Visszatért

2016.06.15.

Tisztelt Dnő! Irtam már Önnek macska barna pisi jeligére. Azóta voltunk hólyagcsapoláson is, mert nem akart szűnni, hiába kapta az enroxilt több hétig, cystophant, vetri-dmg t, felliway párologtátás mellett. Negatív lett ott is az eredmény, nincs benne baci. Most csak a cystophant kapja, volt egy 3,5 hét mikor nagyon jól érezte magát. De most megint visszaesett,véres a vizelete. Rendesen eszik, iszik, pisil. Már a lakásban is mindent megtettem, több itató, több alom. Mégis. Kaptunk tartalékba az állatorvostól enroxilt, azt elkezdtem neki megint adni a cystophan mellé. Mit tehetnék még?? 2x tenyésztették ki a pisit, kő sincs benne, 2x voltunk uh-on,2x vettek tőle teljes vérképet, hólyagcsapolás, ezek mellett megvettem mindent a macskának ami kellett. Most már ott tartok,hogy 120ezer ft ba van a macska mióta húzódik ez a dolog (4hónapja). Ne értsen félre, boldogan kifizeti az ember, ha van látszatja és meggyógyul az állat. De így nagyon elkeserítő és nem tudom, hogy mit tehetnék még.? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel.

Kedves Gazdi!

Macskáknál sajnos előfordul ilyen, mikor minden teszt negatív, nincs baktérium, nincs húgykő, mégis újra és újra jelentkezik a betegség. A Cytophan, sokszor a több antibiotikum egyszerre, legalább 3-4 hétig sokszor hoz javulást.

Ha nem, akkor marad a stresszcsökkentés: Feliway, sok, nyugodt helyen lerakott macska WC, jóminőségű macskatáp, sokszor keveset adagolva, macskaitató, mászófa, sok játék és kitalálni, hogy mi stresszelheti a cicát? Látom, hogy van másik macskájuk is…nincsenek hatalmi villongások? Kevés hely? Harc a gazdiért/alvóhelyért/macskaWC-ért?  Nem tudják megoldani esetleg, hogy csökkentsék a macskasűrűséget? Extrém esetben akár a máshol elhelyezés is javíthat az állapotán.Tudom, hogy ez nagyon nehéz, mert tele macskákkal a világ, de valóban nem állapot, hogy a gazdi anyagilag, a macska pedig testileg menjen tönkre…

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993