Titike

2016.03.31.

“nyirokvezetés elzáródását csak mellkasi műtéttel, esetleg laparoszkóposan lehet megszűntetni” Tisztelt Doktor Ur/Nö! Köszönöm válaszát! Mennyi lenne a m.mütét 15 éves lány cicánál? Mennyi lenne a laparoszkóposan beavatkozás? Sziv UH-ot csinálta:Dr.Vrabély Tamás,Állatkorház Bp,1135.XIII.Lehel u.43. 2 állatorvos is öt ajánlotta szerintük ö a legjobb. A sziv UH leletre azt írta a doktor ur mindenhova, hogy NORMÁL, persze lehet a folyadéktol nem tudta megvizsgálni rendesen. Vér vizsgálat eredménye teljesen jo minden, máj, vese, cukor stb. Teljes röngen (nem csak tüdö) is készült az is jo,csak a tüdöben volt kis folyadék. Torkát, száját, szemeit is megnézték, itt sem talát az orvos semmit. Az a baj, h nem eszik, megszagol minden kaját, de nem eszik belöle, mást mindent csinál rendesen ahogy régen. Hasmenés, hányás nincs. Én arra gondolok, hogy az utobbi 2 hétben hirtelen nagymennyiségben kapott sok gyogyszerek, szteroidok (furosemid,PREDNISOLON, gyulladáscsökkentö utána antibiotikum meg nem tudom még milyen injekciok) miatt nem eszik, mivel ezelött a 15 év alatt még soha nem kapott semmilyen gyogyszert (nem volt soha semmilyen baja) a féregtelenitön kivül. Amig nem vittem el délután az állatorvoshoz, még délelött rendesen evett. Most is csak azért vittem az állatorvoshoz, mert februárban hetente 2szer kb fél percig köhögöt és nem akartam, h a köhögés gyakori legyen. Orrfolyás, szemfolyás, nyálfolyás nincs nem is volt soha. A köhögés teljesen elmult, már az elsö kezeléstöl. Csak a nem evés van most. Van valamilyen szer ami gyorsan visszahozná az étvágyát? Köszönöm szépen válaszát. Üdv.

Kedves Gazdi!

A nem evés, étvágytalanság lehet a sok gyógyszer következménye, mellékhatása, minnél előbb be kellene avatkozni, infúziós kezelés szükséges ilyenkor, esetleg gyógyszeres etetés, fecskendős etetés, hányinger kezelése, stb.

Tudtommal Magyarországon egyedül Dr. Németh Tibor végez laparoszkópos műtéteket kutyákon, macskákon, legalábbis terápiás bevatkozást. Nem tudom, hogy ő vállal-e ilyen műtétet, és valóban szükséges-e ez egy keveset köhögő cicán, Ez nem egy rutin beavatkozás, ezért minden részletet személyesen tőle kell megkérdezni, ha vállalja, elérhetősége ITT.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993