Lédy, város

2015.01.05.

Tisztelt Doktor Nő! Több levelet is váltottunk a 12 éves dobermann Lédy bélcsavarodás és emlő daganat műtétjével kapcsolatban. Szeretném a család örömét megosztani Önnel és megköszönni a segítségét. Lédy jól van. A kitartó, gondos hiperoxidos fertőtlenítés és kristálycukor terápiának köszönhetően a sebek kicsit hosszadalmasan, de gyönyörűen begyógyultak. Már a gallért sem kell viselnie. A Karácsonyt már gyógyultan ünnepelhettük. Teljesen visszatért hangulatban, mozgásban és minden viselkedésében a régi viselkedéséhez. Az egészségügyi séta helyett, visszatértünk a napi kettő hosszabb sétához. Azt szeretném kérdezni, hogy a sebet fertőtlenítés céljából kezeljem-e a hiperoxiddal, valamint az étrendjét hogyan állítsam össze? Jelenleg csak kutya szalámi, konzerv, párizsi. A konyhai ételt nem adtam. Köszönöm a segítségét. További munkájához erőt, egészséget kívánok. Tisztelettel: Tóthné Kovács Rózsa

Kedves Gazdi!

Nagyon örülök a jó híreknek és nagy öröm, hogy ezekkel is gondolt rám!

Ha begyógyult a seb, akkor nem kell már kezelni, mert bár a hiperol jó fertőtlenítő, de szárítja is a bőrt.

A kutyaszalámi, konzerv ésd a párizsi sajnos nem a legjobb minőségű tápláélkok, sok adalékanyagot, sót, rossz minőségű fehérjét tartalamaznak. Legjobb lenne szakszerűen össeállított házikoszt, vagy premium, szuper prémium minőségű kutyatáppal eteni, mi a Royal Canint ajánjuk.

Sok hasznos információt olvashta a kutyák táplálásáról, ha IDE KATTINT. A táplálék váltást csak nagyon fokozatosan szabad bevezetni- apránként a régihez keverni az újfajta ennivalót, és akár több hét alatt térni csak át az újfajta táplálékra.

Egészségben és Örömekben Gazdag Új Évet kívánok az egész családnak!

 

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993