Dorog

2016.11.07.

Tisztelt Dr van egy 3 éves Pulim nagyon energikus örökmozgó kiskutya , agilitizik meg örzővédőzik is viszont egy idelye észrevettük hogy örző védő munka közbe ha megkapja húzásból a kart lendületből fenékre ül ezért elvittem orvoshoz mondta hogy röntgenezzük meg ami úgy történt hogy nem altatta el én fogtam a kutyát elöl ő meg simán egyenes vonalba húzta a hátsó lábait , össze vissza mocorgott nem volt egyenes nem is rtettem hogy miért nem altatta 1 darab képet csinált és közölte velem hogy sújos diszpláziás és nem értettem mert láttam már diszpláziás kutyát és ami sújos az nemtud lábraálni de az enyém ugrabugrál és vígan szaladgál utólag kiderült hogy ez az orvos ultrahangos orvos és elvileg nem is röntgenezhetett volna . most itt vagyok egy darab röntgenfelvétellel és nemtudom hogy most nagyon aggógyak hogy tényleg sújos diszpláziás e vagy esetleg más baja van ha esetleg egy pillantást tudna tenni a röntgen felvételre és tudna róla vleményt mondani azt nagyon megköszönném.most jelenleg pihentetem semmiféle megeröltető munkát nem kap.

Tudja még a súlyos és súlyos elváltozások között is vannak különbségek, részemről bőven belefér, hogy a leírt tünetek mellett állatorvos kollégám lényeges csípőízületi eltéréseket látott a röntgenfelvételen.

Én nem vagyok ortopédiai problémákban jártas állatorvos – nem sok értelme van annak, ha én mondok véleményt egy csípőízületi röntgen felvételről.

A lejjebb olvasható oldalon viszont találhat olyan ortopédiai problémákra specializálódott kollégát, akivel a diagnózist érdemes megerősíteni és a megoldásban is segíthet.

http://www.kisallatortopedia.hu/allatorvostagok

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993