saci

2011.06.14.

06 .10 .- én a sétát egybe kötöttem a bevásárlással.. ideje kb 5 perc volt. a kutyát 1 fához kötöttem, 1 néni felügyeletére bízva. Saci kibújt a hámból és haza indult. Meglátam, hívogattam… 1 járókelő mondta, hogy bántották, vagy csak akarták.. nem derült ki számomra.. a kutyust hívogattam… KB 50 métert jött felém… és megsimogattam mikor találkoztunk. remegett. feljött a 4. emeletre, nem látszott a félelmen kívül más rajta.
Este már csak feküdt, valami sárga folyadék szivárgott folyamatosan a végbélből.. nyálkás, és sűrű../ nem vizelet/ kedvetlen,étvágytalan, és csendes volt, holott minden embert jelzett, ha hazajött .
ma reggelre már felemelkedni sem tudott, inni iszik, de nem hajlandó enni semmit.. levest sem.Tapintható csomók vannak a hasüregben, / köldök sérve is van / ami eddig nem tűnt fel….reggel széklete is volt… nagyon fekete, lágy de nem híg.. nem láttam vért benne.ünnep lévén..és sajnos pénzhiány miatt ha megszakad a szívem.. sem tudom orvoshoz vinni. nagyon sajnálom szegényt.. és tehetetlen vagyok remélem elég részletesen írtam meg a tüneteket… nem tudom mit csináljak…Nagyon kérem a segítségét……

itt fekszik mellettem, simogatom, de ha a hasához érek.. láthatóan fáj neki…..megfürdettem hideg vízben, mert biztos láza van….nagyon meleg az alhastájék….rohamosan romlik az állapota… már csak a fejét tudja emelni….azt sem sokáig….. és hihetetlen.. de sír
csupa könny a szeme ha simogatom.
remélem még időben ideér a válasz, bár azt hiszem mindent elkövetek lehetőségeimhez képest…..
válaszát előre is köszönöm….
ui. talán még annyit, hogy szürke hályog volt a szemén mikor az alapítványtól elhoztuk .az gyógyult.. 11 éve van nálunk.. és 1 éve kiújult a hályog, de már nem javul, ezért a gyógyszert leállítottam, mert nehézlégzést okozott nála. nem tudom mi lehet a baj….. daganatra gyanakszom, de ennyire hirtelen nem szokott jelentkezni… vagy nem tudom..még egyszer köszönöm.. ha elolvassa.

Olvasom, és válaszolok is – csak attól tartok, hogy esetleg későn …

A beteg kutyát mielőbb állatorvosi ügyeletre kellett volna vinni. Ha még nem késő tegye meg mielőbb.

Csak részletes állatorvosi vizgsálatokkal lehet megtudni, hogy mi okozta a tüneteket. Ezután lehet az esélyekről, megoldásokról beszélni.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993