bunda

2014.08.05.

TISZTELT DOKTOR ÚR ,VAGY DOKTOR NŐ!KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT AMIT ELÉG HAMAR MEG IS KAPTAM!A KÉRDÉSEM A KÖVETKEZŐ LENNE.OLVASTAM ÜZENETÉBEN,HOGY LÉTEZIK GYÓGYSZERES KEZELÉS A PROBLÉMÁMRA.SAJNOS NEM KAPTAM GYÓGYSZERT AZ OKÁT IS TUDOM,ÁLLATORVOSUNK TÖBB ÉV KI HAGYÁSA UTÁN TÉRT MOST VISSZA PRAKSZISÁBA ÉS BE IS VALLOTA,HOGY NAGYON LE VAN MARADVA A GYÓGYSZEREKEL KAPCSOLATBAN.NAGYON MEG KÖSZÖNNÉM HA MEG ÍRNÁ MILYEN GYÓGYSZERT HASZNÁLNAK ÖNÖK ILYEN ESETBEN.TUDOM HOGYHA SIKERÜLNE GYULLADÁSÁT MEGSZÜNTETNI CSAK ÁTMENETI LENNE MERT LEHET,HOGY A KÖVETKEZŐ TÜZELÉS UTÁN ELŐ JÖNNE ISMÉT.DE HA MOST ÁLLAPOTÁN SIKERÜLNE JAVÍTANI ITT SZOLNOK MEGYÉBEN IS MEGTUDNÁM MŰTETNI.SEGÍTSÉGÉT ELŐRE IS MEGKÖSZÖNÖM!

Az a helyzet, hogy ha állatorvosának nem is ugrik be egy-egy készítmény, hatóanyag neve – bármikor percek alatt utána tud nézni, vagy érdeklődni. Újabban legtöbbször a Virbac cég Alizarin nevű injekciós készítményét használjuk. Az antiprogeszteron hatású szerek mindegyike szigoúan vényköteles, használatuk nem veszélytelen, állatorvosi felügyeletet kíván meg. Felelőtlen alkalmazásukkal nemhogy meggyógyítani, de meg is lehet ölni egy állatot.

Az Önök esetében is a részletes vizsgálatok (fizikális vizsgálatok, vérlabor, hüvelytükrözés, hasi ultrahang) segítségével lehet felmérni a kutya állapotát – a gennyes méhgyulladás (vagy esetleg hüvely/petefészek/méh daganat !) jelenlétét és súlyosságát – valamint a kutya áltralános állapotát – ezzel pedig a műtét/altatás ill gyógyszeres kezelés veszélyeit. Enélkül nem derülhet ki, hogy operálni, vagy gyógyszeresen kell-e, érdemes-e kezelni a kutyát.

 

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993