Jenny

2012.04.27.

Üdvözlöm! Azzal a kéréssel fordulok önhöz,hogy van egy tacskó keverék kutyám aki lassan egy éve nem bír járni,és vizeletét,székletét nem bírja tartani.Voltunk vele orvosnál meg is műtötték a gerincénél,nem volt kevés pénz,eltelt lassan egy év és javúlt de nem jár még mindig a kutyám.Felállni feláll de a lépés nem megy neki.Készítettünk neki kerekes kocsit is de azzal még meg sem próbál lábra állni elhaggya magát.Bizakodó vagyok,de lassan egy éve takarítani utána picit sok.A másik hogy a lábáról is ledörzsölte már a bőrt szegénykém.Mit javasol a problémámra esetleg ami nem kerül több tízezerbe?Van még remény igaz?Köszönöm szépen a válaszát előre is.Gabriella

Kedves Gabriella!

Nagyon sajnálom a kutyust és gratulálok a kitartásáért. türelméért! Nagyon jó, hogy bizakodik és az is, hogy segítséget kér.

Az sajnos nem derült ki leveléből, hogy mit állapított meg állatorvosi, pontosan milyen műtétet végeztek. A kezelő állatorvosa végezte a műtétet, vagy beutalta egy specialistához? Mint említette nem kevés pénzt költöttek a kutyus gyógyítására, így mindenképpen arra ösztönözném, hogy forduljon kérdéseivel a műtétet végző orvoshoz, hiszen ő tud legtöbbet a betegségéről!

Kérdezze meg, hogy sikeres volt-e a műtét, szükség van-e további vizsgálatokra, van-e lehetőség fizioterápiára, rehabilitációra, gyógytornász esetleg akupunktőr bevonásával. Ha az interneten rákeres, Ön is talál kifejezetten műtét utáni rehabilitációra, fizioterápiára szakosodott rendelőt, állatorvost, de a leghelyesebbnek azt tartanám, ha ez az állatorvosa együttműködésével, ajánlásávak történne!

Mielőbbi gyógyulást kívánok Jennynek!

Üdvözlettel,

dr. Szilágyi Jusztina

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993