ciccmicc

2013.10.24.

Kaptam egy kiscicát 2 hete akkor 8 hetes volt most 10.  A problémám az lenne hogy nagyon furcsán voselkedik! tudon hogy játékosak volt már kiscicám nem os egy! De ez más! Egész nap nyávog de olyan furcsan mintha morogna is és mikor játszunk vele olyankor meg már az elején ugy felizgatja magat hogy nem nyávog hanem inkâbb mintha szürcsögne! Es olyan is van hogy senki nrm szol hozzá és mintha meglatna valamit és egyből ugyan ilyen hangot ad! Meg össze vissza kapkodja a fejét! És egesz nap kicsit olyan ijesztően nyávog mintha haragudna! De ez mind egy par napja kezdődött! Ez normális egy kiscicánál? Nem fogja a gyerekeimet bántani? A legkise b lányom 4 éves nem sueretném ha össze marná! A többi cicam egyiksem viselkedett igy!

Kedves Gazdi!

Minél hamarabb meg kell vizsgáltatni állatorvosal,  hogy neurológiai problémáról, esetleg  a látásával, hallásával van baj, amitől ijedősebb, vagy “csak” a szocializációja hiányos, vagyis nem tanulta meg elviselni a zajokat, ami az emberekkel való együttéléssel jár.

Ha kisgyerekek vannak  a házban, akkor kiemelten fontos a háziállatok parazita mentesítése, amelyből a féreghajtás a legégetőbb dolog. (Nemrégen egy ijedt olvasónk kért tanácsot, mert bélférges kiskutyájától valószínűleg ő is elkapta.) A gyerekek nagy szeretetükben agyoncsókolgatják a macskákat, kezüket a szájukba veszik, a földön játszanak, így fokozottan ki vannak téve a macskáktól elkapható férgek okozta veszélynek.

Ha bebizonyosodik, hogy nincs testi baj, és kicsit jobban megismerik a cicát, kiderülhet, hogy “csak” morog, vagy agresszív is. Az utóbbi esetben én inkább más gazdát keresnék neki, meret szerintem is a gyerekek biztonsága az első!

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993