emlődaganat

2013.10.07.

Tisztelt Uram! Segítségért,tanácsért fordulok Önökhöz. A családban nekünk van egy 7 éves Basset Hound. Sajnos kiderült, hogy rosszindulatú emlődaganata van. Megműtötték. Sajnos nem sok jóval kecsegtettek.Kapott Vetri- DMG cseppeket és a Vetera DDW vizet. De sajnos mindkét készítmény annyira drága, hogy sajnos már nem sokáig tudjuk neki megvenni. Ezekkel a szerekkel van esélye a gyógyulásra. Ez ügyben szeretném a segítségüket, tanácsukat kérni, hogy kihez fordulhatnék, hogy az én Bobo kutyám tovább színesítse a napjainkat. Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Major Míra

Tisztelt Major Míra !
Nem osztozom a véleményében és az aggodalmában sem. A legtöbb rosszindulatú emlődaganat emberben, kutyában  és macskában is a radikális műtéti megoldással megoldódik, teljes gyógyulás érhető el általa, akár a Vetri DMG és a Vetera gyógyvíz ( és bármi más táplálékkiegészítő, csodaszer) nélkül is.
A tanácsom annyi lehet, hogy a kutya rendszeres vizsgálatait végezzék el állatorvosánál, vagy, amennyiben szükségét érzik, úgy kérjenek időpontot egy egésztest kivizsgálásra azért, hogy kiderülhessen várható-e a tumor helyi kiújulása, ill van-e nyirokcsomó, vagy távoli áttét a kutyában. Ezzel kiderül, hogy van-e tennivaló a továbbiakban, vagy megnyugodhatnak a kutya állapotát illetően.
Üdvözlettel, az onkológiai, vagyis daganatos állatokkal foglalkozó szakrendelés vezetője:
Ha a munüpontok alatti “Keresés” feliratú dobozba beírja az “emlődaganat” kulcsszót, sok hasznos információt talál.
További hasznos olvasnivaló a daganatokról, kutyák emlődaganatairól elérhető honalunkon:

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993