telihold

2011.06.03.

Tisztelt Doktor Úr!A kiskutyám minden hajnalban,vagy reggel nagy erölködések közepette hányik,de nem a kaját hanem általában fehér habosat ,de van úgy hogy egy kicsit véres is,bár az lehet ,hogy az erölködéstöl van.Napközben jól van eszik iszik bár játszani nem játszik ,és néha most agressziv is.CSirkehust és hills gyógytápot kap,és még estefele kaukázusi kefirt ,de csak keveset.Elvittem orvoshoz,és azt mondta hogy sok a sava/bár meg nem vizsgálta/írt neki quamatel savlekötőt ,amitöl még többet és többször hányt,és ráadásul még nyugtalan is volt ,meg nem tudott aludni éjjel is mindig mászkált.Most hétfőn újra visszavittem.és a Doktor Úr azt mondta a kutyának nincs baja és más gyógyszertnem tud adni,és valószinü a vér meg azért volt mert megpattanhatott egy ér.Most ott tartok ,hogy nem tudom mit tegyek,mit adhatok neki.Egyszer egy ici-pici kis algoflexet adtam neki,hát nem tudom attol-e de akkor éjjel nem hányt,de többször nem mertem adni.Iszonyatosan sajnálom ,mert amikor ráj
ön nagyon szenved.Kérem Drága Doktor ÚR hogy sziveskedjék tanácsot adni,hogy mit adhatnék neki,mer más orvoshoz nem tudom vinni.Nagyon köszönöm a válaszát.Tisztelettel ZSuzsa!

A hányás az egyik leggyakoribb, legáltaláosabb tünet összességében sok száz veleszületett és szerzett, fertőző és nem fertőző ok kiválthatja.

Nem látok más megoldást, mint a kutya részletes kivizsgálását (fizikális vizgsálatok, vérvizgsálatok, esetleg vizelet-, széklet labor, képalkotók … ) hogy kiderülhessen a kutya betegsége. csak ezután lehet célzottan kezelni.

Az eddigi vaktában végzett kezelések nem vezettek eredményre, csak növelheti a bajt, ha otthon emberi gyógyszereket próbálgat a kutyán. Ezt ne tegye, találjon inkább egy jól felszerelt rendelőt, ahol kivizsgálják és meggyógyítják a kutyát.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993