Kalium-veseelégtelenség

2019.08.26.

Jó napot! Nagyon szépen köszönöm, hogy utána nézett a Cytovetnek! Így nem tudom, merjem-e adni vesebeteg cicámnak.. Megkérdeztem az állatorvost is, aki érdekelt a termék forgalmazasaban, ő azt mondta adható, de egy fél szem legyen a kezdő adag. Az állatorvosunk is elgondolkozott rajta a kálium hallatán. Azt szeretném még kérdezni, lehetséges-e hogy a cicának lazább, hígabb legyen a széklete a vesetáptól? A Royal Canin Renal Specialt kapja. Sajnos van, hogy hol jobb a széklete, hol kevésbé.. Egy pár napja elfogyott a Renal táp, ezért abból adtam neki, amit a betegség kiderülése előtt evett évekig, a Royal Canin senior consult, stage 2- ből és most teljesen rendben volt a széklete. A székletvizsgálat disbacterosist mutatott ki, amire minden nap egy borsónyi Endia pasztát kap, de volt hogy ennek ellenére is lazább volt a széklete. Az orvos azt javasolta, hogy továbbra is a Renal tápot egye. Nem tudom, esetleg lehet-e az oka a lazabb székletnek, hogy ebben a tapban sertéshús van, és nem szarnyas, mint a senior consultban, hogy talan ez nehezebben emésztheto a szamara.Elnézést a hosszas leírasért, elore is nagyon köszönöm a segítségét!

A lágyabb széklet észrevételt nem tartom súlyos tünetnek, a lehgontosabb az idős, idült vesebeteg cica karbantartása, állapotának javítása lenne.

Ez nem fog menni az én tanácsaim alapján, meggyőződésem, hogy a kontrol vizsgálatok mutatják meg, mennyiben sikeres a kezelés. Semmi jóra nem vezethet egy internetes ötletelés alapján kezelni a cicát, kezelő orvosával érdemes  ezeket a látszólag “részlet” kérdéseket is egyeztetnie.

Én legfeljebb csak drukkolhatok a mosolygós eredmény érdekében.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993