royom

2016.11.18.

kedves doktorur/doktorno! 3 es fel eves keverek palota pincsi kan kutyamnak aprilisban volt porckorongserv mutete. a mutet elott 1 hetig teljesen levolt benulva. felepult,de a jarasan kicsit latszott hogy tortent vele valami,de mas egyeb tunete nem volt.jokedvu joetvagyu jatekos kutyus volt.korulbelul 3 hete kezdett nehezebben mozogni, rosszabb kedvu lenni,amikor is attapogattam es eszrevettem hogy van egy “pukli” a vegbelenel. elvittem orvoshoz,megallapitottak hogy gatserv. a mutet megvolt,egy idejuleg ki is ivartalanitottak.a jarasa ugyanugy rosszabb mint ezelott es mostmar be is pisil sokszor,foleg ejszaka.meglehetosen puffadt a hasa es a mellkasa megvan dagadva.eszik rendesen talan meg tobbet is, es tobbet is iszik. azt mondta az allatorvos,hogy valami nyomja a gerincet megint de attol lehet puffadt a hasa es a mellkasa? koszonom a valaszat!

Kérdését mindhárom alkalommal sikerült feltennie a rovatban, de higgye el igyekszem én a válasszal akkor is, ha csak 1x kapom meg.

Aggasztó tüneteket lát a porckorog-, majd gátsérv- és kasztráció műtéten is az idei évben átesett kutyáról – de sajnos részletes kivizsgálás nélkül senki emberfia nem lesz képes kitalálni, hogy a lezajlott műtéteknek volt-e köze a mostanra kialakult tünetekre. A részletes fizikális vizsgálatok mellett, laborra, képalkotókra, de talán egyén kiegészítő vizsgálatokra is szükség lehet, hiszen a sok vízivást, és bepisilést (vagy inkontinenciát?) puffadást, hasi/mellkasi méretváltozásokat és a visszatérő mozgásszervi zavarokat akár szív/keringési probléma, máj/veseelégtelenség, onkológiai megbetegedések …. és sok egyéb is okozhatja.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993