőt a cica,s azt mondta,hogy nem tud vele mit kezdeni,csak kibírja holnapig,kifizettem volna,ha megnézte volna.A fulladásnak is oka van,biztosan a víz a szivére ,tüdejére is ráment az infuziótól.
Ne haragudjanak,hogy ismét írtam,de segítséggel próbálnám kideríteni mi is történhetett,ami csak találgatás,de nagyon bánt.
Nem tudok belenyugodni.
Köszönöm

Nézze, nem tudok újat, mást mondani az ügyben.

Nagyon sajnálom a történteket.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993