Tanácstalan

2017.10.06.

A cicám hétfőn elkezdett sárgás habosat hányni(4 napja). Bevittük a kórházba, kapott infúziót, csináltak röntgent. Felhívtak, hogy megműtenék, lehet lenyelt valamit. Semmit sem találtak a beleiben. A vékonybele volt más szinű pirosabb. Azt mondták lehet valami mérgező evett. Benti cica. Van még egy cica illetve egy kutya. Senkinek semmi baja. Másnap hazahozhattuk, mert a kórházban megijedt, nem akart enni. Evett egy kevés tonhalkrémet. Szerdán a kontrollon megint kapott 100 ml folyadékot. Hazahoztuk, úgy tűnt egy kicsit jobban van. Ma jött a vérkép, semmi elváltozást nem látnak. Csak a glükóz kicsit magas, arra azt mondták, hogy attol lehet, hogy sok a stressz. Kezd megint kiszáradni. Reggel az első, hogy rohanunk vissza. Nem értem mi a probléma, mi baja lehet. Kisbabám is van, semmi mérgező nincs a lakásban. Nincs növény. Mit gondol mitévő legyek? Ma van ráadásul a szülinapja 7 éves a Csipi fiam. 1100€-nál tartunk és semmi nem történik. Vigyem másik prvoshoz? Elsőre is köszönöm! Viktória

Sok minden történt hétfő óta a csak lakásban tartott 7 éves kandúrral , de értem, hogy még nem szűntek meg a problémák, nem gyógyult meg a Csipi.

Kizártak viszont egy sereg lehetséges okot, nincs idegentest, tumor, ileus a cica hasüregében, a véreredmények alapján talán súlyos gyulladás, vese-, májelégtelenség is kizárható ….. így a leggyakoribb, legsürgetőbb okokat talán már sikerült is kizárni.

Őszintén meg kell mondanom, hogy bárhol előfordulhat, hogy egy rejtettebb, nehezebben diagnosztizálható kórkép jelentkezik, ami időt, türelmet, fejtörést igényel. Ha nem bízik állatorvosaiban, úgy a váltás indokolt lehet. Ha érzékeli azt, hogy a cica érdekében történnek az események és állatorvosa sem érzi úgy, hogy specialista szakember segítsége kellene, úgy lehet, hogy már ma megoldódik a Csipi problémája. Önökkel együtt én is ezért szorítok.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993