sün kaland

2020.09.06.

KEDVES DOKTORNŐ!

AZ ESTI SÉTÁNK SORÁN A JÁRDÁN TALÁLTUNK EGY SÜNIT. FURA VOLT, HOGY NEM MOZDULT ÉS ÖSSZE SEM GÖMBÖLYÖDÖTT. MÉG AKKOR SEM, HA ” MEGSIMIZTEM “. ALAPOSABBAN SZEMÜGYRE VÉVE ÉSZREVETTÜK, HOGY A BAL OLDALÁNAK ALSÓ RÉSZE “NEDVES”. PÁR PERCCEL ELŐTTE TALÁLKOZTUNK EGY KUTYÁS PÁRRAL- VALÓSZÍNŰLEG ELKAPTA A SÜNIT.. ??

MIVEL SZEGÉNY SÜNDISZNÓ NEM MOZDULT, VISZONT HA AZ OLDALÁHOZ ÉRTÜNK , AKKOR ÖSSZERÁNDULT, EZÉRT ELHOZTUK HAZA, SAJNOS NEM VOLT NYUGIS TEREP A ( MAJDNEM BELVÁROS)KÖZELBEN…..

ÚJSÁGPAPÍRRAL BÉLELT KARTONDOBOZBAN VAN, NÉHÁNY SZÁRAZ FALEVÉL TÁRSASÁGÁBAN.

MOST ELKEZDETT MOCOROGNI, REMÉLJÜK HOLNAPRA RENDBE JÖN !

EZZEL KAPCSOLATBAN LENNÉNEK KÉRDÉSEIM:

1. FŐTT (LEVESBŐL) ÉS NYERS RÉPÁT ADTUNK NEKI, MEG EGY KIS VIZET. / OLVASTUK, HOGY CICATÁP ÉS BOGÁR KÉNE NEKI… EZZEL SAJNA NEM SZOLGÁLHATUNK.. / JÓL TETTÜK?

2. MIT TEGYÜNK VELE HOLNAP? (REMÉLJÜK, TÚLÉLI AZ ÉJJELT!) MUNKANÉLKÜLIKÉNT NEMIGAZÁN FUTJA ÁLLATORVOSRA….. 🙁

3. MIVEL SEMMI MÁS NEM VOLT NÁLUNK, EZÉRT 2-3 UTCÁNYIT KÉZBEN HOZTAM. VISZONT FÉLÚTON MEGHARAPOTT! ??? 10 PERCEN BELÜL JÓ ALAPOSAN MEGMOSTAM A KEZEMET TÖBBSZÖR IS (NANÁ, HOGY A FERTŐTLENÍTŐ IS MOST FOGYOTT KI..) , AZTÁN ARCSZESSZEL BEDÖRZSÖLTEM – NEM CSÍPETT ÉS NEM IS LÁTTUNK SEBET (SEMMI VÉR). MENJEK ORVOSHOZ? BÁR HOLNAP SZOMBAT, MAX. ÜGYELET… AZ UJJPERCEMBE HARAPOTT BELE,- IGAZÁBÓL KÉTOLDALRÓL KAPTA EL , – BIZTOS BÖKTE AZ OLDALÁT A TÜSKÉJE, AHOGY FOGTAM… MOST NEKEM IS FÁJ A CSONTOM… SAJNOS EGÉSZSÉGÜGYI OKOKBÓL NEM DOLGOZOK, NEM SZERETNÉK MÉG TÖBB PROBLÉMÁT..

A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

1.) Ezen a kérdésen már jórészt túl vagyunk, de a süninek akár egy darabolt főtt tojás, hal/hús konzerv, felvágott is megfelel egyéjszakás szükség eleségnek, ha van valamennyi étvágya.

2.) Ha állatorvoshoz nem tudja vinni, úgy próbálja meg a győri állatkertet, vagy ha ők nem tudják befogadni az állatkát, akkor az állatmenhelyeket.

3.) Igen, forduljon háziorvosához a kézsérülésével.

Remélem minden szempontból megnyugtatóan záródik a sünkaland.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993