boxer

2011.08.26.

Tisztel Doktor Úr. Szlováliárol írok, már nemtudok kihez fordulni van egy 9 éves németh boxerem akirol aszt kell tudni hogy nostény ,fehér színú és kimonthatatlanul imádom ot szoval megakarom menteni. Karácsonykor eset át a elso operáláson ami egy daganat miat tortént a hasán volt 3 nap alat not meg a daganat egy tenyér nycságúra. . jol sikerult a operácio de rá 3 honapra visza jott a daganat ugyan arra a hejre, megint megoperálták és rá 3 honapra megint visza jot neki a daganat. Orvosok aszt ajáloták hogy hagyám neki amíg a csomo magátol ki nem fakad, nagyon csunya a sebe , fájdalmai nincsenek, adok neki fájdalom csilapítokat sebeire még attak valami szert amivel kell tisztogatnom. Nagyon jo étvágy van , sokat sétál , szoval nemhagya el magát aminek nagyon orulok.Még amit tudnia kell nagyon bevan dagadva a egyik lába , de rábir lépni , csak rosz lehet neki mert nagyon nagy a csomo és nekezen kozlekedik. Valaki aszt monta altasam el ot, de a orvos azt mongya amíg eszik , sét
álgat és csilogás van a szemébe hagyam ot élni. élni akar. Neharagugyon a hibák véget. Remélem tud nekem tanácsot adni mit vegyek neki vagy mit csináljak hogy megmencsem ot. elore is koszonom , ha kell tudok kuldeni fénképet hogy néz ki a sebe.

Az eltávolított daganat szövettani eredménye mellett legalább vérvizsgálati eredmények, mellkasi röntgen és hasi ultrahang eredmények kellenének a fénykép mellé ahhoz, hogy érdemben lehessen tanácsot adni.

Ha mindezek hiányoznak, akkor nem lehet az esélyeket, megoldásokat megítélni. Au bizutos, hogy bármit vesz, bármivel próbálja otthon kezelni a kutyát, annak nem lesz eredménye.

Honlapunk Publikációk rovatában még olvashat a témában. Ha nincsenek korábbi adatok a kutya betegségéről, akkor most kellene citológiai/szövettani mintát gyűjteni, laborvizsgálatokat és egésztest képalkotást végezni ahhoz, hogy kiderülhessenek az esélyek, esetleges megoldások.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993