immunerősités

2012.12.11.

Kedves Doktor Úr! Kérem legyenszives ajánlani nekem kipróbált jó immunerősitőt, ami a légzőrendszer mükődésére is hatással van cicám COPD betegsége miatt ?vetri dmg-t próbáltuk de melette kialakult egy újabb tüdőgyulladás. Nagyon köszönöm.

Kedves Gazdi!

Nagyon sok tényező játszik közre egy olyan betegségnél, mint a COPD (krónikus obstruktív léguti betegség). Már maga a diagnózis is nehéz, hiszen ki kell zárni egy sor kórokot, a vírus fertőzésen, parazitákon át,a  daganatos megbetegedésekig. Ráadásul a kiváltó okot sem tudják a tudomány jelen állása szerint, valamilyen belégzéssel bejutó allergénre gyanakszanak.

Meggyógyítani nem lehet a beteget, csak szinten tartani, gyógyszerből több félét is szoktak adni, főleg, ha súlyosbodnak a tünetek: hörgőtágítók, nyálkaoldók, esetleg köhögés csillapítók, szükség esetén antibiotikum, kortokoszteroidok. A táplálkozásban ügyelni kell a jó minőségű, teljes értékű táplálásra, és a normális testsúly elérésére, tartására, mert az elhízás súlyosbítja a betegséget.

Valóban hasznos lehet az immunerősítés, de az Ön leveléből nem lehet megmondani, hogy valóban a Vetri dmg nevű immunerősítővel volt-e a gond- hiszen erről is vannak jó tapasztalatok, akár léguti megbetegedéseknél is.

Szerintem újabb kivizsgálás, a kezelés megváltoztatása hozhat inkább javulást.

(Ha minden más csődöt mond, a gyógygombákkal is próbálkozhat: nemrég kérdezett egy gazdi az Only Natural Pet Immune Strengthener nevű készítménnyel kapcsolatban, cica légzőszervi tünetekre szedte és azt írta, csodálatos eredményeket értek el.)

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993