bogáncska

2013.02.20.

Újra üdvözlöm a szakértő gárdát! Előző levelemben már jeleztem a bajt puli kutyusomnál.Szeretném kikérni a véleményüket,egyáltalán van-e remény a drágának:UH:balkamra ürege szűkűlt.Szívtől craniálisan egynemű üregekkel tűzdelt képlet.LL:szív szinte teljesen neki fekszik a rekesznek,szívtől craniálisan jól kivehető radiodenz szövetszaporulat.DV:szívtől craniálisan bal melkasfal ,szív közé beterjedő képlet.Tesenek mondani, mit lehet tenni?A kutyus nagy testű puli,20 kg-os,még remek kondicióban van.A kora 14 év,emiatt lehet-e műteni,vagy nincs értelme?ez a kutyus segítette át a páromat a kemó szörnyű hatásán ,és attól félek ,hogy a kutya betegsége és elvesztése a páromnál visszaesést fog hozni.Mindene a kutya ,ezért könyörgöm ,ha tudnak legyenek kedves segíteni! Pénzünk az nincs,elvitték a vizsgálatok,csak a jegyajándékomat tudom feajánlani ami 41 éves.Egyebem nincs! Kérem Önöket,segítsenek ha lehet! Szegény kutyusom most már állandóan köhög ,de még nem fogyott.Kibírna egy műtétet?Reménykedve várom válaszukat,próbáljanak segíteni ezen az áldott jószágon! Köszönöm.Molnár Imréné.Mi tiszalökiek vagyunk./a kutyus 6 éve ivartalanított szuka./

Higgye el senkinek a jegyajándékára nem pályázom.

Ha el tudják hozni a kutyát hozzám a mai napon, vagy a holnapi nap délelőttjén – úgy péntekre már tisztábban láthatjuk az esélyeket és Önökkel ill kezelő orvosukkal közösen döntési helyzetben leszünk.

A teljes kivizsgálást elvégezzük ingyenesen a Rákbeteg Állatokért Alapítvány segítségével. Ha közösen úgy ítéljük meg, hogy esély van a gyógyulásra, vagy legalább a betegség lezajlásának érdemi lassítására, a tünetek javítására, úgy abban is segíteni fog az Alapítvány.

Küldje a leleteket ill hívjon az előző levélben megadott elérhetőségeken és írja meg kezelő állatorvosa elérhetőségeit is.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993