Katica

2018.03.25.

Tisztelt Doktor Úr! Szerdán este meghalt imádott bichon kutyusunk.16 éves és 7 hónapos volt.Elviselhetetlen a hiánya,és most éppen abban a fázisban” vagyok,hogy vajon jól döntöttünk-e,mindent megtettünk-e amikor rosszul lett…nem lehetett volna valamit másképp csinálni,és akkor még most is élne.Kb. másfél éve elkezdett imbolyogva,bizonytalanul járni,eltévedt a lakásban,rendszeresen körbe-körbe járkált amikor elindult valahová,éjszaka bóklászott…Az állatklinikán azt mondták,hogy ez ez öregkorral jár,nem jó már az agyi vérkeringése.Karsivant,és Milgammát javasoltak,és ettől pár nap múlva sokkal jobban lett! De már csak a kezünkből evett,-jó étvágya volt,csak nem szeretett lehajolni-nagyon rosszul hallott,és alig látott. Aztán 2-3 hete már úgy láttuk hogy visszatért a bolyongós állapota,sokszor el is esett.Szerdán levitte az udvarra sétálni a férjem,majd felhozta,megfürdette,a fürdőszobából még kiszaladt,aztán hirtelen a 2 hátsó lábára nem tudott ráállni,lehajtotta a fejét,folyt a nyál a szájából.Szinte nem is volt magánál.Gyorsan elvittük az állatorvoshoz,azt mondta,hogy agyvérzés,és szteroid injekciót adott neki.Mondta,hogy ettől vagy jobban lesz,vagy nem..A kutyusunk utána elaludt,kétszer picit hányt,de szinte azt is öntudatlanul,majd egy óra múlva a simogatásaim közben éreztem,hogy leállt a szíve…Doktor Úr,Ön szerint is agyvérzés lehetett? Nem tudtunk volna valahogy segíteni rajta? Köszönettel,Bódi Beáta

Én is nagyonsajnálom a történteket.

Leírása alapján bőven elképzelhető az idős kutya idegrendszeri megbetegedése és emellett többféle idült betegség lezajlása is. Állatorvosa, akinek lehetősége volt megvizsgálni a kutyát, ismerte a 1.5 éve kezdődő tüneteket, talán laborvizsgálatokat, képalkotó visgálatokat is végezhetett, jóval több ismerete van a kutyában zajló betegségről, az ő véleménye a meghatározó ezügyben.

Biztos vagyok abban, hogy ahogyan Önök is, állatorvosuk is megtett mindent a kutya betegségének leküzdése, életének meghosszabbítása érdekében.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993