Molly

2013.05.29.

Tisztelt Doktor Úr! Először is szeretnék gratulálni Önnek az elhivatottságáért és a kedves tanácsadásaiért, amit az interneten olvastam a honlapjukon. Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek rákos lett a kedvencük…Csatolva küldöm Önnek a szövettan eredményét, amelyen szerintem minden fontos adat rögzítésre került. Holnap tervezem, hogy visszaviszem az állatorvosomhoz Mollyt, elvégzik rajta a ultrahang vizsgálatot, meg szeretnék kérni egy tüdőröntgent is. Viszont hallottam egy vizsgálatról, amit már többen ajánlottak, ez a PET/CT. Érdeklődni szeretnék, hogy ennek a vizsgálatnak mennyi az ára. Segítségét előre is köszönöm!

Tisztelt Bagaméri Eszter !
Köszönöm kedves, elismerő szavait a honlapunkkal kapcsolatosan.
A Molly bőrdaganata kevéssé rosszindulatú (Mastocytoma, Grade I) , távoli áttétet nagyon ritkán képez, de eredeti helyén történő kiújulása valószínűsíthető és nyirokcsomó áttét is lehetséges. Ha a felsoroltak bárrmelyike kiderül, ez még nem tragédia, mert ez a daganattípus szükség esetén újraoperálással és/vagy sugárterápiával, gyógyszeres kezeléssel jól kezelhető.
Lénárt dr. láthatóan a legnagyobb gondossággal végezte el a műtétet és igen helyesen elvégeztette a szövettani vizsgálatot is. Ha május 15-16.-án volt a műtétet, akkor mostanra a varratszedés után a legjobb időben végzik el az első fizikális és képalkotó vizsgálatokat.
Ha állatorvosával együtt egyetértenek abban, hogy szükség lehet egésztest 3D onkológiai vizsgálatra (SPECT/CT vagy PET/CT) úgy annak a műtét után 4-6 héttel van értelme, mert ekkor már a műtéti terület is elbírálható a kiújulás szempontjából. A vizsgálat teljes ára 50.000 Ft. Ilyen típusú vissgálatokat előzetes időpontegyeztetéssel csütörtökönként végzünk Intézetünkben.
Mielőbbi teljes gyógyyulást kívánunk a Mollynak és Önöknek.
Üdvözlettel,
Dr. Balogh Lajos

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993