cica veseelégtelenség

2019.07.25.

Jó napot! Köszönöm szépen a válaszát. Ezeket az okokat az orvosuk még csak meg sem említette, nem értem, miért nem… Én abban a tudatban voltam, hogy a veseelégtelenséget a cica kora okozza..Vírus alatt mit ért, megkérdezhetem? Esetleg FELV, vagy FIP? mert ezeket nézték nála. Ultrahangot csináltak nála, de annak már 9 hónap, gondolom, ez így nem mérvadó. A pajzsmirigy túlműködést, vagy szívelégtelenséget lehet kezelni? Az a baj, hogy az antibiotikumot is próbáltam neki a csipesszel, a nyelvére hátratéve beadni, de folyton kilökdöste a nyelvével, ezért nagyon féltem, nehogy megfulladjon, így maradt a fecskendő, de sajnos ezt a vesegyógyszert egyáltalán nem tudja elviselni így sem. Az bánt a legjobban, nem tudom, lehetnek-e fájdalmai.. Sokszor csak fekszik, néz maga elé, mintha fájna valamije. Rákérdeztünk az orvosnál, de nem adott rá egyértelmű választ, inkább azt mondta, hogy ez az öregség miatt lehet. Nagyon rossz őt így látni, és kezd egyre jobban lefogyni. Megkérdezhetem, hogy a Calopetet, mint étvágyjavítót ajánlaná-e vagy bármi mást? Előre is köszönöm.

Nagyszerű, ha az oltatlan cica vírustesztjei negatívak, és az is jó jel, ha 9 hónapja az ultrahang  vizsgálat nem talált sem cisztákat, sem tumort a vesékben. Állatorvosa, ha részletesen kivizsgálhatta a cicát, úggy joggal feltételezi, hogy a vesék károsodása a cica kora miatt lehet.

Mind a pajzsmirigy túlműködés, mind a szívelégtelenség általában kezelhető, kézben tartható cicákban is.

A Calopet sem étvágygerjesztő, sokkal inkább egy  ízesített illetve szájon át beadható termék, ami koncentráltan tartalmaz tápanyagokat.

Valóban nem egyszerű egy cica napi gyógyszerezése, nagyon egyedi tud lenni és a gazditól is sok odafigyelést, találékonyságot követel.

A kontrol vizsgálatokon fog kiderülni, hogy mennyiben sikerül a veseelégtelenség kompenzálása, mik az esélyek a cica szintentartására, vagy állapotának javítására. Önnel és állatorvosával én is csak remélem, hogy erőfeszítéseik eredményt hoznak.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993