Collie

2014.05.05.

Szeretnék segítséget kérni! Azt hiszem minden reményem elfogyott és nem tudom mit is tehetnék? Skótjuhász kutyusunk 8 éves és sajnos méhgyulladása volt -meg is lett műtve majd 2 hét után varratszedés helyett újbóli műtét várt rá -mivel folyamatosan váladékozozz a seb /nem volt büdös sem véres a váladék /.A második műtét április 14 -én volt. Az orvos, aki tényleg megtett minden tőle telhetőt, azt mondta, hogy a kutyusunknak a hasfala elvékonyodott és olyan mint egy “rongyos” poló, de reméli a második műtét után rendben lesz /most más “cérnát” használt, ha ezt most jól írom/ és összefoltozta a kutyus hasfalát két oldalról olyan szívószálszerű csövecskékkel támogatta meg. A műtét után azt hittük rendben lesz minden, mert újból jó étvággyal evett és jó kedvű lett.De ma a teljes kétségbeesés ismét. Megint egy lyuk tátong és meginnt elkezdett folydogálni a váladék.Varrat és csövecskék cserére hétfőre vagyunk kíírva. Nem tudom mit tehetnék? Kérem ha volt már ilyen esetük segítsenek.Az orvosom /aki tudom ,hogy mindent megtesz/is azt mondta ,hogy praxisa alatt csak 2 ilyen esete volt -változó eredménnyel. Én nem szeretném elveszteni a társam,barátom! Köszönöm előre is!

Kedves Gazdi!

Nagyon örülök, ha lelkiismeretes kollégákról hallok, akikkel a betegek gazdái is meg vannak elégedve, köszönöm, hogy ezt is leírta!

Előfordulhat, hogy valamilyen háttérben megbúvó betegség okozza a hasfal elvékonyodását, illetve a nehezen gyógyuló sebeket. A legjellemzőbb ilyen betegség a Cushing-kór, de a cukorbetegség, a pajzsmirigy hormon alultermelődés is okozhat sebgyógyulási gondokat. Ha állatorvosa nm boldogul, lehet, hogy endokrinológiai szakrendelést is igénybe kell venniük.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993