Westie hallás

2022.03.28.

Tisztelt Doktornő! A csaladommal nagyon meg vagyunk ijedve, ezert batorkodom itt irni. 🙁

Ket kutyam van, az egyik mentett kutyus. Csütörtökön fogkolevetele volt, leszedtek egy kis pattanaszeru valamit a hatarol es huztak egy fogat is. Nem mondtak, hogy barmi komplikacio lett volna. Csütörtökön fel4-kor hoztam el.En sem lattam semmit rajta, persze bagyadt volt, de semmi extra. Viszont pentek reggeltol azt vettuk eszre, hogy SEMMILYEN hangra nem reagal, kicsit kotyagos, mint aki durvan be van gyógyszerezve. Kapott a foghuzas miatt hosszutavu antibiotikumot es fajdalomcsillapitot injekcioban. Talan jobb kedvu, de tovabbra se figyel semmilyen hangra. Ha kozel hajolok es szolongatom, akkor masodik – harmadikra reagált már 1x azota. Ha alszik es duborgok a sarkammal a jarolapon, akkor meghallotta 2x. Ezen kivul ferjem csettintesere reagalt 2x es ket eldobott labda hangjara felfigyelt, ahogy pattant a lakasban. De sem ajtonyitas, sem zacskocsorges, sem szolitas. El nem tudom mondani, hogy mennyire meg vagyok ijedve, nem eszem, nem alszom. Elvittem egy rutinmutetre egy hallo es hazahoztam egy suket kutyat. Tudom, hogy korral is jarhat, masik kutyam 14 eves, megbaratkoztunk a gondolattal, de O olyan fiatal még es nem ertem az egesz helyzetet. Tudom, hogy antibiotikum/altato nagyon ritkan okozhat ilyet, de ezt nem tudom feldolgozni, bar ne vittem volna el 🙁 tovabbra is eleg kotyagos, mintha nem talalna a helyet, nem erti a helyzetet. Persze konzultaltam a sajat dokinkkal is, de csak annyit mondtak rendezodnie kell. Valamint az aktualis (nem az aki mutotte) egy 5 napig adando gyulladascsokkentot adott. Jovoheten visszamegyunk. Nem eszem, nem alszom, annyira sajnalom, nem tudom mit erezhet, hogy igy egyik naprol a masikra ez tortent 🙁

Alexandra

Leírása alapján nem lehetünk biztosak abban, hogy a kutya halláskárosodást szenvedett volna, talán inkább bágyadtnak, elesettnek, érdektelennek tűnik megfigyelése alapján.

A teendő természetesen az, amit tesznek, jelzi állatorvosának a megfigyelését. Állatorvosa részletesen megvizsgálja a kutyát, és remélhetőleg gyorsan kiderül, hogy a műtéttel, altatással összefüggésben, vagy attól függetlenül alakulhattak-e ki a tünetei. Ezután remélhetőleg gyorsan meg is gyógyítják őt.

Cím: 1221 Budapest, Kossuth L. u. 52.
Tel.: (06–1) 229–3865
Fax: (06 1) 482-0086
Nyitvatartás: H-P 8–20, Szo 9–12.

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Megközelíthető:
33, 114, 213, 214, 133E jelzésű autóbusszal
47-es villamossal (a végállomástól, a Városház tértől pár perc séta)
vonattal a Déli Pályaudvartól Budafok megállóig

Kisállatkozmetika:
Fegyverneki (Kiss) Orsolya: 06-70/385-2513
Lakner Petra: 06-20/959-5993