Sokadik barna pisi és az e coli

2016.09.23.

Tisztelt Doktornő! Elnézést kérek,hogy ennyiszer írok Önnek barna pisi jeligékkel! Teljesen magam alatt vagyok,mert megint voltunk vizeletvizsgálaton és megint/még mindig nagy mennyiségű pálca alakú baktérium tenyészett ki,az e coli. 3hete szedte 10napig synuloxot,most minimum 1hónaig kell szednie,epato pasztat kell adjak neki es persze mellé mint eddig mindig probichol-h pasztát. Nagyon félek attól,hogy ez már nagyon sok lesz neki,főleg,hogy nem fiatal a cica. Doktornőnek mi a véleménye? Tudom más választás nincs,de nagyon szeretném ha végre meg tudna gyógyulni és nem lenne rezisztens e coli synuloxra. Köszönettel!

Igazság szerint az utolsó levélre szeptember 7.-én már nem Szilágyi dr.-nő válaszolt, hanem én (Balogh Lajos). Most is elolvastam viszont a megelőző kérdéseit és a válaszokat is, és megértettem, hogy rengeteg idő telt el már, sok vizsgálatot, sok és sokféle kezelést  végeztek már el – és a probléma makacsul fennáll.

A leírásból számomra egyértelmű, hogy állatorvosa felkészült, lelkiismeretes szakember, aki hozzáértéssel és sok empátiával próbálja meggyógyítani a cicát.

Nem jut más használható gondolat az eszembe, mint amit már szeptember 7.-i levelemben is írtam. A további (akár ismételt) vizsgálatok olyan ritka betegségekre (összenövések, fisztulák, tumor, vesetályog …) is fényt deríthetnek, ami akár műtéti megoldást is igényelhet. Ha a sok és sokféle kezelési módszer között nem volt még tartós hólyag katéter behelyezése és a hólyag többszöri, ismételt átmosása, helyi kezelése …. akár ez is megoldásra vezethet. MIndezeket a lehetőségeket nem kizárt, hogy Önök állatorvosukkal már átbeszélték, lehet, hogy teljesen jogosan el is vetették.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993