KBT

2014.08.21.

Szeretnek segitseget kerni a kutyam ugyeben, aki mult het penteken megvagta magat. Termeszetesen elvittem orvoshoz es ellatak 🙂 de felmerult egy kis gond es nem tudom hogy kihez forduljat tanacsert. mert az igazat megvallva nem nagyon bizom az itteni orvosokban. Multhet csutortok este vettem eszre egy vagast a kutya vallan. kimostam hyperol oldattal. reggel dokihoz mentunk, de csak elfertozodott. Így kapott lóadag antibiotkumot és azt mondtak, nem zarjak be, hanem mosogatni kell naponta tobbszor, hogy lemejen a gyulladas. Rakovetkezo heten hetfon visszavittem. Azt mondtak masnap osszevarrjak. Így is lett. A varrást koveto napon megtelt folyadekkal. ma visszavittem es kiszivtak belole. holnap ujra vissza kell menni es ha ujra folyadek lesz benne akkor azt mondtak hogy le kell borotvalni a fel nyakat es tesznek bele egy csovet ami kivezeti a folyadekot. na ez mar egy kicsit sok volt es nem ertem hogy erre tenyleg szukseg van-e vagy tenyleg ez az egyetlem megoldas a problemara. Hogy a legkoltsegesebb az biztos. de szeretnek megbizonyosodni arrol hogy valojaban ez az egyetlen drasztikus megoldas van erre a problemara. koszonom a segitseget koszonettel Vajter Virag

Kedves Gazdi!

Biztosan meg van az oka, hogy miért döntött úgy állatorvosa, hogy összevarr egy többnapos, elfertőződött sebet, de ilyen esetben bizony számolni kell a gennyes váladék képződésével, amit az Ön által is említett csővel, drénnal lehet kijuttatni a külvilágba, hogy ne okozzon még több bajt.

Úgy érzem leveléből, hogy nem tud megbízni jelenlegi állatorvoában, így arra bíztatnám, hogy vigye olyan helyre, ahol megvan egy alapvető bizalom.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993