orrfolyás

2013.08.05.

Kedves Doktor úr!

Igy van már annyi mindennel próbálkoztam két éve folyamatosan kutatom mivel segíthetnék a cicámon.Az AirWolf párásitók kevés párát bocsájtanak ki arra gondoltam vagy a rosalina sóterápiásra.Nem tudom miért nem múlik a bronhitisz azt hiszem két dolog lehet ami fent tarthatja virusfertőzés vagy allergia.Sziv kizárva hiszen a röntgen mutatja a tüdő érintetséget.Allergia teszt drága ahogy a fi v és felv teszt is azonkivül ha fiv beteg arra nincs gyógymód .amikor ez a cica fiatal volt. Ivartalanitás után volt néhány hónap amikor pár méter szaladgálás után kidőlt és nyitott szájal lélegzett .Ennek szerintem jelentősége van.köszönöm segitségét!

Kedves Gazdi!

A macskasztma nevű állapotra már hivatkoztam talán levelezéseink során. Ez egy ismeretlen oktanú, talán allergiás alapon fellépő betegség, hol jobb, hol rosszabb, rohamokkal tarkított állapot, ahol a tünetekre érzékeny gyógyszeradagolás, az állatorvos és a gazda szoros együttműködésén alapuló kezelés teszi elviselhetővé az életet, nagyon hasonlóan az emberi asztmához.

Az ivartalanítás egy altatásban végzett műtét, amely általában meg sem kottyan egészséges állatoknak, pár nap alatt túl vannak az egészen, de egy egyéb betegséggel súlytott állat bizony megszenvedheti, ahogy az Ön cicája esetében.

A tesztek elsőre biztosan drágának tűnnek, de a rengeteg gyógyszer, táplálékkiegészítő, segédeszköz sem olcsó mulatság- Ön pedig nagyon nagyon lelkiismeretesen kipróbált már rengeteg dolgot! A FiV nevű, immunszuppressziót, vagyis az immunrendszer csökkent működését okozó betegség valóban gyógyíthatatlan, de vannak már gyógyszerek, mellyekkel befolyásolni lehet (hasonlóan az emberi HiV-hez).

Szertintem azért elengedhetetlenek ezek a tesztek, mert legalább tudjuk, hogy nem kell tovább keresgélni, megvan az el nem múló bronchitis oka, nem kell tüdőféreg, betokosodott idegentest, miegymás után kutatni, és akkor szembenézhetnek a lehetőségekkel.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993